FIE LAURSEN SMIDER TØJET! – Fie Laursen
TV-Program: Boris og Fie!

FIE LAURSEN SMIDER TØJET!


Hey bloggen! Wow jeg har været spændt på at se hvordan billeder blev fra mit seneste shoot med fotografen Mathilde Boe og jeg er selv rigtig tilfreds med dem! Jeg synes kvindekroppen er så smuk og jeg er begyndt at blive rigtig glad og stolt af min egen, så derfor fejre jeg stoltheden til kvindekroppen med et letpåklædt fotoshoot! I får flere 😉 xx Planlægger nyt, lignende shoot!

Disse billeder må gerne bruges, men der skal stå photo credit til Mathilde Boe! hehe ..

Fie laursen nøgen undertøj Fie laursen nøgen undertøj Fie laursen nøgen undertøjFie laursen nøgen undertøj

9 kommentarer

 • Der har allerade flere oppe der end rounde tårn

  Nej tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kunne stikke min pik i dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin sloth

  Dirty

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er dejligt at høre du er blevet gladere for din krop Fie 🙂 Kan huske du tidligere har snakket om at få lavet bryster, og selvom jeg mener alle skal gøre som de har lyst, så vil jeg altså lige påpege at dine er flotte som de er, og at du har en god kavalergang selvom de ikke er store. Skulle ønske det var mig (jeg har ingen kavalergang selv). Der er mange fordele ved små bryster, og når du så gerne vil ha børn synes jeg klart du skal vente til du har fået dem. Det var egentlig bare det jeg ville sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Du er så smuk! Jeg ville aldrig turde at få taget undertøjsbilleder, men jeg ville rigtig gerne få overskredet den grænse bare ved at få taget almindelige billeder..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er din BH fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er din bh fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sim

  Hvor er bh’en fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Det var da det dejlig konklusion du er kommet frem til 🙂 Men jeg kan godt forstå du er tilfreds – du er smuk og i mine øjne, er din krop 1000 gange smukkere nu, hvor du har lidt kvindelige former. God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV-Program: Boris og Fie!