UDSALG PÅ PELS JAKKER – Fie Laursen
SØGER MANAGER!

UDSALG PÅ PELS JAKKER

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey piger! Jeg har fået mange spørgsmål på om jeg kan linke jer nogle fine pelse, til gode priser og derfor tænkte jer at tippe jer om disse pelse fra Trendday, som koster 2449.- kr og så har jeg en rabatkode til jer der giver 10% på ALT på hele deres webshop resten af året. Den brune pels kan købes HER og den mørke HER! xx Rabatkoden er Trendday10. 

trendday

5 kommentarer

 • Fie laursen

  Dine ting er for dyre jeg bor i et ghetto område kan jeg få penge kontanthjelpen er om en måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Stakkels dyr. Der står på hjemmesiden at det er pels fra vaskebjørne, men intet om hvor jakkerne er lavet henne. Så jeg går ud fra at de er fra Kina eller lignende land som kan producere pelsen billigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Ligeså meget stakkels dyr til hele verden som spiser kød..:) Rolig nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er det ægte eller faux pels?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det mener jeg er ægtepels, men det kan du læse mere om på deres hjemmeside:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER MANAGER!