DEN BEDSTE SANG!!!! – Fie Laursen
Søskende Kærlighed

DEN BEDSTE SANG!!!!


Hey bloggen .. Normalt er jeg ikke typen til at dele musik, men jeg er fuldkommen obsessed med denne sang af Alex D’Rosso, som faktisk er en svensk Paradiso som jeg er blevet gode venner med. Han er DJ og har udgivet denne sang, som en pige synger og jeg synes i skal give den en lytter! Jeg har hørt den non stop i en uge og er slet ikke træt af den .. Igen deler jeg aldrig musik, så tro mig at den er fantastisk! Tjek den ud på Spotify eller hvor end i synes, den er så skøn. Kys jeres Fie

alex

1 kommentar

  • Attractive component of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I acquire in fact loved account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing on your feeds or even I success you get entry to consistently rapidly.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende Kærlighed