Den bedste detox! – Fie Laursen
Efterårs jakker!

Den bedste detox!

Sponsoreret Örtte Scandinavian (Indeholder reklame links)


Hey bloggen, det er længe siden jeg har skrevet lidt om sundhed og tips til at blive slank, sund og lækkert i betrækket! Hihi .. Derfor får i dette indlæg om mit yndlings produkt Örtte Scandinavian slanke te, det er som i kan regne ud en slankete fra mærket Örtte Scandinavia. Jeg er igang med min 28 dages Örtte Scandinavian detox te kur, som hjælper en med at udrense ens krop for affaldsstoffer, forbedrer optagelsen af nærringsstoffer, reducerer oppustethed og øger ens energi, har en fin anti-age effekt, gør ens hud renere og så bliver man rig på antioxidanter. Der er ingen tilsætningsstoffer i og så er det produktet udviklet med sundhedseksperter. Teen sætter gang i ens stoftskifte, hvilket er med til at gøre en mere slank, dog er dette ikke en decideret slankete, det er en detox te der udrenser din krop fra alt det dårlige. Jeg er personlig vild med det ! xx

img_0651


Som i kan se har jeg også en fin flaske, nemlig Örtte Scandinavian Tea bottle er designet til at holde på dine lækre drikke på en stilfuld måde. Det er en dobbelt filtrerede termokande og er perfekt til varme og kolde drikke. Den kan indeholde 330 ml væske, så der er plads til en stor omgang te med på farten! Jeg synes den har et stilfuldt design og så er det fremstillet af dobbeltglas, så det er rigtig god en kvalitet. Det er et høj kvalitets bambus skruelåg og tåler opvaskemaskine, så koster den også kun 199.- kr! Ret billigt, for noget der holder en evighed 🙂


img_0661

2 kommentarer

 • S

  Utroligt du deler sådanne ting når du påstår du har haft anoreksi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej du. Jeg promoverer en sund detox te der udrenser ens krop, ikke noget der går ind og udsulter dig eller er usundt, så jeg kan bestemt ikke følge negativiteten i din kommentar 🙂 kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs jakker!