Seneste videoer! – Fie Laursen
latest wishes

Seneste videoer!


Skønneste læsere .. Jeg beklager mit fravær på bloggen, jeg er tilbage med massere af inspiration og lyst til at blogge! Jeg har fokuseret meget på Youtube og det gør jeg stadig, faktisk har jeg haft brug for et lille pusterum fra bloggen og lave noget nyt og anderledes, men jeg savner bloggen og jeg er tilbage. Jeg vil stadig lave youtube videoer hver dag, men der skal også blogges igen! Hvis i ikke allerede gør det, så hop ind og subscribe til min kanal lige HER. Jeg poster videoer hver dag og er blevet rigtig aktiv. Her er mine seneste videoer! xx Massere kys og kram, jeres Fie 

4 kommentarer

 • Cellina

  Du er simpelthen så sjov, på den helt fede måde… Jesus krist, det er fandme heller ik nemt… så du for ærlig, så du for lukket, så blogger du for lidt, så det for meget, for ligegyldig, for fjollet, for alvorligt, med for meget tøj, med for lidt. For lidt med Boris, for meget med Boris 😂 Amen det er skudda til at få lange b**** af. Du får mig til at smile på den rigtige gode måde. Du er sku en sej lille filur. Keep up the good work.,, for det er det sku

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ps. elsker din lyserøde bluse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har lige set dine videoer. Kan virkelig godt lide din selvironi Fie 🙂 Alle dem, der skriver de grimme kommentarer, som du læser op, burde virkelig skamme sig! Håber, at du kan lukke de fleste ude. Beundrer dit gå på mod.
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

latest wishes