30% PÅ BOMBER JAKKER!

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey piger .. Til jer der ligesom mig er shopaholics, så har jeg en rabatkode på Bomber jackets lige nu! Den giver 30% rabat på alle bomber jakker på www.na-kd.com og hedder BOMBER30, så det gælder den resten af ugen. HER er et direkte links til deres bomber jakker, personligt er jeg helt pjattet med disse to og specielt  den rødlige, den passer så fint op til jul! Den nedstånde i pink står der ‘I AM GIRLPOWER’ bag på og der skal i næsten trykke ind og se deltaljerne, det er så fin!! xx

1.HER, 2. HER

 

Untitled #239

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *