VIND IPHONE 7 + MOBILSELSKAB TIL KUN 39.- KR OM MÅNEDEN!

Sponsoreret


Hey babes… Jeg har fået mulighed for at prøve det nye mobilselskab tjeep, som netop er åbnet. Jeg elsker min mobil og har den med mig overalt, og derfor har jeg også brug for altid at være online. Hvordan skulle jeg ellers komme i kontakt med min dejlige følgere? Den anden dag fortalte jeg jer at jeg havde gode nyheder på vej og de starter lige nu! Det er nemlig sådan at jeg kan introducerer jer for en konkurrence på en iPhone 7 som bliver afholdt af mit nye mobilselvskab Tjeep. Før vi snakker om konkurrencen vil jeg snakke lidt om Tjeep, så i kan få et indblik på hvorfor jeg er så vild med det! Hvis du vælger at skifte abonnent til Tjeep så har du 3 fantastiske muligheder – Det første hedder LittleBird og koster 39.- kr om måneden, der får du 1time/1GB og fri SMS/MMS + 4G, så er der også MegaBird som er 10 timer/5GB og fri SMS/MMS + 4G og den koster 79.- kr om måneden. Den som jeg har er den sidste, nemlig GigaBird og der har man Fritale/20GB, fri SMS/MMS + 4G. I kan læse mere om deres forskellige abonnenter lige HER! Og nu til den store konkurrence om iPhone 7 .. ! xx


Gør mig en tjeneste og LIKE deres facebookside lige HER!

fie laursen tjeep


KONKURRENCE: VIND EN IPHONE 7!

Og så til konkurrencen i nok klikkede jer ind for… Tjeep har startet en konkurrence hvor at man kan vinde en iPhone 7 og det er noget vi alle synes er fedt! Altså, hvem vil ikke have en iPhone 7? Det eneste man skal gøre for at deltage er at udfylde deres spørgeskema og det tager under 1 minut. De trækker en vinder den 30.10.2016. (Mobilen er en iPhone 7 32GB, til en værdi af 6.280,- kr.). Man skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen, så hvis du er under 18 år og gerne vil deltage så skal du lige hive fat i dine forældre så de kan melde sig til for dig! Konkurrencen er lige HER. xx


fie laursen tjeepSocial-logo-2

   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *