Glad dag med Boris – Fie Laursen
Godmorgen bloggen ..

Glad dag med Boris


Har tilbragt endnu en dag med min skønne brormand, vi har nemlig været rundt til en masse møder! Jeg kan afsløre mit møde handlede om min bog og vi idag har lagt de sidste, endelige planer for min bog så nu mangler jeg faktisk bare at lave fotoshoot samt finde ud af hvilke baby billeder jeg synes i skal få lov at se i bogen, hehe! Boris blev også lige klippet idag på Frederiksberg .. Fint ikke? Det er sygt at vi begge rejser væk på Lørdag, jeg smutter til Dubai og derefter Mexico og så skal jeg ikke se Boris i en måneds tid ca! Han skal på ferie med sine venner også, så vi får det begge rigtig sjovt jo .. Men alt i alt, har jeg haft en skøn dag og jeg nyder lige mine sidste dage i brormands selvskab inden vores afrejser 🙂 Ejjj, jeg kommer sgu til at savne ham en smule..!

Ps! Bemærk vores spark, haha .. Vi kalder det Laursen sparket! hahahah .. vi er så latterlige!

fie boris laursenfie boris laursenfie boris laursen

6 kommentarer

 • Hej Fie, ved du hvor Boris’s loafers er fra? Min kæreste er helt forelsket i dem, så det ville være en stor hjælp.

  Elsker dig og din blog.
  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, ved du hvor Boris’ sko er fra? Min kæreste er helt forelsket i dem, så det ville være en stor hjælp.

  Elsker dig og din blog.
  Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søskende er bare det bedste, forældre kan give sine børn 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Kunne dette være en dækhistorie og Boris på vej til den nye sæson af Paradise hotel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hejsa 😀 Nej, boris er ikke paradise-typen og var heller ikke fan af jeg var med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen bloggen ..