Sådan får du sundt hår! – Fie Laursen

Sådan får du sundt hår!

Sponsoreret


Hey bloggen .. Idag skal vi snakke lidt om at få sundt hår og et produkt som jeg har haft stor gavn af og stadig har – Nemlig HairLust vitaminer til håret som plejer indefra. Jeg har været igennem helvede og himmel når det kommer til mit hår, altså det har været fuldstændigt smadret af afblegning samt dårlig pleje, men nu er det faktisk blevet fint bla. pga at jeg er blevet storbruger af Hairlust. Jeg vil dele hemmeligheden til sundt hår med jer, så i kan blive ligeså glade for jeres hår som jeg er blevet for mit! Jeg smed dumme afblegninger på hylden, begyndte at vaske mit hår hver anden dag istedet for hver dag og så begyndte jeg på disse hårvitaminer! Vitaminerne forebygger knækket hår, er klinisk bevist formular til at få langt hår på kort tid, giver tykkere hår og volume, reparerer ødelagt hår, har det højeste indhold af biotin på markedet og indeholder kun naturlige ingredienser! Man tager blot 1-2 kapsler dagligt, sammen med et glas vand omtrent 30 minutter før et hovedmåltid. Jeg tager en kapsel om morgenen og aftenen, hvilket også er anbefalet. Ved køb af 1 måneds brug af vores vitaminer til håret får du 60 kapsler. I kan shoppe HairLust på deres hjemmeside og læse endnu mere om produktet! Ihvertfald kæmpe anbefaling herfra!! Kys og kram, Fie

fielaursen1

hair1

skaermbillede-2016-11-28-kl-16-27-39

hair2 hair3

2 kommentarer

  • Ao Mário Fitas os meus parabéns por ter detectado este erro que não é ortográfico nem de revisão de texto, mas de palmatória por troca de Unidades, anos de combate e intervenientes.Eu tinha detectado no mesmo "caderno", logo no início a pág 2 a seguinte gralha "Em 18 de Maio,o inimigo, irradiando a partir da base de KANDIAFARA, NO SENEGAL, FLAGELA GUILEGE, NO SUL".Ora isto é uma gralha do revisor que também mostra o pouco cuidado na elaboração destes &qts;tCadernoo&quou;.Um abraçoJorge Picado

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hår er dødt.
    Du kan altså ikke tage vitaminer, og dermed reparere i forvejen skadet hår. Det du kan gøre er, at forebygge, så det nye hår kommer ud, sundt og frisk. Sundt hår tager langt tid. Og når hår først er skadet, kan det ikke reddes, da håret er ‘dødt’. Der er ingen følelser, nerver eller noget i håret.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *