Godmorgen bloggen .. – Fie Laursen
JEG REJSER TILBAGE TIL PARADISE HOTEL!!!

Godmorgen bloggen ..


Så sidder jeg på sofaen med hundene, drikker en kop kaffe og ser lidt morgen TV .. Jeg elsker sådanne morgener, hvor der ikke er smæk på og et bad hurtigt skal tages og så ud af døren. Jeg har en stille og rolig dag idag og nyder det .. Jeg tænkte at jeg ville vise jer mine søde nye sutsko jeg har købt fra ASOS til kun 149.- kr. De er så cute og jeg kunne ikke modstå dem. De kan købes lige HER! ♥

img_3678 img_3677

2 kommentarer

  • Jose

    Er du flyttet hjem igen for good? Du boede jo i Charlottenlund med dine veninde. Er det bare helt ovre nu?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG REJSER TILBAGE TIL PARADISE HOTEL!!!