Fanget i Photoshop: Her er min ærlighed og tilståelse – Fie Laursen
Julegaven til den der elsker vin!

Fanget i Photoshop: Her er min ærlighed og tilståelse


Jeg skriver dette indlæg med tåre ned af mine kinder og det er nok den største ærlighed jeg kommer til at give jer, hvilket er rigtig svært, men efter at have set denne side der er oprettet imod mig for at udstille mig og gøre grin med mig, så følte jeg ikke for andet end at tage emnet op. På twitter har jeg altid haft en hater, som tweeter mig ondskabsfulde ting som jeg altid blokerer, men nu kom der et igår med et link til denne side: www.fielaursenfake.tumblr.com. En side der poster grimme billeder af mig, fra screenshots af videoer og gør grin med de billeder af mig selv, som har været redigerede. Jeg har valgt at samle mod til at lave et indlæg, netop fordi jeg er en offentlig person som hurtigt og stortset altid bliver sparket til og denne gang vil jeg gerne forklarer hvorfor jeg har redigeret mine billeder så meget, samt hvorfor andre bloggere og offentlige personer sikkert også gør det (jeg siger ikke alle gør det, men mange gør). Men jeg vælger at stå ved det og forklarer hvorfor;

I mange år har jeg frem og tilbage kæmpet som spiseforstyrret, jeg har lidt af anoreksi og jeg har lidt af bullimi. Da jeg gik i folkeskole blev jeg mobbet ud af flere skoler, hvor jeg altid fik af vide at jeg var for stor. Siden jeg var 14 år gammel har jeg været kendt på de socialemedier og da jeg fyldte 18 år blev jeg kendt i pressen og på TV. Imens jeg kæmpede imod mine indre dæmoner, der fortalte mig at jeg var for stor, at jeg skulle tabe mig og endda imens jeg on and off har faldet ned i spiseforstyrrelser, hvor jeg har tabt mig gevaldigt og så taget på igen, så har jeg haft hele Danmark til at følge med, uden de vidste hvad der foregik i mine tanker og i mine følelser. Jeg har taget på igen, faktisk har jeg taget over 10 kilo på og jeg er kommet op i en størrelse medium og for første gang nogensinde er jeg faktisk stolt af min krop og de former jeg har opbygget, men det var jeg ikke, da disse billeder blev taget og redigeret. Så ja, jeg er opsat på perfektion og det kommer fra min barndom, hvor at jeg altid fik af vide at jeg ikke var god nok. Men jeg er glad nu og jeg kan leve videre i min størrelse medium, men jeg følte for at tage emnet op i hvorfor jeg før i tiden har redigeret min krop på billeder. Det har været svært ikke at gøre det, fordi at mine tanker fortalte mig at hvis ikke jeg redigerede mine former væk, så ville jeg få kommentarer på at jeg var fed og ironisk nok, så fik jeg også altid de kommentarer, når ikke billederne var redigerede. Det er virkeligt trist og jeg er bestemt ikke den eneste pige ..

Her er et par redigerede billeder .. 🙁

fie laursen photoshop fie laursen

Her er et uredigeret billede .. Jeg har seriøst angst i hele kroppen over at poste det her, men jeg føler jeg er nød til at være modig og sige ‘fuck jer’ til mine haters. Ja, min krop er ikke perfekt og min hud er heller ikke. Når en pige redigerer sine billeder bunder det i meget og jeg synes ikke man skal lave grin med piger der gør det, men hellere løfte dem op og pænt fortælle dem de ikke behøver gøre det, fordi de er gode nok som de er – for det gør rigtig ondt at blive gjort grin af, når man sidder og kæmper med sine tanker. 🙁  Håber dette indlæg kan nå ud og hjælpe nogle med min ærlighed. Kram Fie
img_5326

33 kommentarer

 • john

  fuck dig tag dig sammen og få dig et job din smatso

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Ej nej nej nej nej. Det fjols der har lavet den hjemmeside er da seriøst for sær. Han/hun har da ikke ret meget mellem ørerne – og alt for meget tid til rådighed.
  Lad vær med at lytte til et menneske som det. De vil kun én ondt. Der vil altid være folk der kan lide én og folk der ikke kan lide én. Thats life.
  Du er smuk som du er og et meget ærligt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Undskyld, men man kan se dine riben, der er intet galt med din krop på nogen måde, jeg ville give alt for at kunne have en krop som din, det er ikke for at lyde ond eller noget, men jeg forstår ikke din “angst” så lad lige hver tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Ærligt, jeg elsker din krop – den er så feminin! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er først nu blevet klar over din eksistens, men det er interessant som vores bevidsthed spiller os et puds, dit uredigerede billede er faktisk langt smukkere end de redigerede, så vær glad for dig selv, bedre kan det ikke blive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Bette pige. Jeg bryder mig heller ikke om den persona du spiller – men du ved forhåbentligt, at den person som laver sådan en side, er en taber. Ad altså hvor må vedkommende bruge meget tid på at sidde og søbe i dit liv, helt bitter.
  Uanset, så har personen ret, uanset sin mærkværdige facon. Du ER smukkere helt naturligt, og du burde begrænse photoshop osv til “det nødvendige”/småting som tager opmærksomheden. Du har et kønt ansigt og fin figur, så stop med at bruge tid på at forbedre til barbieniveau. Unge piger får ondt i maven over ikke selv at se dan ud. Du ER pæn naturligt, så nøjes med at bruge dine bedste vinkler. Ikke skære af arme og benbredden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Har du overvejet at spørge hvordan personen selv ser ud? Jeg tænker bare hvis man har sådan et stort behov for at udstille et andet menneske på den måde og skrive de ting om dig, så må man da selv have et ret lavt selvværd.. Jeg har kun set et par af de post personen har lagt op, men for mig virker det utroligt stødende, også i og med at personen pointere op til flere gange at det ikke er en hate side?? Hvad er det så? En pointerings side så personen kan få det bedre med sig selv?
  Jeg er selv blevet mobbet i rigtigt mange år af min barndom så jeg ved hvordan det er at stå på den anden side, og det den person udstiller dig for det – det er groteskt.. Hold hovedet højt du gør det godt. Der vil dog altid være nogle der har ondt i røven og finder de nemme ofre så de får det bedre med sig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie,
  Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle kommentere på dine indslag, da jeg ofte synes folk kun kommentere for selv at få opmærksomhed, men nu sidder jeg med følelsen af at jeg bliver nød til det.
  Jeg har fulgt dig længe, og jeg må indrømme at du virkelig ikke har noget af hverken skamme dig over, være ked af det over eller føle du ikke kan sige. Du er en smuk pige, med ben i næsen, og en gang i mellem kan folk bare ikke tåle andre menneskers succes også går det hen og bliver hate. Du er et eksempel på at vi i danmark har ytringsfrihed, og det gør en gang imellem ondt i røven på folk. Jeg synes du skal blive ved som du plejer! Du virker som en sød og omsorgsfuld person med hjertet på det rigtige sted, men du er bare alt for mange gange blevet udstillet forkert, endt i nogle situationer hvor folk udnytter din person (kendt person) og ikke mindst blevet såret og skuffet over drenge.
  Husk at folk ofte er onde fordi de er jaloux, og det er jo bare positivt at folk gerne vil leve og være som dig!
  Keep your head up high, and dont ever change who you are!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenny

  Fie du er seriøst mega lækker uden redigering. Lad bare den fucking hater hate. Personen lider tydeligvis af lavt selv værd. Bare luk af for ham.

  God dag
  Mvh
  Kenny.
  Ps. Du er voldlækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Fie, jeg synes virkelig du er smuk naturligt. Kan ikke affinde mig med at lange, slanke ben skal være det eneste skønhedideal. Jo det er flot, men det er korte ben med former da også. Det synes jeg dag i hvert fald. Generelt synes jeg det ofte ser lidt forkert ud, når folk for lavet noget, så de mister deres oprindelige form. Du skriver at du er religiøs, det er jeg ikke selv specielt, men alligevel synes jeg at vi oftest fra naturens side er skabt smukkest, præcis som vi skal være. Jeg går da også selv med make-up i perioder, når jeg har lyst. Og jeg går inde for at folk skal have lov til at have gjort lige det med deres udseende, som de ønsker. Men personligt kunne jeg aldrig finde på, at få gjort noget permanent med min form. Jeg ville ærligtalt føle mig som en anden, tror jeg. Og hvem skulle være os, hvis vi ikke skal kunne være det selv? Og jeg synes helt sikkert, at man bliver kønnere, af at arbejde for sin lykke, end at man skal dække over sin sorg. Alt held og lykke til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Du er en super smuk pige, og behøver bestemt ikke photoshop. Det være sagt, forstår jeg udmærket at du gør det – jeg gør det selv hvis, man kan vel altid liige gøre sine tænder hvidere eller hvad det nu kan være.
  Men Fie, du er en rigtig flot pige, både redigeret og uredigeret, og både med og uden make up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha! Ej undskyld, den side er da bare til grin. Hvis man skriver så hadefulde kommentarer til nogen der er gået igennem noget så svært i deres liv, så har man mangel på empati og er virkelig forstyrret.
  Fortrækker naturlig skønhed, og når du viser dig fra den side er det bedst!

  Men op på hesten igen. Hvis man ikke skaber sig nogen fjender hist og her, så gør man det forkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er flot som du er! du behøver slet ikke at redigere din krop, slet ikke!
  Når du redigere dine billeder, hvilke apps/programmer bruger du så til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mic

  Ej Fie dog!
  Var lige inde og kigge på den tumblr du har Linket det var da et forfærdelig billede der lå hvor man kunne se du havde cuttet dig selv (meget).
  Vidste ikke det havde været så slemt som på et af de sidste billeder på tumblr’en.
  Håber du er kommet over det eller har fået kontrol over det. Ønsker det ikke for nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg ved ikke om det bare er mig, men du erbjo hverken tyk på det ene eller det andet billede sødeste Fie. Op med humøret ❤

  Jeg bed tingene kan Være hårde og jeg ved at nettet og bloggen er dit job og interesse men har du nogensinde overvejet at det også er det der “ødelægger” dig/ lære dig ned hver gang? ❤
  Jeg et Heller ikke tyk men er stadig land fra tilfreds med min kropnog ville aldrig vise den frem på den måde du gæring at du Gør det på trods af at du ikke er tilfreds er stærk gjort jeg synes bare også at enten Gør man det og viser sin krop som den er og ellers Gør man det, håber at du forstår, men igen op med humøret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvad de haters siger! Jeg har lige kigget på den tumbler og de billeder jeg så var dig – perfekt som du er! <3 Ja, alle billeder der bliver taget af en er ikke perfekte. Nogle gange bliver man bare klipset på et uheldigt tidspunkt… men du er ikke grim, overhovedet, tværtigmod. Du er en køn pige og det eneste ondskabsfulde jeg har set (så ikke alt igennem) er de skide onde kommentarer… seriøst de er skrevet af en flok møgunger uden selvværd.
  Elsk dig selv! du er perfekt som du er! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Stor respekt herfra! Man burde sgu være stolt af den man er uanset størrelse eller noget andet! Du burde også være stolt fie, selvom det er kamp for en at acceptere den man er! Former er og vil altid være det pæneste! Og det klær dig! Tro på dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Du er en kæmpe inspiration! Alle er perfekte på hver sin måde. Og du er perfekt! Husk på det fie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MATILDE

  Jeg syntes du er langt kønnere uden redigering! jeg er ikke stor fan af dig, men denne gang tager jeg hatten af.
  Du ser da røv skøn ud fie!👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes, at du er SÅ smuk! På billedet med den røde bikini… Din krop er fantastisk! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må ærligt indrømme at jeg ikke er din største fan, men stor respekt for at du viser dig frem nu uden photoshop!! Og kæmpe tillykke med at være glad for din krop! Der er ingen værre følelse end at være utilfreds med sit spejlbillede ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh altså søde pige! Du er titusinde gange smukkere at se på når du ikke er redigeret! De redigerede bikini billeder ovenfor gør mig bekymret og får mig til at tænke at du ser syg og ulykkelig ud… Hvorimod jeg på det nederste billede ser en pige der ser glad, frisk, sund og rask ud!
  Husk du er naturligt smuk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Du er såååå smuk. Stay strong. Jeg har fandme også former, og det er jeg stolt af. Jeg bliver aldrig en af de små tynde piger. Jeg er glad for, at jeg kan spise som det passer mig. Jeg har lige spist en 🍩Hvis folk ikke acceptere det, er de deres problem. Du er så smuk!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cellina

  Sødeste SMUKKE dig! Nok er jeg ikke enig i alt hvad du siger og gør, for det første rager det ikke mig, for det andet er jeg gammel. 32 (med hænge bryster) og lur mig om ikke også du ville have det på samme måde med mit liv og mine valg. Men jeg har dog en kæmpe lyst til at fortælle dig du ER smuk! Naturlig, præcis som en på din alder skal se ud og mere til. Smukke former, ikke for tynd og ikke store ballon babser. Du er et forbillede for mange unge piger, og et godt et når du er dig med alt hvad det indebære. Skønne smukke dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Du er så sindsygt smuk Fie, og du har ingen grund til at redigere dine billeder! Det er så flot og modigt af dig at poste sådan et indlæg! Rock those curves, det klær dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er flot som du er!! Ingen grund til at redigere din krop overhovedet. Naturligt vil altid være det smukkeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaven til den der elsker vin!