SE MINE NYE LÆBER! – Fie Laursen
MODTAG MASSERE AF BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED!

SE MINE NYE LÆBER!

Sponsoreret


Så blev det tid til at få lavet læber igen, som sagt havde jeg jo været til en konsultation hos Mads, som faktisk er blevet en god ven af Boris og jeg, da han arbejdede på den tidligere klinik vi gik hos, men nu har han startet sin helt egen klinik som hedder Retouch Clinic, som vi selvfølgelig er rykket til. Jeg har altid været glad for store læber, det er der mange der kan lide at ‘hate’ på, men for mig handler mine læbebehandlinger ikke om hvad folk vil synes men hvad jeg føler inden i når jeg får dem lavet og det er jo kun glæde, selvtillid og en god følelse. Jeg besøgte Retouch den anden dag til en konsultation og glædede mig så meget til at jeg skulle derind igen, så jeg havde været godt spændt i et par dage. Jeg kan stærkt anbefale at i tjekker klinikken ud da de er meget profesionelle, har den bedste vibe og så er selve klinikken så smukt et sted lige op af D’angleterre. I kan tjekke dem ud HER. Kys for nu, Fie


fie laursenfie laursenIMG_9706

Jeg havde metroexpress med inde, da de filmede en dag i mit liv som udkommer næste uge.

fie laursen fie laursen
Min bror Boris fik lavet en Dermapen behandling på huden, den skal jeg også prøve snart!
 IMG_9719 IMG_9726

5 kommentarer

 • Ulla

  Hvad er det I gør ved Jerselv?
  Naturligt udseende er det smukkeste.. bare vent til I bliver ældre.. stop dog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • brian

  Det får dig til at ligne en gris med de falske læber. men hej falske læber til en falsk pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Fie.
  Hvor mange ml. Har du fået fyldt i? Og hvilken filler er der brugt? 🙂 Jeg har som førstegangsbruger brug for råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mel

  Så ærgerligt, at du gør det. Jeg vil ikke hate på dem. Men shit, hvor er det bare grimt. Please, når du tror, at folk “hater”, så er det måske bare et godt råd – ment kærligt. Du er MEGET smukkere uden. Tro mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  Hej søde fie
  overvejer at booke en tid ved dem, nu hvor jeg skal til kbh i slutningen af måneden. Hvor meget har du fået fyldt i dine smukke læber og hvor meget vil du cirka anbefale? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODTAG MASSERE AF BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED!