MODTAG MASSERE AF BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED! – Fie Laursen
DET VIDSTE I IKKE OM MIG!

MODTAG MASSERE AF BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED!

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hej piger. Som jeg før har fortalt jer om så har jeg i over et år kørt et abonnent hos Goodiebox, som er at jeg hver måned modtager en box fyldt med lækre beauty produkter og jeg tænkte igen at tippe jer om det, da det er en god måde at blive overrasket med en masse lækkert makeup, shampoo, parfume og andet lækkert til få penge. Fx har jeg haft modtaget en Goodiebox som havde min yndlings hårkur med som normalt ville koste 100kr+ or something, men det fik jeg med i en box til 159.- kr samt en masse andet lækkert makeup. I kan se deres tidligere boxe HER og få et overblik over deres lækre abbonent. Jeg synes virkeligt i alle burde melde jer til! Kys for nu, Fie


PicMonkey-Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VIDSTE I IKKE OM MIG!