FRÆKT: JEG SUTTER MIG TIL STORE LÆBER ;) – Fie Laursen

FRÆKT: JEG SUTTER MIG TIL STORE LÆBER ;)

sponsoreret af Candylipz (produktet er klinisk testet og godkendt til sikker anvendelse)


Hey bloggen .. Haha og så passer overskriften faktisk? Jeg har idag testet Candylipz, som i måske allerede har hørt om! Har nemlig hørt at Kylie Jenner også bruger det og så er de fleste bloggere jo også med på moden! Jeg er stor fan af store læber og læber er det første jeg bemærker ved en person, så hvis de er store synes jeg de er vildt smukke. Jeg får jo mine lavet på en klinik, men elsker ekstra fylde så jeg bevægede mig ud i at afprøve disse Candylipz ‘æbler’, haha ! I kan jo se HER i videoen hvordan det gik 😉 Det er så let og hurtigt, det eneste man gør er at man skruer ‘æblet’ op, så tager man den lille jelly mund på og suger i 2 minutter så er læberne fine og oppustede, ligesom hvis man havde fået dem lavet .. Vil klart anbefale dette, specielt til folk der ikke vil bruge kassen på at få læberne lavet med indsprøjtninger eller folk der er usikre, så er det godt at bruge Candylipz til at afprøve det i en måneds tid inden. I kan shoppe det lige HER!


20% RABATKODE // CANDYFIE GÆLDER TIL 31 DECEMBER.

FIE LAURSEN LÆBERok

8 kommentarer

 • Idun

  Du er en rigtig smuk pige, Og normalt synes jeg at det er grimt med store læber men synes det er smukt til dig. PS elsker dig❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idun

  Du er en rigtig smuk pige. og synes normalt at det er grimt når man har store læber men til dig synes jeg det er smukt😍😍. PS elsker dig❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er en køn pige Fie.. men det du gør ved dine læber er så grimt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du har tydelige ujævnheder i overlæben, og din underlæbe har fået den klassiske fordybning i midten, hvilket er tegn på, at de er overfyldte. Overfyldte læber kan på længere sigt føre til permanente misdannelser. Selve filleren er midlertidig, men buler som opstår pga. arvæv, kan kun fjernes kirurgisk, og hvis du forsætter med at overfylde dem, vil de til sidst få et permanent ‘droopy look’. Jeg håber, at hvem end der laver dine læber, har gjort dig opmærksom på disse risikoer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mange af dine læsere er unge, letpåvirkelige teenagepiger. Du er deres rollemodel, og jeg finder det derfor direkte uanstændigt af dig, at du vælger at reklamere for læbeforstørrelse. Unge piger med små læber, som ser op til dig, vil uden tvivl føle sig usikre omkring deres udseende, hvilket fører til dårligt selvværd og selvtillid. Tager du højde for dette, når du vælger at reklamere for et produkt eller er det kun pengene, som betyder noget for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan kan du anbefale det, når du kun har prøvet det én gang? Du skal ha prøvet det i en måneds tid for at give en ordentlig anmeldelse, samt at du reklamerer med det med læber du har fået lavet i en klinik. Du burde prøve det når dine læber er tilbage i naturlig form og give en ordentlig anmeldelse i stedet for det her falske pis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du sutter ikke, så skru ned for charmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIE LAURSEN SHOOT