JEG REJSER TILBAGE TIL PARADISE HOTEL!!! – Fie Laursen
ET PAR ASOS ØNSKER

JEG REJSER TILBAGE TIL PARADISE HOTEL!!!


Okay, okay, okay … Dette er nok den mest irriterende men også sjoveste clickbait jeg har lavet i mine år som blogger! Jeg tjekker ikke ind på Paradise Hotel igen, men jeg rejser tilbage til Puerto Vallarta, Mexico hvor Paradise jo blev optaget og der var jeg for 2 år siden for at optage programmet. Jeg har haft nogle hårde måneder fyldt med stress, tåre og alt for lidt søvn og derfor besluttede jeg mig for at jeg fortjener at forkæle mig selv lidt! Jeg rejser derfor på en måneds rejse, hvis ikke længere – med min skønne veninde hvor vi starter med på Lørdag at rejse til Dubai i en uge, hvor jeg vil lave en masse video blogs og blogging til jer selvfølgelig .. Derefter flyver vi til Mexico og tjekker ind på et vildt lækkert hotel i Puerto Vallarta,, hvor vi skal tilbringe 15 dage med massere af sol, drinks, dans og hygge. Vi har lige bestilt vores flybiletter til Dubai og som sagt, skal vi allerede afsted på Lørdag! Vi har planlagt at vi rejser til Puerta Vallarta d. 14, så vi når at få lidt dage i Dubai inden da .. Derefter er vi inviteret til et kæmpe bryllup i Indien, som vi regner med at rejse til! Det er sådan en skør følelse at have alle de rejser på en gang, men også så dejligt .. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage hvor vi optog Paradise Hotel, fordi det var så skønt et sted som var en kort fornøjelse for mig, da jeg ikke var længe på hotellet. Vi skal faktisk bo 15 minutter væk fra selve Paradise Hotel, på en luksuriøst resort og det bliver så magisk altså ..! Det bliver den vildeste blogging til jer! ♥

fie-laursen

16 kommentarer

 • Freya

  Når jeg bliver stor vil jeg være som dig jeg syntes at du er sej og smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Fra en 14’årig pige som synes du er skide sej, og har skide meget respekt for dig! Jeg er så inspireret af dig, og du er så god til at tage de rigtige beslutninger! Hav en ultra læks ferie <33 xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Fra en 14′ årig pige som synes du er skide sej! Har så skide meget respekt færdig Fie! Du gør som du vil, og jeg synes simpelthen du er god til at tage nogle gode beslutninger. Bliv ved med at gærdet gode arbejde <33 xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hej Fie
  Fedt at du skal ud og rejse. Jeg glæder mig til at se billeder og videoer! Du er sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinem

  Ej, håbede lige du kom med i PH igen blev helt glad!😂
  Men jeg håber du får en fantastisk tur med din veninde, og glæder mig til dine vlogs👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Haha, det ku også være rigtig sjovt! Men desværre ikke ,i denne omgang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Nielsen

  Wow lyder virkelig skønt! Jeg er virkelig inspireret over dig. PS har en bror som syntes om dig, tror skam os du vil syntes om ham haha :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Haha, så må du jo sige han skal skrive 😉 Hvor du sød! xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Sødeste fie! Elsker at læse dine historier og din virkelighed! Jeg lære så sindsygt meget fra dig, hvorfor ved jeg ikke. Jeg har altid respekteret dig og elsket at læse alt hvad du skrev/skriver.
  Da du tilmeldte dig paradiset hotel fik du virkelig meget negativt respons og forstår stadig ikke den dag Idag…. ville nemlig ønske jeg også kunne gøre hvad jeg vil. Jeg kan ikke forklare det men havde bare så meget respekt for at se dig i det program fordi du var med selvom du har været et mobbeoffer. Jeg ville ALDRIG kunne har gjort noget der lignede det.
  Du skal bare vide at jeg ser op til dig og elsker at se/læse med! Forsæt det fantastiske arbejde!
  Mvh Amanda, en 17 årig pige der er lidt forskruet i hoved og ikke ved hvor hun selv står.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hvor er du bare skøn, tusinde tak!!! <3 Det betyder meget for mig.. Kram Fie !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvilken veninder skal du rejse med?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Bla. Gina Jaqueline, som i jo kender fra mine tidligere blog indlæg <3 Vi poster en masse billeder/videoer til jer! xx

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET PAR ASOS ØNSKER