Uden jer, ingen mig! – Fie Laursen
Fanget i Photoshop: Her er min ærlighed og tilståelse

Uden jer, ingen mig!


Et lille kærligheds indlæg til mine læsere, som altid er med mig og støtter mig ! Jeg vil blot sige at jeg elsker jer og sætter så stor pris på at have jer ved min side .. Tænk engang der nu er gået 5 år og her er jeg stadig! Da jeg startede bloggen var det en sjov hobby og bestemt intet jeg havde troet skulle blive til en bog kontrakt, tv-programmer, sange udgivet og alt det spas denne blog har medført, men igen så ville det ikke ske, hvis ikke jeg havde alle de skønne mennesker som støtte. I gør mine grå dage til farverige ! Forfaen, hvor jeg elsker jer! Tak for at i er med mig, jeg glæder mig så meget til at møde en masse af jer i 2017 når min bog udkommer .. I er ALT jeg behøver for at komme igennem de dårlige dage og det er jeg så taknemlig for! Tak, tak, tak for alt basser! 🙂

fie laursen

1 kommentar

 • コメント残しますね。コンちゃん と言います 。このコンテンツとんでもなく
  格好よい ですね。思わず 訪問しただけなんですけど勉強になります 。すばらしい。
  ところで、わたくしはなかなか結婚できないおひとり様 の高齢者のために結婚活動
  サイト を情報提供してます。
  その中で今おすすめの婚活 サイト を紹介したりしています。
  一般的に色々なタイプのコン活 サービス があるんですよ。例えば離婚した人 のお方のための婚活 サービス や娘あり の女性のためのコンカツ サイト 。他には若年層 向けのものであったり、逆に老人 向けのサービスであったりです。
  でも一番多いの はアラサー の女性 ですね。ビックリしました?
  僕 のアンケート調査 ではそういう統計データ
  が出ています
  。婚活 サービスは入会金もマチマチ でお金は不要 で利用できるものから結構 負担の多い
  コストのものまでまちまち です。
  また、すでに幸せな結婚をされたお方に面接して 馴れ初め
  やプロポーズ がどんな感じだったかをコンテンツ でご紹介してます。
  すごく胸が熱くなる お話や不思議な ご縁の話、興奮する経験もあってめっちゃ楽しいです。
  気になったら どうか 私のアプリ をチェックして下さい。
  それではこれからも見事 ホームページを楽しみにしています!お待ちしてます。失礼します

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanget i Photoshop: Her er min ærlighed og tilståelse