Goodiebox, October

Ugens planer!


Godmorgen skønne læsere .. eller nu er jeg vågnet ’sent’, jeg gik nemlig sent i seng i nat og vågnede allerede kl 5.00  men så faldte jeg lige i søvn og sov et par timer igen. Jeg har en masse planer denne uge og kunne heller ikke skrive alt på, da der ikke var plads men idag skal jeg rundt til et par møder med Boris og så skal vi ud og hente hans skræddersyede jakkesæts, som han har bestilt et par stykker af. Glæder mig rigtig meget til at få lavet nye negle på Fredag ellers og det eneste der bliver trist i denne uge er at Boris skal rejse væk uden mig, så vi skal køre ham i lufthavnen og sige farvel. Tror faktisk det er første gang han rejser på ferie uden mig, men jeg ved han får den sjoveste tid med sine venner, så det er fint nok! Nå, jeg skal gøre mig klar nu og så skal jeg køre til København med Boris, så vi kan få styr på de sidste møder og hente hans jakkesæt! xx Kys og kram, jeres Fie
boobo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox, October