Sådan var mit 2016 – Fie Laursen

Sådan var mit 2016


skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Måske er jeg lidt sen på den, når det kommer til et indlæg om mit 2016 men jeg har haft brug for at tænke året igennem, inden jeg satte mig til tasterne. De fleste siger at deres 2016 var det dårligste eller det bedste. Mit var midt imellem. I 2016 rejste jeg til over 15 lande. Jeg mødte min første kærlighed og jeg mærkede mit første knuste hjerte. Jeg blev gravid, første gang med ham jeg elskede og mistede barnet i en spontan abort. Jeg blev gravid i slutningen af året, med en jeg ikke elskede og valgte at gå igennem en abort. Det var hårdt, det er stadig hårdt. Men valget var bedst. Jeg var i Argentina med min bedsteven og lave TV. Jeg skrev min bog færdigt, som udkommer i år. Jeg faldt ned i en spiseforstyrrelse, skulle gennemgå et helvede af tandlægebesøg for at få lavet de skader det havde haft. Jeg ødelagde min krop indefra og brugte 5 måneder på at opbygge mit immunforsvar igen, men sund kost og en helvedes masse vitaminer hver dag.
Jeg har prøvet dette kosttilskud som er fyldt med vitaminer til håret! Det er fuldstændig naturligt, så der er ingen former for kemi og skadelige tilsætninger i kapslerne, og jeg har virkelig mærket hvor meget sundere mit hår føles. Kapslerne fungerer ved at du tager to om dagen, og så sætter ingredienserne gang i de hårsække som er i dvale, og får dem til at sætte gang i hårvæksten igen. Det er virkelig nemt, og mit hår føles ikke bare tykkere, men også som om der er mere af det. Producenten anbefaler at man tager pillerne i tre måneder, men jeg kunne se resultaterne efter allerede en måned, så jeg kan helt sikkert anbefale dem til jer!

Jeg lavede ‘Min Ærlighed’ som ændrede mit liv, så jeg nu kan gå ind i 2017 med ro i kroppen. Jeg har kæmpet mig igennem et år med hærværk på vores hus, folk der kastede æg, sprængte postkasser, bankede voldsomt på om natten og kastede sten på mit værelse om natten. Jeg har flere gange fået trusler på livet og fået af vide min egen mor ville blive dræbt, hvis jeg ikke stoppede med at være et offentligt ansigt. Jeg har set begge mine bedsteforældre indlagt på samme tid, holdt min mormors hånd imens hun græd, krammet hende og sagt ‘Vi elsker dig, kriger’ med frygten for at miste hende. Jeg har set min mormor tjekke ud af hospitalet og fået håbet tilbage om at hun er her længere. Min evige bøn er hun når at holde mit barn i armene.

fie laursen

Jeg har haft voldsomme skænderier med veninder og jeg har mistet mange. En af mine bedsteveninder sagde det var godt at mit barn var død, for jeg var et forfærdeligt menneske og hun håbede aldrig jeg blev mor. Vi er ikke veninder mere. Alt i alt, har jeg nok været igennem mest sorg i år 2016. Men jeg har også haft et fantastisk år. Jeg har haft uforglemmelige rejser, store smil og lært nye mennesker at kende. Jeg har været stærk igennem året, rigtig stærk. Jeg har fundet mig selv. ‘Hvem er jeg?’ har altid været et spørgsmål jeg stillede mig, igennem jeg voksede op. Der er nogle der er over 30 år og stadig ikke ved hvem de er, men lige nu føler jeg for første gang at jeg ved hvem jeg er og hvor jeg vil hen. Det holder jeg fast på. Jeg tager godt fat om 2017, for det er mit år og det kan jeg mærke på den selvtillid og glæde jeg har til livet lige nu. Jeg har kæmpet hårdt for at få en masse aftaler i hus for i år, ang. bog udgivelse, tøj kollektion og TV som jeg er igang med at arbejde på nu. Jeg har skubbet alle mennesker ud af mit liv, som bringer mig ned. Jeg har planlagt mit år, måned for måned. Jeg er glad, jeg er klar og jeg stærkere end nogensinde. Efter 2016 er der intet jeg ikke kan klare. Jeg kommer efter alt det jeg ved jeg fortjener og drømmer om i år, det er der intet og ingen kan der kan stoppe. I’m a fucking fighter. Kom an, 2017. I år vinder jeg, stort.

3 kommentarer

 • Kathrine

  Jeg synes sku du er sej! Sender dig en Highfive fra Nordjylland, bare fordi du fortjener den! Jeg tror også at det bliver dit år! 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Hej Fie <3
  Jeg har nu fulgt med på din blog, youtube og instagram i meget lang tid, alså vi taler helt fra starten! ahahah, og jeg ville bare sige, at jeg synes, at du gør det pisse godt! Du har været igennem såååå meget, og det jeg ser hver eneste gang er, hvordan du kommer op igen fra et kæmpe fald, og det synes jeg er så sejt! Jeg tror ihvertfald ikke, at jeg ville kunne klare alt det du har været igennem :-). Jeg håber at du forstår mig på den rigtige måde hahahah <3
  PS. Kan ikke vente med at læse din bog!!

  Kh Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella ❤

  Hej Fie, jeg har fulgt med på din blog, insta og youtube siden du havde sort hår med korte Superman croptops hahah, og jeg har altid set op til dig. Jeg synes, at du har været utrolig uheldig med mange ting, som fx det med at miste sin baby, og det jeg hver gang ser er, at du kommer op igen efter at være faldet, og det beundrer jeg virkelig for! Jeg ved nemlig ikke om jeg kunne holde til alle de ting du har været igennem Ahhahah så det synes jeg er pisse sejt! Jeg håber at du forstår mig på den rigtige måde 🙂

  Kh Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obsessed!!!!