NU ER JEG BLONDINE! – Fie Laursen
Inde & Ude listen

NU ER JEG BLONDINE!

Sponsoreret – links er reklamelinks


Gæt engang, jeg har spontant farvet mit hår herhjemme .. Det er så typisk mig, jeg har endda en frisør tid hos min gode ven Danni Sigen, som er frisør og han skal på Søndag lege med mit hår. Resultatet blev faktisk ikke dårligt, men der skal selvfølgelig rettes lidt i det og derfor bliver det godt at komme ind hos ham. Jeg synes stadig at jeg ville dele mit nye hår med jer, jeg går og leger med tanken til Søndag om jeg skal have det helt lyst eller have det blandet ligesom nu. Det er lyst med brune striber. Hvad synes I? Jeg brugte denne Permanent Hair Color 8,1 fra L’oreal Paris og den gav mig ingen gule resultater, så den vil jeg faktisk anbefale hvis i vil farve jeres hår hjemmefra, jeg har nemlig altid fået gule resultater når jeg farvede fra brunt til blonde. Den koster kun 105.- kr og kan købes lige HER! Hvad holder i mest til? Blonde eller brunette? Jeg havde brug for noget nyt skulle ske, føler sgu’ jeg har ligget og følt mig så grim og træt den sidste måned og jeg skal forkæles! xx

fie-laursen-blondine

4 kommentarer

 • Ommmmg, du er så smuk!💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så flot! Hvor lang tid sad det i? Er selv mørkhåret, og er bange for det bliver gult.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det sad i 40 minutter ca og havde ingen gule resultater… Og mit hår var meget mørkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er utrolig flot til dig og du burde beholde det, som du lige har farvet det med de brune striber!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inde & Ude listen