Tilbudt Amerikansk TV-program! – Fie Laursen

Tilbudt Amerikansk TV-program!


OMG!!!! I min karriere er der oppe og nedture, lige nu har jeg lidt blandede følelser som jeg vil dele med jer… Jeg blev kontaktet af en caster fra USA for ikke længe siden, som ønskede at have mig med i et stort Reality-program som skulle filmes på en tropisk ø, hvor en masse unge skulle samles og hun beskrev det som det var som Paradise Hotel, men for eks-kærester og par, eller sådan noget. Da jeg boede i L.A datede jeg nogle forskellige fyre, som også er i TV-branchen og går efter kendis-livet, som jeg selv gør og derfor havde en fyr jeg har datet i en længere periode meldt sig til det program, hvor han så har skulle svare hvem hans eks-kærester er og der er mit navn nævnt, hvor en Dansker på deres produktion har sagt at jeg allerede har lavet TV og at jeg var vild på programmet ‘Paradise Hotel’, så de har set nogle klips med mig og kontaktede mig på det grundlag, at jeg var den af hans eks-kærester der havde bedst TV potientiale, haha! De fortalte de ikke havde haft eller skulle have andre fra andre lande med, da det skal være et Amerikansk show de skal filme men jeg var en undtagelse, men fordi at han nu har fået at vide han ikke får det beløb han ønskede, for sin deltagelse så har han valgt at trække sig, med mindre de går op i løn .. Jeg tror faktisk slet ikke han har fået af vide jeg er blevet kontaktet, jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at fortælle ham det, men jeg  krydser fingre for at han vælger at deltage for det kunne være så sjovt at optage et TV-program på andre kanter end Danmark! Synes ihvertfald det her er lidt sjovt og ville dele det med jer! Kys for nu, Fie

fie-laursen


Følg min Instagram // @fielaursenofficial

7 kommentarer

 • Marianne

  Skulle du ikke også udgive et album?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  jamen Fie, jeg syntes da også at du passer helt perfekt ind i et amerikansk reality program – du er jo både sjov, fræk, flot og intelligent – du er som skabt til amerika! så jeg krydser fingre for at ham ex’en ombestemmer sig. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tt

  Ej nej nej nej nej. Det fjols der har lavet den hjemmeside er da seriøst for sært. den kælling har da ikke ret meget mellem ørerne. hvad er din IQ, du bliver glad når du kommer hjem til lillemor og siger at du har fået 12 i en IQ test snothvalp. du har ikke nogen uddannelse fordi der ikke er nogen der ville have en med en IQ på 12, på en god dag. håber du bliver hjemløs og alkoholiker og når du bliver kommer jeg og bruger dig som skraldespand. håber at du bliver voldtaget.
  Lad vær med at lytte til en kælling som det. kællingen vil kun én ondt. Der vil altid være folk der kan lide én og folk der ikke kan lide én. That’s life.
  Du er grim som du er og et meget stort svin
  fuck dig din kælling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

   hold da op! Sikken en intetsigende og UINTELLIGENT kommentar. Jeg håber da at du selv får noget ud af at skrive sådan en gang l…, for det er der da ellers ikke andre der gør 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Det er vel x on the Beach

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det hedder Ex on the Beach det program

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste videoer!