JANUAR FAVORITTER – Fie Laursen
Video: Boris snakker ud om retsagen og sin dom

JANUAR FAVORITTER

Sponsoreret – links er reklamelinksDet lykkedes ikke at finde et link til ALLE produkterne, men jeg fandt til et par stykker. Der er en Dansk side, der hedder houseofstars.dk som jeg vil anbefale jer at købe makeup og der jeg køber det meste af mit, som jeg viser jer fra Anastasia Beverly Hills, det kan i købe lige HER. De har også en masse tilbud lige nu, som i kan tjekke ud lige HER. xx1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Untitled #277

 

1 kommentar

  • Charlotte Vendelbo

    Ved mig virker link 2 ikke, altså det til skoene 🙁 Den går ind på nelly i stedet for

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Boris snakker ud om retsagen og sin dom