Min bog forandrer mit liv – Fie Laursen
Nytårs ønsker!

Min bog forandrer mit liv


Det er sket, min bog er sendt ind til forlaget og den er færdigskrevet. Hele mit liv og alle mine hemmeligheder trykket ned, sort på hvidt. Jeg har gjort mig mange tanker, nu hvor den er færdig og jeg har indset at når denne bog bliver udgivet, så bliver mit liv forandret, fuldstændigt. På godt og ondt. For mig, bliver det et nyt liv, hvor jeg har smidt mine dybeste hemmeligheder på bordet og jeg kan trække vejret. For andre, kan folk måske blive sure og de kan dømme mig, men sådan er det jo når man vælger at åbne op om sit liv og person. I min bog fortæller jeg for første gang, to af mine dybeste hemmeligheder som har holdt mig nede og stresset mig i mange år, fordi jeg har frygtet det skulle komme ud og også været ked af at jeg ikke bare kunne åbne op. Jeg har levet et liv, som elsket og hadet i mange år – Men jeg har ikke været hadet for den jeg er, men den jeg har fremstået som og derfor er det nervepirrende at udgive en bog så ærlig som denne, for det giver folk muligheden for at dømme mig. Jeg ved at jeg først kan være 100% mig selv, når min bog er udkommet og min største hemmelighed er ude, for der kan jeg slappe af og smide facaden. Jeg ved folk aldrig vil gætte hvad jeg holder skjult for jer, men jeg tror og håber at vi i 2017 kan være åbensindede og tage godt imod folk, som de nu er. Jeg tæller dage ned til ‘Min Ærlighed’ ryger ud på hylderne i butikkerne, for den dag kan jeg trække vejret og være 100% mig selv. Før kan jeg ikke, for så gætter folk min hemmelighed og så får jeg ikke fortalt min historie, som jeg ønsker. Øj, jeg er nervøs.. Men min verden bliver så meget bedre, når kortene er smidt på bordet og kan forstå hvem jeg er, hvad jeg kommer fra og hvad jeg har været igennem. Denne bog ændre mit liv, fuldstændigt. Et sted føler jeg mig ikke klar, fordi jeg er bange og et andet sted ville jeg ønske at det hele kom ud imorgen, så jeg kunne smide facaden og alle kort på bordet. Jeg er så træt af at være bange og jeg er træt af hemmeligheder. Alle der åbner den her bog vil falde bag over, hvis de har fulgt med i mit liv og de vil tro’ jeg aldrig kunne chokere dem mere end jeg har gjort i forvejen… Jeg ved slet ikke om folk er klar, men det er jeg. Snart er jeg fri..

fie laursen min ærlighed bog

Følg med på Instagram @fielaursenofficial

17 kommentarer

 • FaqBoiJonas

  du klam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FaqBoiJonas

  FaqBoiJonas was here

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Jeg glæder mig sindssygt meget til at den kommer ud!! Jeg skal da have den med det samme!❤ Ved du, om du kommer til nogle bogsigneringer, hvor man så hurtigt kan nå at møde dig?❤
  Have en fantastisk dag!
  Kh Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hr. K.

  Tror faktisk at jeg vil læse din bog Fie ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg gætter på, at din store hemmelighed er, at du er blevet voldtaget, hvilket du vil bruge som en undskyldning for din opførsel. Du er så forudsigelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Yes Yes Yes!! Jeg glæder mig til at læse den, og få en ide om hvordan dit liv er. Jeg håber, du har det godt med at åbne op for alle. Jeg støtter dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Ej hvor jeg glæder mig Fie! Jeg skal have bogen med det samme! Hahah. Når den kommer ud, ville der så være nogle bog signeringer hvor man kan møde dig? Hahha ❤ Jeg glæder mig sindssygt !
  Hav en fantastisk dag!
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Måske skulle du lære at lave nutids-r før du skriver en bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Hvornår kommer den!!! Du gør os alle spændte.. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Fie,
  Jeg håber at du har fået læst korrektur på din bog. Det er ret anstrengende ar læse et oplæg hvor der er fejl allerede i overskiften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Man skal ikke kunne tænke så langt, for at vide alle bøger bliver læst igennem. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hov du, læs lige din egen kommentar, der er dælme fejl i!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der en dato for hvornår den udkommer? 🙂
  – Glæder mig til at læse den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noa

  Du mangler nutids-r i ‘forandrer’ – bare lidt akavet når nu det omhandler din bog ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hallo du aktive modstander,
   det er totalt lige meget med lidt fejl, alle har lov at lave en bog og INGEN, heller ikke du er perfekt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det lyder dejligt ❤
  Hvor lang tid tror du der går før du udgiver den, vil nemlig gerne ønske mig den i julegave ❤🎅🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs ønsker!