OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen
HVAD SKAL JEG I L.A?

OUTFIT OF TODAY

Sponsoreret


Hey bloggen. Så er jeg tilbage med endnu et outfit indlæg som jeg håber i kan finde inspirerende. Dette outfit er egentligt et budget outfit sat sammen med en designer taske, nemlig min favorit fra Balenciaga. Jeg er blevet glad for at handle hos Boohoo.com, da de har en masse budget tøj som ser så godt ud! Lige nu har de et udsalg op til 80% rabat som i skal tjekke ud lige HER. De har også 50% på ALT de næste 13 timer, så det er nu i skal gå #shopamok! 😉 Kys for nu, Fie

BLUSE: BOOHOO (HER), JEANS: ASOS (HER), SKO: ADIDAS (HER), TASKE: BALENCIAGA (HER)

fie laursen
fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL JEG I L.A?