BARNETS FAR: “DU SKAL BARE VIDE SÅ SNART BARNET ER FØDT, SÅ TAGER JEG DET FRA DIG OG SÅ SER DU DET ALDRIG IGEN” – Fie Laursen
NLY WISHES!

BARNETS FAR: “DU SKAL BARE VIDE SÅ SNART BARNET ER FØDT, SÅ TAGER JEG DET FRA DIG OG SÅ SER DU DET ALDRIG IGEN”

Jeg havde fastslået mit valg om abort og tiden er stadig bestilt til Mandag, men da jeg vågnede imorges var jeg endnu mere knust. Jeg kan mærke barnet give mig små stik i maven, kvalme og de symptomer minder mig om at jeg har et barn inde i mig. Det kan måske se let ud for folk at man bare lige får en abort, men sådan er det ikke for mig og jeg ønsker at beskrive mine følelser og tanker med jer, så i kan få en fornemmelse på hvordan jeg har det – Måske nogle af jer selv går igennem det jeg gør. Jeg vågnede imorges, mere knust end før.. Jeg havde haft en drøm om barnet og jeg kunne høre hjertet slå i min drøm, så jeg vågnede med tåre i øjnene og en form for tilgivelse til faren for alt han har budt mig med trusler og psykisk terror. Jeg prøvede at overbevise mig selv om at vi kunne samarbejde, at det ikke var sikkert han ville være agressiv når der var et barn tilstede. Jeg brugte en time på at overtale min mor om at det nok skulle gå, at jeg ville snakke med ham idag – Men det gik slet ikke som håbet. Mine forældre er de mest støttende mennesker, de vil støtte mig i alle valg jeg tager og de sagde om vi så skulle igennem en storm for at jeg kunne bringe barnet til verdenen så ville vi gøre det…

fie-laursen-gravid-1
Jeg skrev først en sms og så snakkede jeg i telefon med ham, jeg ændrede min tone til moden og sagde at jeg synes vi skulle tænke os over det vi har skabt, at der er et hjerte der slår og en krop der vokser. Jeg sagde jeg var knust ved tanken om at give slip på barnet og at jeg var villig til at samarbejde, for jeg ønskede at barnet havde en far i sit liv og at vi kunne komme videre. Det eneste han siger, koldt og kynisk er de hårdeste ord jeg har hørt i mit liv og jeg brød sammen i tåre da han sagde dem… “Du skal bare vide at så snart du har født barnet, så tager jeg det fra dig og så ser du det aldrig igen”, jeg brød grædende sammen og gik ud til mine forældre og fortalte dem om samtalen. De var i chok, jeg var i chok… Hvilket menneske kan sige det? Jeg har aldrig gjort ham noget og den eneste grund til at jeg åbner op om forholdet og denne situation på bloggen er fordi INGEN har en ide om hvem han er, da vi kun kendte hinanden i under en måned, ingen vidste vi så hinanden udover min roomie og få af hans venner. Jeg er knust over jeg har set gode ting i så koldt, kynisk og ondt et menneske og det er det sværeste jeg har skulle gå igennem i hele mit liv. Jeg er så knust at i slet ikke kan forstå det. Mine tåre triller ned af mine kinder dagen lang, det niver i mit hjerte og jeg falder i søvn ved at hive efter vejret imens jeg græder.. Jeg vil ikke promovere abort, for det skal ikke bruges som prævention, men hvor er jeg glad for at vi har valget. Der er intet jeg hellere vil end at beholde mit barn, men jeg er så bange for hvad han kan finde på hvis han får fingrene i det og den trussel idag er det hårdeste en person har sagt til mig. Det skræmte mig og fik mig til at tænke på hvorfor jeg valgte abort i første omgang. Et barn fortjener trygge rammer, ikke en evig krig eller en far der køre psykiskterror.
Jeg er så knust over denne situation, over hans ord, over jeg skal tage livet af mit lille lys. Jeg så selv hjertet slå på scanningen. Det var dumt, for jeg er så bundet og så knust inden i. Jeg har sendt ham en lang, hård besked tilbage og normalt er jeg moden i mit ordforåd, men det fortjente han ikke. Aldrig har jeg mødt så koldt, kynisk og ondt et menneske. Jeg er i chok. Jeg må tage denne oplevelse stærkt med mig, videre i livet og huske mig selv på at det var for barnets skyld.

55 kommentarer

 • Sigrid

  Hvis jeg var dig, ville jeg beholde barnet. (Hvid jeg var ældre også) Jeg ville ikke aborte det stakkels barn, da det er et liv, uanset hvor ked af det jeg var. Måske kan barnet i fremtiden føle sig som en fejl, men det ville jeg rette op på. Ved ikke at lade barnet se sin rigtige far, medmindre han virkelig fortryder hvad han sagde. Han tænkte måske ikke over det, hans ord overdrev han bare, han var nok helt ude af den. Det er et liv, og det er meningen liv skal leves uanset hvad. Og det er dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • --

  Jeg tror vi er mange der ved hvem han er, og hvad han arbejder med til dagligt. Du fortjener ikke sådan en mand i dit liv, og jeg synes det er SÅ godt at du tænker på barnet. Ingen børn skal sættes til verdenen med de vilkår. Du skal have en god mand og en god fremtid Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Hvordan er det gået i dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibbe

  Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ved, at du er i limbo lige nu, men sæt dine egne følelser til side og tænk på barnets bedste. Fortjener dit barn at vokse op i kaos med en psykisk ustabil far, som du af gode grunde er bange for? Du kan ikke stoppe ham fra at se barnet, for statsforvaltningen tildeler samvær til stort set alle fædre – endda stofmisbrugere og voldsudøvere. Desuden er et polititilhold intet værd, så du bør virkelig tænke dig om en ekstra gang, før du vælger at beholde barnet. Jeg taler af erfaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Sådan en far fortjener intet barn! Held og lykke med det hele ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Fie. Jeg kender dig ikke, men har læst nogle af dine indlæg, og blev meget berørt af din situation, og har lyst til at sende dig en varm hilsen… Håber at du ikke vælger ud fra dine omstændigheder eller en mands trusler. Følg dit hjerte – det taler oftest sandt. .Lykken findes nogle gange, der hvor man søger noget andet…og uventede ting der sker i ens liv, kan berige ens liv på en måde, man aldrig havde forestillet sig, og ændre det fuldstændigt på den gode måde :). De allerfleste praktiske ting, kan løses.En mand der truer, er ikke nødvendigvis en trussel – Kvinder og mødre er meget stærke, og kan langt mere end vi forestiller os…
  Trusler kan politianmeldes, og der kan gives polititilhold, så en person nægtes at komme på din adresse eller i nærheden….. Så kære Fie, jeg håber du følger dit hjerte. Der er nok af venner omkring dig og en skøn familie som vil hjælpe. Knus fra Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du vil fortryde det, hvis du får en abort. Kender flere kvinder, som er blevet presset til det, og de har alle fortrudt. Jeg voksede op med blot en mor, og jeg havde en fantastisk barndom. Du har loven på din side, og der er absolut ingen grund til at du får en abort. Hvorfor slå barnet ihjel – på baggrund af at en sindssyg person måske vil slå det ihjel? Så er udfaldet jo det samme 🙁 Hvorfor ikke give barnet en chance for at leve og så få familie og venner samt politi til at beskytte dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K S

  Kære Fie.

  Jeg ved du står i dit livs sværeste tid, men synes du skal overveje situationen nøje.

  Min søster stod for få år siden i en situation hvor hun havde en kæreste (han var simpelthen byens største idiot og hun kunne ikke se det).
  Min søster blev gravid, boede hjemme og tjene Ingen penge og det samme med hendes kæreste. Der udover har han ikke lyst til at arbejde.

  Min søster valgte at få en abort, og hun har fortrudt lige siden. Og så selvom de ikke er sammen mere og at han stadig er en stor idiot.

  Jeg skal ikke gøre din situation værre men overvej det nøje.
  Og hvis du skulle ændre mening så findes der jo et retsystem som skal hjælpe i situationer hvor mor og far ikke kan sammen.

  Ønsker det bedste for dig fie, uanset hvad du vælger 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Kære Fie
  Sikke en skrækkelig situation du står i. Jeg har selv desværre været igennem to spontane aborter, hvor min kæreste og jeg virkelig havde kæmpet for at blive gravide. Det er virkelig noget man ikke ville ønske sig sin værste fjende.. Nu er vi heldigvis gravide igen med en lille pige, og jeg siger dig, jeg ville ikke opgive hende for noget som helst! Jeg husker godt dengang du gik ud og sagde din mening om aborter vel et halvt år siden og du var imod det, jeg er også imod det som prævention, men jeg må også sige, at skulle det ske man blev gravid, så ville jeg synes man skulle nøje overveje det. Jeg ved det er den frygtelige situation du står i nu. Fie, hvis du VIRKELIG ønsker barnet, så behold det! Du skylder ikke den mand noget som helst, og han har intet på sig der kan gå udover forældremyndigheden. Og husker jeg ikke du skrev du mødte ham i L.A, så han er altså heller ikke dansker, ergo er frygten for at han pludselig tropper op ved din dør uanmeldt minimal. Jeg ved godt du ikke ønsker dette problem som langtidssigtet, men tænk over at du kan få polititilhold på ham, hvis det nu skulle gå så langt. Vælg ikke en abort pga af ham, du lader ham styre dig for meget. Vær stærk og gå imod! Btw, saml beviser imod ham, så står du kun stærkere. Og Fie, tager du den abort, så lad det være dig en lærestreg, både fordi du/I ikke passede på, men også fordi det måtte komme så vidt som en abort, sådanne situationer som den du står, kunne være forhindret. Det er hårdt at høre, men det er min ærlige mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej fie❤️
  Jeg syntes virkelig det er synd for dig og jeg føler med dig ❤️Uanset villet valg du har taget vil jeg altid elske dig og støtte dig😜❤️😘Kh. En fan❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Kære Fie.
  Jeg arbejder til dagligt med udsatte familier, tvangsfjernelser og familie sager. Reglerne er sådan at når dig og faren ikke er gift og ikke har været samlevende over to år har du automatisk forældremyndigheden på barnet og hvis faren ligefrem et truende mod dig og/eller barnet kan der laves en sag mod ham når barnet er født.
  Jeg syntes det er super synd for dig, at du står i denne her situation og jeg ville ikke ønske det for min værste fjende, men hvis jeg var dig ville jeg få det bedste ud af en umiddelbart dårlig situation. Jeg tror personligt meget på skæbne og at de ting der kommer til os i livet bliver givet som en mulighed for is for en bestemt grund. Tror faren til barnet er lige så overvældet over situationen som dig selv og måske ikke er den bedste til at ytre sin frustration og fortvivelse og derfor kommer til at gøre det på denne kyniske, overrumplende måde.
  Alt godt til dig søde Fie. Lige meget hvilket valg du tager, kommer du HELT sikkert til at klare det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Selvom Fie har forældermyndigheden, stopper det ham jo ikke fra at kidnappe eller slå barnet ihjel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eufoisile

  Ved godt det ikke er det samme og man kan aldrig sammenligne.. men Det Kan tænkes at være tomme trusler! Han er ude på at skabe endnu mere rav i din hjerne og hjerte end der allerede er. Jeg har været i fuldstændig samme situation og Stadig den dag i dag har jeg intet hørt fra faderen! Og der er gået 5 år.
  Har ikke et sekund været i tvivl om valget – jeg har den gladeste og dejligste dreng – som bader mig i kærlighed hver dag !!!! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej fie meld ham da til politiet, og du har både ret i at et barn skal have en far, også er det forkert, hvis man har en god mor er der okay, og jeg tror du er den ferfekte mor.❤️Så jeg syntes du skal beholde barnet som du gerne vil❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Kære Fie.

  Sikke et hårdt valg at skulle tage, og så ikke engang på baggrund af hvad du selv vil.

  Fie – jeg er så enig i dine smukke år om, at du udelukkende giver slip fordi du elsker ham/hende. Jeg har vitterligt aldrig nogensinde hørt noget så smukt.

  Det er så modent, så voksent og så ansvarsfuldt at tage det valg, på baggrund af at kigge så langt ud i fremtiden, hvilket mange unge piger, som bliver gravide i en tidlig alder, har en tendens til ikke at gøre.

  Nu har jeg fulgt din blog i mange år, og altid holdt mig på sidelinjen, og kigget på, men ord som “jeg giver slip pga HAM” bliver jeg nødt til at åbne min mund.

  En så stor beslutning, et ar for livet, skal ikke tages på baggrund af den mest mandschauvinistiske, ulækre og afskyelige mand der nogensinde har levet. Den skal tages på baggrund af dig og på baggrund af barnet.

  Og hvis du føler i dit hjerte at det er det rigtige at beholde barnet, skal du gøre det – du må love mig ikke at tage din beslutning på vegne af andre, og specielt ikke ham.

  Han skal ikke frarøve dig din brændende ønske om at blive mor, samt knuse dig inden i.
  For hvad har han i forhold til dig?
  Du har din dejlige familie, dine dejlige veninder – og ved du hvad? Du har halvdelen af Danmark bag dig.

  Du er en stjerne, og om du vælger det ene eller det andet, står vi bag dig.
  Dette var på ingen måde en opfordring til det ene eller det andet, eller et forsøg på at give dig dårlig samvittighed.
  Og det sidste jeg personligt vil, er at påvirke dig i en retning du ikke føler dig komfortabel i.

  Søde, dejlige Fie.
  Det her barn, er udelukkende DIT barn, hvis det er det du ønsker.
  Og hvis du ikke ønsker at han skal være faderen til dit barn, så bliver han det ikke.

  Følg dit hjerte.
  Du fortjener ikke at græde dig selv i søvn, gøre noget på mandag som du ikke ønsker, bare fordi der findes dumme svin i verdenen.

  Hvad end du vælger, så støtter vi dig.
  Også selvom du falder <3

  Vi elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hvor gammel er han? Han lyder til enten at være meget umoden eller psykopat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvad mener han? Har han tænkt sig at kidnappe barnet eller slå barnet ihjel efter det er født?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Fie☺️
  Jeg har virkelig ondt af dig og ville gerne hjælpe dig…
  Jeg syntes du skal få barnet og jeg er sikker på du kan blive en god mor og dit barn ville blive det mest stolte barn i verden over at have fået sådan en fantastisk god mor.
  Jeg vil give dig held og lykke.
  Kærlige hilsener Caroline❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tvivler stærkt på at han vil kunne tage barnet og du aldrig vil få det at se igen.
  Retten vil nok helde til at barnet skulle bo hos dig, du er moren, du har en solid familie som vil hjælpe dig, du har en indkomst hver måned osv osv. Du skal vælge hvad DU syntes, og ikke tage et valg ud fra hvad han eller andre siger. Nogle mennesker truer desværre andre, når de føler sig magtesløse. Min tidligere veninde truede også mig, da jeg valgte at stoppe vores venskab. Men lyt til dig selv , det kommer du længst med ❤️ Du har i hvert fald en masse fans som støtter du lige meget hvad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej fie. Jeg syntes at det er helt op til dig om du vil have abort eller beholde barnet men jwg vil sige til dig at hvis du vælger at få barnet men adobtere det syntes jeg ikke at du skal gøre det. Et vært barn fortjæner at kende sine forældre og lece sammen med ens forældre syntes jeg men det er bare min mening.
  Mærk godt efter og lyt til dit hjerte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fie. Jeg vil VIRKELIG gerne hjælpe dig! Jeg tror ikke på, at man kan måle den glæde, der er ved at føde et barn, med de negative tanker og bekymringer man har om barnets fremtid, når du har barnet i dine arme. Jeg vil næsten sige med sikkerhed, at glæden vinder og at du vil være dig selv evigt taknemmelig, over dit valg, hvis du vælger at få barnet! Det er bare mere uhåndgribeligt, fordi du står i den situation, hvor du kan mærke frustrationen, bekymringen og fortvivlelsen.
  Fie, jeg vil råde dig til at tjekke Abortlinien.dk ud. De skriver om sig selv: “Abortlinien drives af foreningen Retten til Liv, der er motiveret af et ønske om at redde ufødte fra abort og kvinder fra at gøre noget, de vil fortryde.
  Under den nuværende lovgivnings vilkår er foreningens ambition at være med til at sikre, at ingen kvinde får abort imod sit hjertes inderste overbevisning, og at tilbyde de kvinder, der har brug for det, hjælp og støtte. ”
  Så mærk efter. Hvad er dit hjertes inderste ønske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg håber du tænker dig om en ekstra gang. Hvis du allerede føler dig så knyttet til barnet, så burde farens mening ikke gøre at dit endelige valg falder på en abort som du ikke selv ønsker. Selvfølgelig skal man også tænke på barnet og hvilken fremtid det kan få. Jeg tror du vil blive en fantastisk Mor og ligemeget hvad du i sidste ende vælger, så vil det ikke ændre mit syn på sig. Jeg syntes du er en fantastisk person Fie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Fie…
  Jeg bliver helt ked af og høre at et menneske kan finde på og sige sådan noget til sådan en fantastisk pige.
  Jeg syntes du skal få barnet for jeg er sikker på du bliver en fantastisk mor og dit barn vil blive stolt og glad for at have fået sådan en dejlig mor.
  Kærlige tanker fra Caroline❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Fie, hjertet begynder først at slå i uge 6-8 … det slår slet ikke endnu hvis du kun er 5 uger henne … udover det, hvis du gerne vil beholde det barn så gem de syge sms’er han sender osv og vis dem frem hvis der bliver problemer når barnet bliver født … sidst men ikke mindst så giver ingen en far lov til at tage et barn fra moderen lige efter fødslen med mindre det direkte viser sig at hun ikke er egnet til at være mor … og det vil de tydeligt kunne få en ide ompå fødegangen om du er … så behold du blot barnet, hvis faderen er din eneste bekymring …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Du er simpelthen så skide stærk må jeg sige! 🙏🏼

  Du går nu igennem en meget hård periode af dit liv, og tro mig, det er ikke den sidste. Det ved jeg du også ved, for du har været igennem mange hårde ting, men prøv at se hvor langt du kommet! Det skal du sku være stolt af et eller andet sted!
  (Jeg har desværre ikke læst din blog så meget, men har da læst lidt her og der.)

  Tankerne kører rundt i hovedet konstant og det fysiske er til tider et stort rod, man kan ikke finde ro. Det er jo det hele der spiller og det kan være svært at se lyset i tunnelen, men det kommer, og når du når dertil så skal det hele nok gå, og det gælder lige meget hvad du vælger omkring det barn.
  Det er kun dig der kan føle det og det er kun dig selv der kan tage en beslutning, vi er alle forskellige så mange vil være uenige med dig og andre meget enige, men lige i denne situation du står I, kender ingen rigtig til hvad der egentlig er sket og ingen kender rigtig til hvordan du virkelig har det ! For det er kun dig og dine tætte der oplever det!

  Ude fra set ser vi slet ikke virkeligheden, vi danner kun billeder af hvordan det er, men Fie, sørg nu for dig selv! Søg trøst og tryghed hos de mennesker der faktisk er der, du fortjener helt sikkert en masse støtte og kærlighed.

  Jeg vil egentlig frem til at lige meget hvilken beslutning du tager så vil det være utrolig hårdt det kommer du desværre ikke uden om for at være ærlig!
  Men det hele bunder i hvad du selv synes er rigtigt!

  Nu stak det lige pludselig af, kunne også sagtens have skrevet mere, men må hellere stoppe 😂

  Tro på dig selv !

  Knus herfra 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en ondskabsfuld idiot! Desværre giver statsforvaltningen samvær til fædre som ham, så du vil ikke kunne slippe for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Fie.
  Jeg er ikke en af dine fans, og normalt siger du mig faktisk slet ikke noget.
  Men mit hjerte bløder når jeg ser de ting du skriver. For hvis du i virkeligheden gerne vil beholde baby, så synes jeg virkelig også at du skal gøre det, for jeg er så sikker på at det vil ødelægge dig endnu mere hvis du fjerner et barn, som du i virkeligheden ønsker at beholde. Og du skal huske at du ikke er alene, som du selv skriver så er dine forældre der for dig, og dine nærmeste venner, du kommer ikke til at stå alene med det. Selvom din baby daddy, er et monster i dit hoved, så kan han intet gøre dig, han kan ikke røre dig, han kan ikke gør dig noget ondt, udover trusler som du i sidste ende kan bruge imod ham. Kæmp for dit barn, og kæmp for dig selv. Det kræver en helvedes masse ofringer at blive mor. Hvis du føler dig klar, then do it. Og lad vær med at lytte til alle de dumme kommentar du modtagere. Tænk på dit barn. Be strong

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Fie.
  Jeg er ikke en af dine fans, og normalt siger du mig faktisk slet ikke noget.
  Men mit hjerte bløder når jeg ser de ting du skriver. For hvis du i virkeligheden gerne vil beholde baby, så synes jeg virkelig også at du skal gøre det, for jeg er så sikker på at det vil ødelægge dig endnu mere hvis du fjerner et barn, som du i virkeligheden ønsket at beholde. Og du skal huske at du ikke er alene, som du selv skriver så er dine forældre der for dig, og dine nærmeste venner, du kommer ikke til at stå alene med det. Selvom din baby daddy, er et monster i dit hoved, så kan han intet gøre dig, han kan ikke røre dig, han kan ikke gør dig noget ondt, udover trusler som du i sidste ende kan bruge imod ham. Kæmp for dit barn, og kæmp for dig selv. Det kræver en helvedes masse ofringer at blive mor. Hvis du føler dig klar, then do it. Og lad vær med at lytte til alle de dumme kommentar du modtagere. Tænk på dit barn. Be strong

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Hej fie.
  Jeg vil ikke begynde snakken med faste rammer osv i forhold til at få et barn, for selvfølgelig skal nogen ting være i orden men mange vokser også med “opgaven”
  Jeg ved hvordan du har det, jeg har selv gået igennem 2 aborter (grunden er meget personlig)
  Men hvorfor skulle faren kunne tage det fra dig uden videre? Selvfølgelig kan han kidnappe det, men det er jo faktisk ulovligt .. men helt ærligt – det skal ikke være grundlaget for du vælger det fra. Husk at følg din mavefornemmelse, du skal kunne se dig selv i øjenen resten af livet.

  Ønsker det bedste for dig.

  Michella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Kære fie ❤️
  Nu har jeg fulgt dig længe og beundret din person og din ærlighed.
  Jeg er/var i samme båd som dig.
  Jeg havde kendt min kæreste i 3 år og da jeg blev gravid så jeg ud over alle de gange han havde været ond mod mig.
  Første gang tog jeg en abort fordi jeg ligesom dig ikke syntes det var godt at vi skulle være forældre. Det resulterede i en abort og efterfølgende en depression fordi jeg ikke kunne tilgive mig selv for at jeg fik det fjernet fordi jeg var usikker på hans modenhed og psykiske problemer når jeg godt vidste at jeg kunne tage mig af det.
  Der gik et helt år.. Med tanken om hvad jeg havde mistet og hvad jeg kunne have fået. Det smertede mig SÅ dybt.. Bare tanken nu får mig næsten i tåre.
  Sidst på det selvsamme år blev jeg gravid igen på P-piller (og ja jeg beskyttede mig grundigt!!) og jeg var knust.. Jeg var stadig sammen med ham fordi til trods for vores problemer og den måde han behandlede mig på havde jeg brug for tryghed i det lille års tid.
  Kunne ikke miste ham, til trods for det dårlige forhold OG barnet.
  Men nu vidste jeg hvad jeg blev nødt til at gøre.. Og hvad jeg skulle have gjort fra starten.. Beholde mit lille vidunder. Så det gjorde jeg.
  Og ja det første jeg gjorde var at slå op med ham, og det passede mig fint fordi han truede mig til abort. Efterfølgende skrev han underretninger på underretninger lige siden fra graviditeten og til nu. (Min datter er 2 år) det har været hårdt med alle de beskyldninger i de underretninger hårde beskyldninger. Men det viser jo mere hvem og hvad han er.
  I dag bor jeg med min nye dejlige kæreste som har taget min datter til sig som var det hans egen.
  Min Eks får ikke pt Liva at se pga. Hans truende adfærd og hans opførelse og det skal siges at statsforvaltningen har vurderet det ikke gavner at få en ustabil rolle ind i min datters liv.
  Jeg har vundet forældremyndigheden over hende..
  Så min pointe er… Hvis du er stærk nok til de problemer der end måtte komme.. SÅ KÆMP for dig selv og dit barn.
  Jeg gik ned på den abort i starten fordi jeg tog den for hans og barnets skyld fordi barnet var tjent med en bedre far. Men det holder ikke!’ Fordi du bliver ødelagt og du kommer til at rende tomhjertet rundt med følelsen af at du mangler noget.
  Jeg syntes i visse omfang at abort er okay men ikke hvis man ønsker barnet.. Men forstår godt dine tanker søde..
  Jeg kæmpede for min datter og jeg vandt fordi hun er mit livs lys og min kærlighed.. Og jeg gør gerne det hele igen for hendes skyld.
  Man bliver stærk når man får børn fordi man har nogle at være stærke for.
  Alt kærlighed til dig fie! Skriv til mig privat hvis du har brug for det. Jeg kan hjælpe dig igennem alt hvis det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du er så sej og stræk Fie! Du er virkelig reflekterende og moden. Jeg er sikker på at du ville vokse med rollen som mor. Han skal virkelig ikke stoppe dig fra at føde dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kæreste Fie
  Det gør mig ondt at læse, hvilken frygtelig situation du står i.
  Du virker allerede meget knyttet til din baby og jeg synes virkelig du skal have in mente, at tusindevis af børn er opvokset uden en far.
  Det virker som om, du har en fantastisk familie og et stærkt bagland, der altid vil støtte og hjælpe dig, så jeg synes du skal mærke efter helt nede i maven hvad DU vil. Jeg kender piger, hvor en abort har ødelagt hele deres liv, fordi de slet ikke havde lyst til at gennemføre den, men gjorde det af praktiske, fornuftige årsager. I sådan et valg skal man ikke være fornuftig. Man skal mærke efter og selvfølgelig kan du og din familie opfostre et barn med al den kærlighed I rummer. En kernefamilie er jo ikke udelukket senere hen bare af den grund, at du har en lille i forvejen.
  Jeg er sikker på, du vil være en fantastisk mor til din lille baby. Husk på, de følelser du sidder med nu, sidder du kun med fordi du rent faktisk er ved at blive mor. Det er stort, vidunderligt og omsorgsfuldt – og siger enormt meget om dig som menneske.
  Nogle gange tager livet en uventet drejning, men husk på, at en graviditet er en fuldstændig fantastisk og meget magisk ting. At faderen er helt vanvittig er rigtig øv, men det skal ikke afholde dig fra at beholde din baby. Rent juridisk skal du huske på, at du har forældremyndigheden (da I hverken er gift, kærester eller har boet sammen inden for det seneste år) og at han rent juridisk aldrig ville kunne tage din baby fra dig.
  Mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Føler du denne tilknytning du snakker om,så synes jeg du burde vurdere at beholde det her barn. Selv tog jeg abort i uge 7 for noen år siden og jeg angrer. Tænker så meget på hvordan han/henne hadde vært. Har nu en dreng på 1 år.
  tænk så fantastisk at du er blevet gravid. Det er den største gave vi får her i livet 🙂 ønsker dig lykke til uanset hvilken beslutning du tager 🙂 husk bare at du skal kunne leve med dit valg uanset hva det bliver. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er du blevet gravid, fordi du kastede blod op for en måned siden, og så har kastet din p-pille op? Er så bange for, om det kan ske for mig.

  Ønsker dig det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hvis du nu ik skriver far som ukendt kan han jo ik komme til dk og forlænge det barn. Hvis du passer på du ik giver ham den chance. Men ja så er du alene mor. Men de er os pisse seje og der skal nok komme en god mand og tage barnet til sig hvis det er det du ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvorfor får du ikke et polititilhold mod ham? Så må han aldrig mere kontakt dig eller komme i nærheden af dig. Du ville få så meget tryghed i stedet for at leve i den frygt, der styrer dig nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Kære Fie, hvis du vælger at beholde barnet så gem hans beskeder og mener du automatisk vil få fuld forældremyndighed når i ikke har boet sammen. Få hemmelig adresse og hvis han er fra LA ville han aldrig kunne stikke af fra landet med et spædbarn i lufthavnen – min veninde som har et andet efternavn end sit barn kunne dårligt få liv at boarde trods pas og det hele.
  Du ville kunne klare et barn med den fantastiske familie opbakning du har, men dit liv vil for altid også være ændret. Husk at gøre det som du vil og lad dig ikke presse af nogen – det her er dit liv og du kan hvad du vil.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Årh lille skat. Mit mor hjerte græder på dine vegne, du har så mange muligheder. Det ville aldrig blive en krig mellem dig og faren. Fædrene går det først rigtigt op for den dag de ser baby.
  Du har den fulde forældremyndighed, da i slet ikk har boet sammen.
  De tanker du går med, du vil fortryde resten af dit liv, hvis du får den fjernet, når det er sådan du har det.
  Men valget er self dit. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  I min verden kunne jeg aldrig selv gøre som du. Hvilket du også selv skriver.
  – du har ikke tænkt dig at beholde det? Fordi du har beviser for hvad han har gjort, så behold beviserne, så du har noget du kan vise til den tid, til retten.
  – du skal gøre hvad du føler er bedst, og hvad dot hjerte føler ❤️.
  Alt godt til dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Måske skulle du vente med at have sex med folk, til du kender dem lidt bedre? Når du godt selv ved du er super fertil, er det måske en måde at passe lidt på sig selv på? Der er jo ingen, der siger du skal vente til du bliver gift, men du behøver heller ikke knalde dem allerede inden der er gået en måned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   S – Dét der er der INGEN som har brug for at høre, når de har det svært.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hey Fie,
  Jeg har været igennem PRÆCIS det samme som du her beskriver, jeg valgte også at gå abort vejen, og der er intet jeg fortryder mere end det! Lov mig at du ikke træffer din beslutning udfra farens holdninger og meninger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Grønskov

  Han vil aldrig nogensinde kunne komme til at tage dit barn fra dig! På ingen måder! Jeg taler af erfaring, har lige gennemgået et meget langt forløb med min datters far, som også truede og forfulgte mig.
  Så det må du aldrig nogensinde være bange for! Jeg har kæmpet en kamp! Men det har været det hele værd!
  Håber for dig at du tager den rigtige beslutning i forhold til aborten. Følg dit hjerte! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hej Fie
  Det er det helt rigtige valg..
  Mange har måske skeptiske tanker om meget omkring dig. Og jeg har nok Været en af dem.
  Men en hver der stod i din situation ville synes det var svært for det er det på mange måde, for hvad et det rigtige? Og hvad kan man Være bekendt? Mange ville nok beholde barnet og du ville lige meget hvem faren er elske det overalt på jorden.
  Men du ung og som du selv siger fortjener barnet det bedste. ER ikke itvivl om at du ville kunne klare det men jeg har hørt og set hvad kamp mellem forældre og voldelige omgivelser kan Gøre ved børn og det fortjener Ingen!
  En dag for du chancen igen ❤ ja det hårdt føler med dig 100% men man havner i sVære situationer nogen gange og det må man klampe sig igennem og lære af.
  Masser af tanker her fra og op med humøret det hele skal nok gå😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Fie, keg synes du skal gære lige det der passer dig, og hvis du føler dig så knyttet til det her barn så lad være med at miste det, på grund af en som ikke fortjener både dig og din baby. Jeg synes at du gennemgår noget af det hårdeste i dit liv, men vi er her for dig! Og hvis han ikke kan se hvor fantastisk du er, og hvor meget du fortjener at have et godt liv med en du elsker, så fuck ham! Lad vlre med at tænk på hvad de negative siger, tænk på hvor mange der støtter dig i dine valg, uanset hvad du vælger. Jeg syntes bare at du skulle vide, at vi vil gøre alt for dig og hjælpe dig så meget vibkan igennem tider som denne. Fuck dem som ikke har noget godt at sige, fuck dem som hater på dit valg, og elsk dem som du holder af, som fx din baby. Du skal gøre hvad du føler i dit hjerte og abort eller ej, vi ved du vælger det rigtige. Vi elsker dig, støtter dig og hjælper dig op når du falder!!
  Kh Karen, en af dine mange positive fans❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Hej fie, det er dit eget valg om du vælge at beholde barnet eller få en abort.
  Men husk at tænke på barnets fremtid, i et af dine tideligere indlæg så jeg, at du skrev noget om en plejefamilie, fordi du ønsket barnet det bedste.
  Men du skal vide at sætte barnet i plejefamilie er det værste du kan udsætte et barn for, når han eller hun bliver ældre, vil den tænke hvorfor ville min mor og far ikke have mig? De vil være hårde mod sig selv, med alle de tanker! Så jeg vil sige hvis du skal beholde barnet, så er det fordi du selv føler at DU kan tage dig af barnet! Fordi det er vigtig for barnet at have sine forældre uden set hvad! Havde bare lige brug for at sige min mening og det er din beslutning men du skal huske at tænke 100 % på barnet og ikke dig selv. Hvis det er bedst for barnet at du får en abort, så det det du gør. Men hvis du synes det er bedst for barnet at have mig som mor er det det du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg er virkelig inderligt ked af det på dine vegne!!! Ingen fortjener at gå igennem det du gør lige nu..

  Jeg er selv gravid og ved hvor lidt der skal til inden at hele ens verden bryder sammen og bare tanken om at nogen ville true mig med at tage mit barn er slet ikke til at holde ud, du er sej Fie og du skal nok komme videre <3 <3

  du tager den rigtige beslutning!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   5. Uge, 1. trimester

   4+0 Du er nu ca. 10 % henne i din graviditet.
   Din menstruation udebliver.

   Fosteranlægget
   Dit barn måler nu ca. 1,25 mm. fra hoved til hale.
   Kimskiven som består af blommesæk og et væskefyldt hulrum fortsætter sin udvikling. Nyre, urinveje og tarmkanal udvikles og hjertet udvikler sig. Den første lille sammentrækning forekommer og hjertet har taget sit første slag.
   Neuralrøret lukker sig og hjernen bliver dannet og deler sig i 2 halvdele.
   Rygraden udvikler sig og den underste del af embryoets C-form begynder at ligne en lille hale. Ribben og mavemusker dannes.
   I ansigtet dannes de første stadier til over- og underkæbe. Ører og øjne begynder at kunne anes.
   De første små tegn på arme og ben viser sig som små lapper.” http://www.ugeforuge.dk/1-trimester/5-uge-40/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hjertet begynder først at slå i 6./7. Uge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   6. uge er også fra 5+0 😉 Der er man i uge 5, som er den 6. uge af ens graviditet. Måske skulle du lige få styr på fakta inden du begynder at insinuere at Fie ikke fortæller sandheden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Hvad skete der af Dylan, måske du skulle snakke med ham eller alså hvordan går det med ham? Du lød til at være så glad for ham hvis i fik et barn sammen ihhhh!!’n<333 skriv gerne om jeres forhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak søde men vi er bare gode venner nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY WISHES!