4 ting der irriterer mig! – Fie Laursen
Jeg sælger ud!

4 ting der irriterer mig!


 • Når pressen bruger gamle billeder af mig fra min pop tid med blonde hår og kantet makeup! God dammit, det hjælper ikke at de artikler ender i min Google søgning, haha .. Jeg bliver så irriteret når de gør det og jeg klager altid, beder om ændring på billederne, haha ..
 • Når folk mener det er okay at svine folk til som får lavet læber eller andet ved dem selv, men en skændsel at svine folk der er naturlige til. Ingen er bedre end andre, specielt ikke ved kosmetiske valg for vi alle kan lide forskellige ting og THANK GOD for det, ellers ville alle ligne hinanden. Til denne er også piger som går uden makeup altid og intet har fået lavet, som tror de er bedre end piger der har fået noget lavet og skal støde til dem. Så flabet og irriterende!
  fie-laursen-fie-laursen
 • Folk der retter i mine stavefejl og min grammatik .. Beklager, men jeg har blogget i 5 år, jeg er ikke skarp på det punkt og det burde alle vide. Du er ikke sej fordi du retter mig, du er bare irriterende. Endnu mere når folk skriver de ikke fatter min blog er en af DK’s største, fordi jeg ikke er den skarpeste grammatisk .. Jeg synes bare jeg er et bevis på man kan blive til noget, selvom man ikke er perfekt og kan det hele .. ! Hmm? 🙂 
 • Når andre kendte fra TV branchen mener de er bedre end en fordi de ikke laver Reality TV og når de skal svine os til, som laver Reality. Ærligtalt, vi alle lever jo af at underholde folk og være på TV. Mange komikkere har travlt med at svine os Reality-deltagere til på baggrund af de mener vores TV er drama, mobning og sex. Men de komikkere lever jo netop af at lave jokes på folk som os og tit kan det føles som mobning, fx. da Fuhlendorff duden var hurtig i betrækket når det kom til at lave en joke ud af min abort. Det kræver balls at lave Reality, for man viser netop virkeligtheden og ikke lever igennem et manuskript. 

7 kommentarer

 • L

  Mange af de udtalelser du kommer med, kan jeg med hånden på hjertet følge dig i. Jeg synes vi alle som individer, skulle stoppe med, at hakke ned på andre grundet forskeligheder. Dog har jeg en lidt anden holdning mht. reality tv. Fair nok, at du giver dig selv cadeau for, at du har medvirket i diverse realityserier, men virkelighed er det altså langt fra (selvom navnet leder tankerne hen på det). Reality tv, som så meget tv er klippet sammen på den helt rigtige måde, så vi seere skal få et specifikt indtryk. Ganske vidst er der ikke manuskript, men virkelig kan man vidst ikke kalde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haha, heller intet værre end når folk retter på ens grammatik! Og they got nothing on you girl, når det kommer til reality-TV. – http://idasofie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  virkeligheden*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ej fie dine læber – stop nu inden du får skader for livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvor er din jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  – Jeg bliver irriteret når de såkaldte kendte mennekser udtaler sig om politiske holdninger som de ikke har sat sig ind i. (Ja jeg har heller ikke styr på mine kommaere)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud!