OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen
Så blev det weekend!

OUTFIT OF TODAY

Sponsoreret – links er reklamelinks


JAKKE: JOFAMA (HER), SKJORTE: BOOHOO (HER), JEANS: ASOS (HER),
TASKE: PARIZ (HER), SKO: ASOS (HER)

 

fie laursen outfitfie laursen outfitfie laursen outfit

1 kommentar

  • Amalie

    Kære fie, jeg syndes at du er den alder bedste youtuber. Du har maser af energi og det kan jeg godt lide. Du er så mega smuk både udenpå, og indeni. Din stemme her mega smuk stemme ( jeg elsker også at synge, det er også det endeste jeg kan finde ud af ). Jeg elske Seriøst når du smiler, det må du gerne gøre lidt ofter. Kram fra Amalie. PS. Jeg har tingt mug at lave en fan blog på insta.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det weekend!