NELLY LÆKKERIER

SE HER: DE BEDSTE PENGE JEG HAR BRUGT! #GOODIEBOX

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Jeg får altid mange spørgsmål på hvordan jeg altid kan være opdateret med de nyeste beauty produkter hele tiden og derfor tænkte jeg at skrive dette indlæg til jer, da jeg faktisk ikke bruger kassen på at købe hjem hele tiden! Jeg har et abonnent hos Goodiebox på 159.- kr om måneden og så får man hver måned sendt et beauty box, altså en lille fin kasse fyldt med nye produkter med en værdig på over 159.- kr! I kan læse alle mine Goodiebox indlæg lige HER. Man spare utroligt mange penge på at være medlem af Goodiebox og så er man hver måned opdateret med nye, lækre produkter! Jeg synes virkeligt at i skal melde jer til! 🙂


I kan tilmelde jer Goodiebox lige HER!


fie laursenIMG_5111 IMG_7127GOODIEBOX-Fie-laursenPicMonkey-Collage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NELLY LÆKKERIER