Travl dag med Boris – Fie Laursen
Hey du, jeg giver aldrig op!

Travl dag med Boris


Har idag haft en lang dag i København da Boris havde en masse møder han skulle til, det bestod bla. at han skal have skræddersyet en masse nyt tøj og så skulle han til møde hos et model bureau og se om det er noget for ham, så nu må vi se! Det er spændende og jeg håber helt klart at han har lyst til at springe ud som model, da jeg altid har sagt til ham han burde gøre det. Derefter har vi spist buffet på en Kina resturaunt i vores by og det var så lækkert! Haps, jeg fik spist meget sushi .. 🙂

boris laursenimg_2093

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey du, jeg giver aldrig op!