Nly Ønsker!

Aflyste min abort idag..


Hey bloggen .. I har kunne følge med i min graviditet og den abort som jeg skal have fortaget og derfor opdatere jeg jer lige da mange har skrevet beskeder idag og været bekymret for mig. Det er nemlig sådan at jeg havde bestilt en medicinsk abort jeg skulle ind til idag og have første pille. Det kan være både godt og ondt at være et kendt ansigt, men jeg har faktisk vendt hele denne situation positiv og er glad for at jeg valgte at stå ved det der var sket for mig, da jeg lige nu har en masse fantastiske mennesker rundt i hele Danmark som står i samme situation eller har været her, hvilket giver mig muligheden for at få gode råd, historier fra andre piger og jeg kan føle mig lidt mere tryg i situationen jeg er i. Nogle mennesker kan mene det er skørt at åbne op om noget så personligt, men for mig må jeg ærligt indrømme det kun har været en positiv oplevelse for jeg har gået rundt med en tomhed i maven og en følelse af det var et forkert valg jeg tog om abort, men med folks beskeder og forståelse rejser det mig op og jeg husker på det er det sikreste valg for barnet. Ingen fortjener at blive født ind i en verden hvor faren på forhånd har truet moren med at hive barnet fra hende, det er usikkert, ustabilt og farligt et miljø. I får mig til at føle at alt nok skal gå og det elsker jeg jer for!

fie-laursen-blogging

Jeg skal have abort, men en kirurgisk! – I læsere har fået mine tanker godt igang, jeg havde bestilt den medicinske abort fordi det lød som det hurtigste og det er hårdt at rende rundt og vide barnet vokser, så er det også hårdt fordi min krop har mange tidlige symptomer hvilket de fleste slipper for, men det har jeg ikke .. Jeg har kvalme som svinger, men er værst om morgenen og det er faktisk det eneste slemme jeg ikke kan holde ud mere. Ellers er det enkelte mave smerter og sorry the details, men det udflåd man får som gravid .. yikess!!! Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier og derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog. Jeg afventer lige nu et brev fra Hillerød Hospital om hvornår den skal foretages, men min læge sagde at det ville være inden for 2 uger .. Det er for mig bare en tryggere følelse at vide jeg er på et hospital og at jeg ikke skal igennem en kæmpe blødning med smerter og måske se mit barn i den blødning, det var der nemlig en der skrev til mig hun havde og den tanke traumatiserer mig fuldstændig . Jeg er helt vildt nervøs, men glad for jeg ændrede abort valg .. Hvad har i piger prøvet? x

   

36 kommentarer

 • Line

  Jeg synes det er den rigtige beslutning fie. Også for barnet. Jeg har selv prøvet en medicinsk abort og den gik som den skulle og var ligeså langt henne som dig… og nej kunne ikke se noget barn.. det hele er så lille bitte på det her tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev scannet en hel del hver måned, mens jeg var gravid. Og jeg kan fortælle dig, at det er en enorm udvikling fra uge 7 til 10 – Der er ingen tvivl om, at det er et bitte BARN på skærmen ❤️ Det er altså ikke en lille klat, som Monique påstår. Hvis det kun var en klat, så ville det ikke være en stor beslutning at tage. Beslutningen er netop stor, fordi det er ikke et potentielt barn, men et barn med stort potentiale! Det vil vokse inde i maven (som det allerede gør❤️) Derefter vokse op, få sin første tand, gå fra blestørrelse 1 til 6, vælge sin første skoletaske, uddanne sig som sygeplejerske, lærer eller økonom, alt imens h*n elsker sin hverdag og sin mor! Sådan vil det blive – 100 % !! Det barn vil elske dig for at du tog beslutningen om at beholde det! ❤️ Jeg er selv en ung mor til en lille dreng, hvor alt ikke har været så nemt med faderen! Det er hårdt, men men men – vi klarer os fint, og jeg elsker min hverdag sammen med min søn! Jeg ville ikke være ham foruden, og han ville godt nok ikke ønske at have været en abort!! Livet er ikke hårdere, det er meget BEDRE ❤️ Så jeg håber virkelig, at du vil tænke dig “bedre” om, hvis jeg må have lov at sige det sådan ❤️ Se bare hvor fint Amalie klarer det – selvom der har været meget knas i “forholdet” til hendes barns far. Du kan godt klare det her, Fie. Og tro mig: Du vil ALDRIG NOGENSINDE fortryde, at du fik dette barn. Aldrig. Du vil kun opleve en enestående kærlighed ❤️ Og husk: det barn vil ønske at være i live………… Egentligt er det mest kærlige, moderlige, voksne og uselviske at beholde dit barn. Du vil elske det, og problemerne med faderen vil falme i forhold til kærligheden til din skønne datter eller vidunderlige søn. Hilsen en mor der har stået i samme situation! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hvor er det sygt, hvor mange aborter der bliver foretaget fordi I ikke kan finde ud af at beskytte jer. jeg er godt klar over at det for nogen er sket med prævention, men til alle jer andre. Så beskyt jer dog, hvor svært kan det være!??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaqueline

  Kære Fie.
  Jeg har både fået en kirurgisk og medicinsk.
  Jeg vil til hver en tid anbefale en medicinsk. Med en kirurgisk abort, er risikoen for at de beskadiger din livmoder og andre ting er stor, du skriver endda under på at du er klar over risikoen for det😕 Det eneste positive i mine øjne er at det er hurtigt overstået og du bløder meget lidt..

  Jeg var 9 uger henne da jeg fik den medicinske abort, jeg blødte meget fordi jeg er længere tid om at abotere end andre.. Men jeg kunne ikke se et foster Komme ud, der kom store blod klumper ud.. Men det er egentligt bare en kraftig menustration i 6-8 uger og den hypigeste bivirkning et diarré ✌🏼

  Så risikoen for at kunne få børn efter en kirurgisk abort er mindre end efter en medicinsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Fie. Jeg fik en kirurgisk abort. Oplevede ingen blødninger efter, så det var ikke en dårlig oplevelse i den forstand. Men jeg fortryder min beslutning i dag, og det er 3 år siden. Jeg gjorde det også, fordi fyren mente, at det var det rette valg, han truede mig dog ikke, og jeg elsker ham også stadig den dag i dag. Jeg kan huske, da jeg var inde og blive skannet for at se, hvor langt henne, jeg var, sagde lægen/sygeplejersken, at man aldrig skal lade fyren træffe valget for en, fordi det er os, der bærer rundt på barnet, og dermed danner vi allerede nogle følelser til barnet. Så få en abort på baggrund af de rette årsager (har også selv altid været imod abort – hyklerisk, når jeg selv har fået foretaget en)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste godt hvad han havde sagt og er helt enig, det skal hverken du eller barnet bydes.
  Det godt han er en eks. nu.
  håber du kommer godt gennem vente tiden,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Pedersen

  Hej Fie kender til situationen og valget skriv hvis du ønsker råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Fie. Jeg fik et smil på læben idag da jeg Læste Se&Hørs overskrift “Fie Laursen aflyser abort” da jeg så gik ind for at læse den og læste at du hellere vil tag en kirurgisk abort må jeg indrømme at jeg bliv lidt , hvad skal man sige, ærlig over det? Fordi jeg troede du havde valgt at beholde det i stedet. (Jeg vil lige fortælle dig at jeg må ingen måde dømmer dig overhoved!) Så for første gang havde jeg lyst til at kommentere inde på din blog. ( jeg følger normalt ikke din blog, eller nogen andres blog for den sags skyld) det er ikke fordi jeg har noget i mod dig som person, det er bare ikke lige mig! 🙂

  Jeg vil gerne lige starte med at sige at jeg er STORT imod abort, det er intet jeg på noget som helst tidspunkt ville støtte op om, men ville derimod heller ikke kritisere eller hate på folk der tog en abort 🙂.

  Men jeg tænker lidt. Hvorfor vælge at tage en kirurgisk abort når du kan tag en medicinsk abort, hvorfor lade et barn, et lille, vokse, leve i yderligere 2 uger?

  Jeg er 22 år gammel og har 2 små piger på snar 5 år og snart 2 et halvt, jeg elsker dem over alt på jorden og ville aldrig nogen sinde bytte dem for noget andet på denne jord.
  Jeg stod som 16 årig i nogenlunde samme sitation som dig og overvejede om jeg skulle tag abort, beholde det eller bortadoptere væk. Og jeg var så tæt på at tag en abort med min ældste datter, men valgte at lade være (for at være ærlig havde jeg allerede fortaget mit valg inde i hovedet) men det skulle stadig tænkes en ekstra gang igennem, på grund af min alder osv. Men jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt i mit liv:-).

  Jeg kan læse på dit blog indlæg at du har snakket med en masse kvinder/piger som har gennemført en abort før, så du har fået en masse støtte fra dem, går jeg ud fra. Og det må være en dejlig ting.
  Så derfor ville jeg også lige fortælle dig hvordan det er at overveje at tag en abort i en endnu tidligere alder end din, men så vælge at beholde barnet, og ikke fortryde det bar et sekund i hele sit liv!:-).

  Hav en god aften, og ønsker dig alt held og lykke i frem tiden 🙂.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Hej Fie!
  Jeg kan så godt sætte mig ind i hvordan du har det! Jeg har lige været igennem det samme for 4 dage siden og var også lige så langt henne som du er.
  Jeg fik fortaget en medicinsk abort, og det gik rigtig godt!
  Jeg havde selvfølgelig nogle af de bivirkninger som lægerne advarede mig om, men så slemt var det ikke. Jeg bløder stadig Idag, men er i bedring og kunne arbejde et par dage efter, selvom jeg selvfølgelig ikke var helt på topperne!
  Det var et svært valg for mig at tage, men er glad for jeg tog det, da jeg føler mig helt lettet nu og har det godt med det er ude af verdenen… selvom nogle skriver til dig at du virkelig skal tænke dig om, og du dræber en lille sjæl, så er det altså slet ikke sådan det er! Lige nu er det bare en lille bitte “klat”, som ingen hjerne og tanker har, da du ikke er så langt henne. Så synes virkelig du skal gøre hvad du selv har lyst til og ikke lade dig påvirke hvad andre siger!!
  Det selvfølgelig hårdt at komme igennem, men en letteste i sidste ende!!!
  Held og lykke med det hele.!!!
  Knus fra Monique

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kæreste Fie. Jeg er rystet over din beslutning om abort på det spinkle grundlag. Mener du seriøst, at du vil lade den nar af en far få det sidste ord og slå dit eget barn ihjel? Skal han få lov til at tvinge dig til abort af frygt for, hvad idioten eventuelt kunne finde på langt ude i fremtiden? Hvis han er sådan en nar, så er han da over alle bjerge om 9 måneder. Glem ham!Hvor er dine forældre i alt det her? Ved de, at en syg mands trusler er skyld i, at de mister deres barnebarn før det overhovedet er kommet til verden? Har de ikke tilbudt at hjælpe dig og beskytte dig mod ham og hans latterlige trusler? Har du intet netværk at trække på? Hvis du ikke selv ønsker barnet, kan du bortadoptere det og give den mest dyrebare gave til et forældreløst par. De vil kunne give barnet al den kærlighed og de trygge rammer, du ikke selv kan give din lille datter eller søn. Tænk dig om en ekstra gang. Hvis du ikke står 100 procent bag den beslutning vil den abort forfølge dig som en skygge resten af dit liv. Er du det mindste i tvivl, og det fornemmer jeg klart du er, når du giver en tilfældig flirt så meget magt i så vigtigt et spørgsmål. Det kan ikke gøres om, hvis du fortryder. Derfor skal du være 100 procent sikker i hjertet. Det tror jeg ikke, du er… Alt det bedste til dig og dit ufødte lille barn. Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er så nemt at dømme andre, når man aldrig har stået i deres situation. Fie ved nok bedst selv, hvad den rigtige beslutning er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det barn – beskyttet i din livmoder – kommer til at elske at være din datter, din søn, dit barn! Du vil se på hende/ham, og dit hjerte vil briste af kærlighed og stolthed! Et barn bringer ALTID glæde, ALTID kærlighed, og det trumfer søvnløse nætter og alt det mindre sjove! Du vil elske barnet, og HUN eller HAM vil elske at være i live! Det bedste, mest ansvarlige og kærlighedsfulde ville være at give barnet LIV! Du ved jo godt, at hun som 12 årig ikke vil se tilbage på sit liv og ønske at aldrig være blevet født! Mot hjerte græder over din beslutning. Jeg kender så mange, der har fået det SÅ hårdt efter deres abort. Skyldfølelserne dukker pludselig op. – fordi hvordan kan man egentligt tage sådan en beslutning og reélt bestemme, om et barn må få plads i denne verden? Hun/ham er allerede her, hos dig <3 Og du kan ikke forudsige hvordan fremtiden bliver. Et er i hvert fald SIKKERT, og det er, AT DU VIL ELSKE DETTE BARN AF HELE DIT HJERTE, og barnet vil elske dig! Og husk, dette barn er "one of a kind" – intet barn du får vil kunne erstatte det barn som du bærer på lige nu. Husk det. Du vil elske hende. Du vil elske ham. <3 Du skal nok klare det her. Hilsen en mor der klarer det fint 💗 OG ikke ville være foruden sin største overraskelse og kærlighed! 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Der er bare risiko ved en kirurgisk og det var egentlig derfor jeg valgte en medicinsk dengang jeg fik abort…Men jeg forstår dig udemærket. Jeg så også mit ‘barn’ og jeg glemmer det aldrig! Man kunne se små prikker der skulle blive til øjne og små bitte arme, men jeg var også 10 uger henne. Jeg var afklaret med det, men jeg tudbrølede da jeg så forsteret og noget i mig fortrød det. Så forstår helt klart dit valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har også fået en abort, og det var den bedste beslutning i mit liv. Jeg har selv en rigtig god far, så jeg kunne ikke få mig selv til at sætte et barn i verden med en lortefar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor er det flot at en pige i din alder, som oven i købet har det svært med abort, vælger at gøre, hvad der er bedst for barnet. Jeg ved, at det er hårdt for dig lige nu, men om lidt tid er jeg sikker på, at du vil føle, at det var den rigtige beslutning ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg fik foretaget en medicinsk abort her for 2 måneders tid siden, da min klreste og jeg føler os for unge til at tage ansvar for et barn endnu.
  Jeg forstår overhovedet det ikke andre folks skrækhistorier omkring den medicinske abort, nu er det selvfølgelig også forskelligt fra person til person.
  Men jeg havde en super god oplevelse med det, og så da ikke engang noget der lignte et foster..
  Jeg var i 9. Uge da jeg fik fortaget min, og altså ja man blødte lidt mere end normalt og så havde jeg lidt smerter i lænden, men jeg blødte i 4-5 dage og så var det faktisk næsten væk igen…
  Jeg har ingen bivirkninger haft siden, og jeg var super glad for den medicinske abort, da det gik meget bedre end forventet, da jeg også havde læst alle skrækhistorierne rundt omkring på internettet.
  Jeg håber du kunne bruge min historie.
  Knus Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Da jeg blev gravid som 15 årig tilbage i April måned, blev det besluttet fra mig og min kæreste at vi skulle have foretaget abort, vi valgte kirurgisk fra starten, da jeg havde researchet lidt, og varblevet skræmt fra vid og sans af andres historier for den medicinske. Som dagene gik, og dagen for aborten nærmere sig, fik jeg det dårligere og dårligere. På selve dagen sagde jeg stop, jeg ringede og aflyste samme morgen.
  Jeg kunne ikke gennemføre det, jeg kunne ikke have tanken om at skulle slå et lille liv ihjel.
  Bare tanken om at der fra uge 8 er et lille hjerter der slår, kvalte mig (jeg var i uge 11)
  Jeg valgte at tage den bedste beslutning for barnet, og heldigvis accepterede min søde kæreste (barnets far) det, så jeg kan den dag i dag se mig selv i øjnene og vide at vi venter os den dejligste lille dreng til Januar.
  Det er en ubeskrivelig følelse!
  Men Fie, gør hvad du føler er bedst for alle parter.
  Vær forberedt på at kunne gå psykisk ned efter operationen, de fortalte min læge mig dengang.
  Men bare rolig, hvis du har så stor en drøm om at blive mor, så har du stadig nogle år at løbe på jo.
  Held og lykke, jeg håber det bedste for dig, og at du får taget den rette beslutning❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har fået både en kirurgisk og en medicinsk abort. Hvis man allerede har det psykisk hårdt, vil jeg klart anbefale en kirurgisk abort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Fie.
  Jeg håber inderligt, at du tager valget om at beholde den gave, der vokser i din mave. Hvis du får den abort, er der ingen vej tilbage, og da har du været med til at slukke et lys for et barns fremtid.
  Det er hårde ord, men det er sandheden.
  Fie, du er stærk. Tænk og mærk hvad dit hjertes inderste ønske er nu, og tænk på hvordan dit liv ser ud om 5 år.
  Mange varme tanker og håb
  Fra S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Men hvilken fremtid ville barnet have, når faren allerede nu truer med at kidnappe eller skade det? Et barn skal leve i tryghed, ikke kaos.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også anonym

   Ja, fie er jo kendt for at sige sandheden! hahaha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har fået to kirurgiske aborter på et halvt år, du vælger helt klart rigtigt! Du mærker ingen smerte og har heller ikke smerter bagefter. Det er sikrest og det er da uhyggeligt at sluge piller og du så abortere. Og når du drømmer om en kernefamilie så er en kirurgisk abort psykisk langt bedre. Og de tilbyder at sætte en hormon spiral op samtidig som gør du næsten ingen mens har, og den laver ikke ændringer på din krop som fx p piller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kære Fie (og andre der kommentere)

  Jeg må altså lige irettesætte jer lidt, man kan IKKE se noget foster ved hjemme abort/medicinsk
  Læs dette http://www.q.dk/aktuelt/kultur/gynaekolog-medicinsk-abort-er-en-god-loesning og bliv klogere på hvad fordele og ulæmper kam være med de forskellige metoder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kære Fie (og andre der kommentere)

  Jeg må altså ligge irettesætte jer lidt, man kan IKKE se noget foster ved hjemme abort/medicinsk
  Læs dette http://www.q.dk/aktuelt/kultur/gynaekolog-medicinsk-abort-er-en-god-loesning og bliv klogere på hvad fordele og ulæmper kam være med de forskellige metoder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melissa

   Sikke da en gang vås! Så må du gerne fortælle mig, hvad det så var som ret meget lignet et (meget) lille foster. Den var hvid/gennemsigtig, jeg kunne skelne hoved og krop og sågar se, at den ikke så sund ud….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg har fået to medicinske aborter (og en dejlig dreng har jeg skam også lige født!😍) Jeg skal nærmest bare tænke på at ha sex så bliver jeg gravid! Selvom det mildt sagt var pisse hårdt med de aborter så er jeg glad for jeg gjorde det! Du gør det rigtige, hvis du spørger mig skal man have en sikker og stabil hverdag før man tager en så stor beslutning i ens liv! Man skal ikke ha dårlig samvittighed over det. Min læge fortalte at en kvinde på 40 med fire børn har i gennemsnit været gravid syv gange… så tre gange er graviditeten altså gået galt eller man har fået abort. Tror mange flere end der siger det har en abort, og nogle gange er det bare det rigtige valg i den situation som man står i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville øsnke at jeg også havde vagt en kirurgisk abort da jeg fik en for lidt over 3 år siden. Det var kærlighed ved første blik da jeg så min kæreste, men jeg boede sammen med en anden. Da jeg 4 uger senere finder ud af at et er gravid, bliver mig og min nye kæreste enige om at jeg skal have det fjernet da jeg ikke kunne love det var hans. Det er det mest forfærdelige jeg jeg været udsat for. Mave kramper og blod, for at se fostrer falde ud af mig i midt på køkkengulvet. Jeg følte virkelig jeg smed et liv væk da den pludselig lå der. Øv hvor var det forfærdeligt! Rigtig mange gange held og lykke fie. Ønsker dig alt godt i fremtiden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har fået en kirurgisk abort, da fosteret var død i uge 6, da jeg kom til scanning i uge 9! Jeg gennemgik først en medicinsk abort, men det virkede ikke på mig, så sygeplejersken anbefalede mig en kirurgisk i stedet for at prøve igen med en medicinsk. Og det var en rigtig god oplevelse, omstændighederne taget i betragtning. Jeg var i narkose i 10 minutter og havde det sødeste personale omkring mig! Pøj pøj med det – det skal nok gå rigtig fint ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er også meget frugtbar, hvilket desværre har resulteret i to aborter (på piller og spiral). Jeg har i forvejen 2 små børn og overskuddet til flere var der simpelthen ikke. Begge gange var kirurgisk, (ingen komplikationer overhovedet) hvilket jeg valgte, da jeg netop ikke ønskede at stå derhjemme og styrtbløde. Desuden har jeg snakket med flere, der alligevel måtte ind og have en kirurgisk abort efterfølgende. Held og lykke med det hele ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Kære Fie – det gør mig virkelig ondt for dig at du er havnet i denne situation – det jeg ville fortælle dig er at det er muligt at sætte faderens identitet på fødselspapirene som ” ukendt ” – i og med du ikke har fortalt hvad han hedder og han til og med kommer fra et andet land – kan du sagtens det og det er 100 procent lovligt – du får bare ikke månedligt bidrag fra faderen men stadig fra kommunen i hvert kvartal – jeg ønsker for dig – tænk grundigt over det – en abort er meget hård at gå igennem særligt når det bliver suget ud fra et meget intimt sted og hver gang du har sex kan dette komme op – blot tænk det ikke kan gøres om når det er gjort – du har så gode muligheder – drop kontakten til den klap hat – find en god mand og skab en lille dejlig familie – din næste mand vil se det som en ære at kunne være far til det lille barn der spirer i din mave – Hør ikke på hvad jeg siger men gør det du føler inderst inde – folks historier kan altid bruges men det du føler indeni er det mest dyrbare – tænk nu hvis lille bebs kunne være vendepunktet i dit liv og give jer begge en masse kærlighed – godt nok er du ikke så gammel endnu men du er stærk og kan klare alt husk det 😊😊😊 jeg ved godt det lyder lidt ulækkert men prøv at downloade en movie fra youtube om forløbet af en abort så du kan se alt der sker – måske vil det få dig til at ændre mening – og hvis du bor hjemme ved dine forældre og de hjælper dig lidt kan ham der idioten ingen adgang få til jeres hjem og barn – mange smukke tanker herfra 👯 hilsen H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er ulovligt at skrive “ukendt” på papirene. Hvis statsamtet tror, at moren godt ved, hvem faren er, men hun ikke vil sige det, så sender de sagen til retten. Her har hun pligt til at tale sandt, når hun bliver spurgt, hvem der kan være far til barnet. Hvis hun stadig nægter, eller hvis man mener, hun lyver, kan retten idømme hende bøder. Desuden kan faren også anmode om, at der rejses faderskabssag. Faren har ret til samvær med barnet, så Fie vil ikke kunne nægte ham det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Hvis man ved hvem faren er , hvilket der er bevis nok på her på Bloggen, og derefter i officielle papirer skriver ukendt kan man idømmes dagbøder hvis ikke man oplyser hvem far er.

   Det er barnets ret at kende sin baggrund og uanset omstændighederne er det sørgeligt og usselt at træffe et sådan valg på barnets vegne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er ligesom dig, meget frugtbar og det har resulteret i 2 aborter (p-piller og spiral)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg fik for 7 måneder siden en medicinsk abort fordi vores baby desværre lå død derinde.
  Fra jeg tog den første pille, og til det hele startet gik der 4 timer – og det første, som kom ud var vores døde baby – JEG GLEMMER DET ALDRIG! ikke nok med, at vi i forvejen var triste over beskeden om, at vores ønske baby var død, og havde lagt død inde i min mave i 7 uger – så skulle jeg også lige se den da den kom ud…. det var frygteligt 💔💔💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Godt du lytter til dig selv! det er simpelthen så stærkt gået Fie. Sender alle gode tanker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Nu har jeg set og været med til både kirurgisk abort og medicinsk, da jeg arbejdede på gynækologisk afdeling, og flere kvinder finder fordele ved begge. Medicinsk – hvis man psykisk er klar til hårde timer/dage, og det ikke påvirker en meget med blodet og smerterne.. Mange synes det er hårdt. Et kirurgisk indgreb er altid hårdt for kroppen, men de fleste er ofte hurtigt på benene igen og kan for mange (især unge kvinder) være godt, da det er “hurtigt overstået” og at man ikke skal gå i “limbo” i timer/dage med overvejelserne. Efter at have læst din historie og dine overvejelser, tror jeg at det er en god ide med kirurgisk abort.. Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nly Ønsker!