SÅDAN SER JEG UD EFTER SEX – Fie Laursen
SUMMER WANTIES

SÅDAN SER JEG UD EFTER SEX


Efter en snak med min veninde igår som var utroligt ked af det fordi en gruppe af hendes gamle veninder havde råbt ‘slut’ og andre ord af hende, der hentydede til hendes sexliv så har jeg tænkt på slutshaming siden da… Jeg vil ikke sige jeg er feminist, i min optik skal der bare være ligestilling imellem kvinder og mænd. Jeg deler aldrig ud af mit sex liv, der er kun to veninder og så min mor der får lov at få de dirty details, da jeg ønsker privat liv omkring hvem jeg er sammen med. Dog er jeg træt af hvordan folk mener det er okay at kalde en pige for luder, hvis hun er sammen med flere istedet for at have en kæreste… Man kan have en kæreste i et år og være sammen med ham 100 gange eller man kan se fyre man ikke er kærester med og være sammen med dem, ligeså mange gange som folk har sex med en kæreste. Jeg har personligt ikke elsket en hver fyr jeg har været sammen med – Hvis man har lyst, så har man lyst til at have sex. Jeg synes sex er en smuk ting og at kvinder/eller mænd ikke skal dømmes på hvor mange de er sammen med eller hvor ofte de gør det. Nogle mennesker ønsker kun at være sammen med en de elsker og det respekterer jeg fuldt ud – Ligesom folk skal respekterer dem som er mere frisindede. Folk flyver helt op i det røde felt over folk der viser seksualitet, folk der tør åbne lidt op og folk der endda bare poster et bikini billedet og det synes jeg er så åndsvagt. Sex er noget af det smukkeste der er skabt og noget der i nogle tilfælde skaber liv. Hvorfor er folk så kropsforskrækkede? Hvorfor er folk så dømmende? Jeg er træt af dømmende mennesker, som skal støde til folk fordi de er mere frie i det. Som jeg sagde til min veninde igår, ordet ‘slut’ er bare et ord skabt for at stoppe piger fra at have det ligeså sjovt som mænd. For hey, hvis en fyr er sammen med 10 piger er han sej? Men hvis en pige gør det så er hun en slut. Det er så latterligt at kvinder bliver set ned på når det kommer til sex og derfor provokerer jeg med dette indlæg.
– Her er nogle ægte ‘after sex selfies’ 😉 Vær nu ikke så forskrækkede! It’s natural.
fie laursen fie laursen

19 kommentarer

 • din fucking cunt die in a pit of fire with youre fucking sluts!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Equality

   Alright.. Calm your tits Hitler, Satan will get to you in due time, just take a number and wait like everyone else and stop bothering this lovely girl with a healthy sex life and a great view on how things should be in this world.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petter

  Kan vi måske hygge os i sengen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Har du stukket munden i en støvsuger med de læber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  At gå ind for ligestilling er også at være feminist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Hej fie.
  Jeg dele din holdning, jeg syntes personligt at lige gyldigt om man er et par eller single, så har alle lyster. Og at man ka hygge sig og have sex uden at man skal lægge de store følelser i det, kan være næsten lige så smukt som hvis man er et par. Det intime blir bare endndu mere sensuelt når man er sammen som par, da der er flere følelser indblandet. Men du har ret sex er en smuk ting. Så stor respekt her fra ❤️💪👌 og hvor er du egentlig smuk efter sex 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Definitionen af ordet feminist er “Feminisme er en betegnelse for en række politiske bevægelser, ideologier og sociale bevægelser, som har det fælles mål at definere, etablere og opnå politiske, økonomiske, personlige og sociale rettigheder for kvinder, der er ligestillet med mænds” aka “folk der går ind for 100% ligestilling mellem mænd og kvinder”: Så jo, du er faktisk feminist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pølsejohn

  Hvor mange penge donerer du til EkstraBladet for reklame?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  You go girl!
  Lige en kommentar – når du siger du ønsker ligestilling, så er du også feminist! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Fie, feminsime betyder ligestilling. Går du ind for ligestilling, er du feminist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daiana

  Feminisme går netop ud på, at der skal være ligestilling mellem køn. 🙂
  Du må undskylde, at jeg skriver så ondt, men når du har en masse unge som følgere, så synes jeg ikke, du skal få dem til at tro, at feminisme er noget andet, end det, det faktisk er. Hvis ikke du ved nok om det, så heller lad være med at udtale dig om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En feminist er en som ønsker ligestilling (og ikke andet), så du er netop feminist 🙂 Feminist-shaming kan du sagtens tage op næste gang, fordi det eksisterer og desværre især blandt kvinder, fordi det er ‘usexet’ og ‘kikset’ at være feminist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Så enig i alt du siger. Så fedt at du udfordrer normerene, sex er naturligt, og man skal egentlig bare passe sin egen sag. Forstår ikke hvorfor folks sexvaner skal rage andre? Stor respekt Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Kære Fie.

  Deler dit syn på kvindens seksuelle lyster.
  Og vil bare tilføje, at hvis du ønsker ligestilling mellem mænd og kvinder, så ER du feminist – det er det eneste, ordet betyder 🙂
  Hilsen, en fuldblods feminist!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis du mener der skal være ligestilling mellem mænd og kvinder er du jo også feminist. Det er lige præcis det som feminisme er, det er den bogstavelig betydning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Jeg fatter dig ikke! Hvordan kan du have sex med en du ikke elsker? Sex er jo lige netop det ypperste og mest intime der kan ske mellem 2 personer, hvilket er noget jeg kun kan finde på at dele med en jeg virkeligt elsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det er jo dejligt for dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silver

   haha hvis jeg kun skulle have sex med en jeg elsker så ville jeg ende i kloster!
   For der er fandenme langt i mellem mænd der kan fange mig så meget at jeg kan forelske mig i dem… Men et behov har man vel….
   Sex er uden tvivl BEDST når der er følelser med, men der er sgu da ikke noget galt i at have sig en b-ven..Det er også langt mindre kompliceret. Vi lever i 2017 ikke 1600 tallet o.O 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Hej Fie!
  Synes det er så godt skrevet, kunne ikke være mere enig! Det er så rigtigt, har de totalt samme holdninger som dig! Hvis man har lyst, så har man lyst!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER WANTIES