Knust over aflyst abort – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

Knust over aflyst abort


Hey bloggen .. Som i ved har den seneste tid været en turbulent tid for mig, med mange følelser i kroppen og beslutninger der skulle tages meget hurtigt. Jeg valgte at få en abort grundet den situation jeg står i og mit forhold til faren er så ustabilt at det ville blive en verden med frygt for faren barnet skulle leve i, hvis jeg valgte at beholde det. Jeg havde først bestilt en medicinsk abort, den hoppede jeg fra dagen før fordi jeg hørte så mange skrækhistorier og så fik jeg bestilt en kirurgisk abort, som jeg har tid til d. 28, nemlig på Fredag. Jeg har den seneste uge været syg med forkølelse, feber og ekstrem slim i halsen. Det er sådan at hvis man er syg med feber og slim i halsen kan man ikke 100% sikkert blive lagt i narkose og de fleste læger har frarådet at aborten bliver lagt Fredag, netop pga. at jeg stadig er syg og har slim i halsen. Jeg har fået af vide det kun er i akutte situationer man vælger at narkose trods sygdom og så får man en slange i halsen som suger ens slim op, så man ikke får det i luftvejene. Det synes jeg lyder ubehageligt og det er altid bedst at lytte på lægerne når de siger det er sikrest for mig at vente. Lige nu gør jeg vitterligt ALT jeg kan for at blive rask, for jeg har kun en dag tilbage til at blive rask og jeg er stadig syg. Jeg har fået nogle piller fra apoteket som jeg skal putte i mit vand og drikke, det opløser min slim og så har jeg næsespray. Jeg fik en masse gode råd af jer og har drukket massere af Cayenne, ingefær og citron te idag .. Men har i flere råd? Jeg er så knust over hvis jeg skal på endnu en venteliste, da min mave er begyndt at vise sig meget lidt, men det er hårdt at vide barnet vokser og ugerne går imod den 12 uge inden jeg får set mig om, så er det jo næsten forsent .. Jeg er så angst for at de siger jeg ikke kan gennemgå min kirurgiske abort på fredag, for det sagde min læge kunne betyde jeg skal have medicinsk abort, da jeg er langt henne og der er lang venteliste til de kirurgiske aborter .. Ej, hvor er jeg ked af det og det er længesiden jeg har ynket så meget over mig selv! Jeg er så træt og ked af det .. 🙁 Håber at himlen holder hånden over mig og jeg er rask fredag!

fie-laursen-blogging
Billeder fra snapchat; fiahfiahh

41 kommentarer

 • Claudia nega

  Jeg har haft en midicinsk abort og det var helt fint jeg ville hellere det end kirurgisk helt sikkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bobanini

  hej ife jeg savner lidt nogle flere oyfits of the days!!! ved godt der mange af dine læsere som sikkert ER RIGTIG søde men de vil gerne læse sådan nogen her lidt “perosnlige” ting om di t liv men jeg vil se dine Flotte Outfits! men det er godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Der kommer flere, det lover jeg! <3 Det har været rigtig svært når jeg har ligget så syg disse måneder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura cecilie

  Nu ved jeg ikke hvilken uge du pt er i. Men normalt får man ikke fortaget medicinsk abort efter 8/9 uger, ligegyldig hvor lang venteliste der er på kirurgisk så kunne jeg ikke forstille mig andet end at du ville få kirurgisk abort hvis du er over 8/9 uger. Andet virker mærkeligt! Ønsker dig alt held og lykke, jeg har selv været igennem det og det er ikke rart. Vær ikke alene, ha’ nogen omkring dig efter aborten, det tager hårdere på en end man regner med. PS god bedring 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Søde, søde Fie
  Det skal lige understreges at efter uge 8, så er det UMULIGT at få lavet en medicinsk abort og det kan alle læger skrive under på. Så det skal du slet ikke tænke på – derudover er det ikke slemt. Min veninde fik en da hun var 14 og hun sagde det var ligesom kraftige menstruationssmerter. Hun blødte dog meget, men ikke slemt (jeg var der og så det).
  Så ikke skriv du skal på venteliste til medicinsk da det kun er til uge 8.
  Mvh
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vinnie

   Der vil jeg så lige tilføje at det ikke er umuligt at få medicinsk efter uge 8! Jeg var lige knap 14 uger henne da jeg blev godkendt til at få abort. Og jeg fik medicinsk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • In

   Det der menes med at man skal gennemgå en medicinsk abort efter uge 12 er at man skal kvittere et foster. Man får nogle stik piller som drøber fosteret, hvorefter man bliver indlagt og skal føde det døde foster via nogle stik piller der bliver lagt op. Så teknisk set et det en medicinsk abort. Bagefter skal man i en kirougisk abort får at være sikker på alt er ude..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Søde, søde Fie
  Det skal lige understreges at efter uge 8, så er det UMULIGT at få lavet en medicinsk abort og det kan alle læger skrive under på. Så det skal du slet ikke tænke på – derudover er det ikke slemt. Min veninde fik en da hun var 14 og hun sagde det var ligesom kraftige menstruationssmerter. Hun blødte dog meget, men ikke slemt (jeg var der og så det).
  Så ikke skriv du skal på venteliste til medicinsk da det kun er til uge 8.
  Mvh
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  God bedring Fie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Det er så paradoksalt at jeg stikker mig hver aften med hormon netop for at stå i din situation, hvor jeg så bare gerne vil beholde barnet.
  Jeg synes for alt i verden du skal gøre hvad der føles rigtig for dig, så må folk have den mening de nu engang har.
  Held og lykke og håber alt går din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Tag en heksekur!

  Tyg et halv fedt hvidløg og skyl ned med et shot ren alkohol, fx. Vodka! Tag et langt VARMT bad og sov nogle timer.

  Det er hæsligt, I am not gonna lie, men den virker satme! Bruger den altid når jeg er syg og skal noget vigtigt.. Den er en life saver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • xoxo

  Tag en heksekur!

  Tyg et halv fedt hvidløg og skyl ned met shot rent alkohol,fx. vodka.

  Tag derefter et langt varmt bad og sov nogle timer! Det er seriøst en mirakel kur! Den er ikke sjov, det er hæsligt at tygge det hvidløg, men den virker satme også! Jeg lever af den når jeg er meget syg og skal noget vigtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hejsa, en rigtig god idé er at lave timian-te, hvis du har friskt timian.
  Alt du skal gøre er egentlig at koge noget vand, og derefter hælde det over et par stilke timian – lade det trække i ca. 30 minutter og så er det klar til at drikke (du kan eventuelt hælde en smule honning i)

  Ellers kan du købe noget C-vitamin og tage lidt at det i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du kan prøve med hyldebærsaft i kogt vand og så lade det køle af og drikke det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Fie, øv hvor er det Trist 🙁 … desværre kan du ikke engang få en medicinsk abort efter uge 8 , med mindre lægerne gør en undtagelse, hvilket de sjældent gør .. jeg håber i finder en løsning … god bedring ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anemarie

  Medicinsk abort udføres senest i uge 8..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Måske er det en mening med den bliver aflyst nu. Du har så vidt jeg har læst mig frem til ikke stået ind for abort før og det kan være et tegn på at du tager en forkert beslutning… Ser man på at du først aflyste en abort, så er du muligvis blevet for syg til at tage denne abort og tiden nærmer sig 12 uger (selv om jeg personligt ikke mener at det bliver et barn fra dag-til-dag men er det fra først hjerteslag som jo er langt inden 12 uger) så kan man da få lyst til at tænke at det måske ikke er det rigtige at gøre… Jeg er selv imod abort og taler derfor aldrig for. Jeg ved godt at ens livssituation kan være svær, men hvorfor skal det gå ud over et andet menneskes liv?
  Dette skal ikke læses som et dømmende indlæg, men måske det kan sætte nogen tanker igang, da du i forvejen virker til at være ked af at skulle foretage en abort…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Nu er det ikke hendes første abort, og synes godt nok hun skulle samle benene, end bruge abort som prævention. Så kan hun komme med alle sine lamme undskyldninger med at uhh mit barn skal ikke leve i fare. Nej hun skulle sgu tvang steriliseres i stedet for. Hun er fuld af løgn, når hun siger hun er imod abort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Du aner tydeligvis intet om mig – det er min første abort. Jeg har før haft en spontan abort, hvilket ikke var min skyld eller mit valg. Sæt dig ind i tingene inden du spiller op, søde skat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvorfor prøver du at overføre dine følelser på Fie? Du har aldrig været i hendes situation, så du ved ikke, hvad hun gennemlever. Kun Fie ved, hvad der er bedst for hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Du skal ikke brugs næsespray, det gør kun din forkølelse værre. Og hvis du læser på næseprayen, er den afhængighedsdannende. Du skal bruge mentholatum, det er en salve du skal smører rundt om næse og på næse som åbner alle luft veje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  En medicinsk abort er altså slet ikke så slem, som nogen får det til at lyde. Hvis de aflyser din kirurgiske abort, synes jeg, du skal sige ja til en medicinsk. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Er SÅ enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Dejligt at høre der også er gode oplevelser derude! Men det blev til den kirurgiske <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sue

  åh nej åh nej, det ville jo ikke være til at holde ud! Kan rigtig godt forstå at du prøver alt og beder til at det kan gennemføres.
  Jeg krydser alle mine fingre for dig Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Min erfaring med at blive rask er at man ligger derhjemme under sin dyne og kommer godt efter Netflix serierne. Men du går jo ud og tager billeder på gaden og jeg ved ikke hvad, hvis du virkelig gerne vil blive rask inden imorgen så stop med hvad du laver og tag en slap af dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   That helped! Netflix er altid vejen frem.. og så en varm dyne ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annalia

  Hvis du passerer de 12 uger, kan du tage til enten Sverige eller England og få aborten der, da deres abortgrænse er 18 uger. Husk på at det ikke er et levedygtigt barn før uge 24.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Andersen

  Du kan altid spørge din læge (hvis nu det sker at det bliver aflyst fredag) om du kan få en henvisning til et andet hospital/sygehus, hvor ventelisten er kortere. Det kunne være en mulighed, og kunne måske give lidt ro på, jo mere du stresser over at du er syg, jo langsommere går det med at blive rask. God bedring og held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej Fie.
  Har lige haft det samme, og min mor sagde noget mælk og honning, og så varm det, og pres da 5 fede hvidløg i. Det hjalp, og jeg var rask dagen efter.
  Det smager ikke godt, men det hjælper.
  Håber du vil prøve, og at det hjælper.
  Alt kærlighed til dig.
  Knus L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Prøv tjekke hvor hurtigt du kan komme til på andre hospitaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det lyder ikke så lækkert.. men et trick der hjælper rigtig godt er kogt cola med frisk ingefær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felicity

  Har du prøvet myntedråber? 🙂
  Det kan puttes i te og dampbad og du behøver kun få dråber. Det kan gøre nullernaller, men jeg blev rask dagen efter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felicity

  Har du prøvet mynte dråber?
  Man kan putte det i Te, og i et dampbad. Det kratter i halsen og kan godt gøre ondt, men jeg blev rask dagen efter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anemarie

  Medicinsk abort udføres ikke efter uge 9.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Køb evt urte pencil fåes i Matas det er rigtig godt mod alt slags sygdom 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY