Den bedste detox!

SVAR: DISSET PÅ TV IGÅR..

Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at kommenterer på det da jeg selv så det, men eftersom alle skriver til mig om jeg har set det og hvordan jeg tænker om det, så ville et blog indlæg være passende. Måske i selv så igår da Christian Fuhlendorff, en dansk komiker dissede mig i sit show. Han starter ud med at lave grin med min abort og siger han er ked af jeg har aflyst min abort og derefter siger han at jeg er ingenting, at jeg intet kan. Jeg er egentligt ligeglad med hans joke omkring at han mener jeg intet kan eller laver, men jeg synes det er respektløst at lave grin med mit valg om abort og grænseoverskridende at han bringer det op i et show, der skal være sjovt, et show folk skal grine af. Han har selv børn ikke? Nå, men mit barn mister livet fordi faren truer med at tage barnet ud af mine arme så snart det er født og så er jeg efterladt med tanken om hvad han vil gøre med det. Det har været nogle turbulente uger, med alle de trusler fra faren til barnet og derfor måtte jeg tage et valg der var sikrest for barnet. Måske har jeg været med i Paradise og måske har jeg taget nogle dumme valg, men valget om aborten er det bedste jeg har taget og for første gang længe er jeg ikke egoistisk og tænker på hvad jeg vil (at beholde barnet), men tænker på hvad der er sikrest for barnet.

fie-laursen-christian-fuhlendorffJeg synes det er lavt en voksenmand, der selv skulle forstille sig at være far joker om et barns død. Jeg synes også det er sjovt at han siger jeg intet kan eller laver, når min blog har langt flere visninger end hans show, jeg udgiver min bog lige rundt om hjørnet, har 10% ejerskab i en App, ejer min egen webshop, har indspillet ‘Broken Soul’ som ligger på Spotify og iTunes, indspillet hos benny faccone som har vundet 15 Grammy awards.. Har vundet læserprisen hvor der blev udtalt jeg havde dobbelt så mange stemmer som alle andre og vandt stort, laver TV og har flere programmer på vej. Jeg synes også det er lavt at gøre grin med Realitystjerner blot fordi vi ikke laver programmer som Fuhlendorff, for i sidste ende så laver vi nærmest det samme. Der bliver stukket til andre mennesker, der bliver underholdt og man er på TV. Jeg synes han var nice, før han lavede grin med mit barns død. Thats all.

   

14 kommentarer

 • Så fik du din undskyldning

  Har du set Det sene show, for nylig? Fuhlendorff gav dig en udstrakt hånd, og forsvarede dig i sit program.. måske du skulle falde lidt ned 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klaus

  Du er godt klar over at Fuhlendorff ikke selv skriver sit materiale til sit talkshow? Det er der en masse andre, der gør ham.Hvis han improvisere jokes, som han jo normalt gør, så ville det ikke blive et godt talkshow.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fie. Christian Fuhlendorffs egen Facebookside har 252.432 likes. Din side har 98.533. Klap lige hesten engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg snakker ikke om likes, men visninger – du ved, det man lever af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annastacia

  Søde Fie. Du skriver du gerne vil have barnet. Tro mig.. hvis du fjerner det vil du fortryde det resten af dit liv. du vil tænke over det meget mere end du aner nu. tro mig… jeg har selv været det igennem. Der er så mange muligheder. Han kan ikke “bare” tage det fra dig. Du kalder det flere steder “dit barn”.
  Du ender med at få skyldfølelse resten af livet hvis du vælger at få det skrabet ud. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nu er det ikke første gang du siger du er gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sikke en nar!
  Det er så flot, at du sætter barnet før dig selv – ingen er tjent med en sindssyg far. Har du egentlig hørt mere fra ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Christian Fuhlendorff er et fjols … Hvem er han !!! han er blevet kendt på at gøre grin med andre … så han er et eks. På at man ikke behøver at være noget for at komme i aviser og tv … måske han skulle lade vær med at kaste sten når han selv bor i et glas hus … for 32 år side valgte jeg en abort fordi fadderne til dette barn truet med at slå mig og barnet ihjel, jeg var en meget ung og forvirret pige på 17 år så jeg vidste ikke bedre… jeg ville ønske jeg havde fået dette barn, men er også glad da jeg kom ud af det fjols liv … den type mænd skulle skamme sig og jeg håber deres mødre sidder og skamme sig også … du bestemmer det er din krop og liv …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Fie. Jeg synes ærligt talt at det er det rigtigt at gøre, da faren truer om og om igen med at tage barnet fra dig. Og at få sådan noget at vide må være forfærdeligt og jeg forstår helt igennem din beslutning og jeg støtter dig hele vejen igennem. Kærligste hilser herfra<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Karina hvordan kan du få hendes valg om en abort, til at være egoistisk? Fie prøver at sætte sig i barnets sted, hvilket er det bedste man kan gøre. Og med de udtagelser faren er kommet med, vil det bedste være en abort.

  Derudover så ved vi alle, at Fuhlendorff kun synker så lavt, fordi han skal tjene penge. Han vil svine alle og alt til, for at få lidt penge til sig selv. Det er lavt og dybt respektløst.

  Men Fie, du skal vide at, vi er mange der støtter dig og dit valg om aborten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvorfor er det du mener, at det er egoistisk? Hun har jo selv skrevet hvorfor hun tager det valg, som hun gør. Så der vil jeg gerne lige høre din mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Men det er jo et egoistisk valg af dig.. Men det er også lavt gjort af ham! Man skal ikke gøre grin med sådan noget! 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan virkelig ikke se hvad du mener med Fie er egoist… det var egoistisk hvis hun valgte at få barnet og holde det væk fra sin far og udsætte barnet og hende selv for drama for livet.
   Er dog enig med dig i en ting… det er fuldstændig sindsygt at lave grin med aborter. Har mistet alt respekt for Christian…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Hvorfor føler du behov for at dømme hende? Det er hendes liv, hendes beslutning. Abort er et uselvisk valg, når man gør det for barnets skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den bedste detox!