Nu kan alle se mig nøgen – Fie Laursen

Nu kan alle se mig nøgen


Iaften er jeg rigtig knust. Selvom jeg er lettet fordi at profilen er blevet fjernet af Instagram pga. mobning/chikane anmeldelser, så er billederne stadig lagt op og der kom 2000+ følgere på den profil. Man skal blot slå to og to sammen for at vide at mange har taget screenshots og sendt til deres venner, det vil sige at de billeder forevigt vil hænge sig i mit navn og det knuser mit hjerte. Mange anmeldte profilen og det lettede mig den blev slettet. Jeg er stadig knust inden i, fordi jeg ved hvilke konsekvenser det får for mig at der er nøgenbilleder, billeder med stoffer og andet der køre rundt i gruppe samtaler nu. Jeg føler mig utilpas og væmmes ved tanken om at alle kan have et nøgen billede af mig nu. Jeg er lidt tom for ord, har et klump i halsen, vil tage en sovepille og falde i søvn. Jeg er helt udkørt. Håber at vågne imorgen, til at dette var et mareridt. Tak til jer der støttede mig og anmeldte den. Jeg elsker jer så højt. Det er jeres skyld at jeg kan gå i seng med tanken om at siden er nede nu.


Lavede denne video før siden blev taget ned ..

6 kommentarer

 • Maja

  If you’re going through hell, keep going!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Fie hvorfor er du ked af det? Du har en pisse lækker og fræk krop. Vær stolt af den og lad folk gøre hvad de vil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Fuck den person. Der er ikke nogen der skal have lov til at ødelægge dit 2017. Jeg ved godt at det ikke bare er så let, og at det er rigtig hårdt, og det er fandme heller ikke okay at personen ligger sådan nogle billeder ud af dig. Men det skal ikke have lov at ødelægge dig. Jeg tror på at 2017 bliver dit år alligevel, og der er ikke nogen af os, der følger din blog, som kigger mere negativt på dig nu. Jeg gør ihvertfald ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  DU ER SÅÅÅÅÅÅ FANTASTISK! FUCK HATERS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Akselbo

  Hey søde søde fie pige, jeg kan se, høre og mærke din smerte, det er ikke sjovt når folk har billeder eller videoer af en jeg kender det nemlig selv, det er hårdt og det vil det altid være fie pige men du er en stærk kvinde og det ved jeg du er, ens fortid vil altid ramme en og endda også hårdt det kan man ikke lave om på men man kan kæmpe imod fortiden, det er kun dine sande venner og veninder plus fans der altid vil være der og hjælpe dig, for det vil jeg. Jeg ved det er hårdt jeg har også prøvet nogle ting som fået sendt en video rundt til folk om mig og jeg har familie problem som en far med hjerneskade, så jeg vil hjælpe jeg okay

  MVH Helena Akselbo

  PS. Hver sød at svare hvis du kan, det ville gøre mig så glad 💗💋

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *