10 ting jeg længes efter! – Fie Laursen
SHOP: RED ADIDAS HOODIE

10 ting jeg længes efter!


1. Ferie. Ikke en blogger-ferie hvor alt bliver filmet, men en ferie hvor telefonen er helt slukket og der bare nydes solen, mennesker omkring og roen. Det er mange år siden, jeg har haft det. Men hallo, who are we kidding? Det sker jo ikke.. Jeg elsker socialemedier alt for meget 😉

2. Et spa ophold. Med massage, champagne og hygge.

3. At få solgt ud af alt mit tøj og købt en masse nyt hjem. Måske investerer i nye Jofama jakker.

4. En tur ind hos Klinik Retouch. Botox, lipfillers, hele muttervitten. Mit ansigt trænger til et pift.

5. Kærlighed. Mine forhold har været turbulente de seneste måneder. Jeg savner en kæreste der er ro over, en jeg kan være offentlig omkring og støtte mig op af, en jeg kan dele mit liv med.

6. Få fixet mit hår helt. Farvet det fint, klippet det og igennem hårkurer. Blåfarve var ikke helt rar.

7. At rejse tilbage til L.A, ikke kun for uger, men for måneder. Savner mine venner og viben derovre.

8. At slette negative mennesker ud af mit liv og komme væk fra folk, der river drama ind.

9. At få blogget mere. Jeg har de seneste måneder lagt alt fokus i Youtube, hvilket har givet pote, men jeg savner også ligesom nu, bare at ligge i sengen og skrive, redigerer billeder og hygge om bloggen.

10. At møde ALLE mine følgere! Det er lang tid siden jeg holdt meet up, men jeg har en tour manager der er igang med at trylle lige nu, så jeg ved også at jeg får lov at komme ud og møde folk, i år 2017. Glæder mig og længes virkeligt efter det!

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursen

15 kommentarer

 • Pernille Jespersen

  Nr.4! not true! du er fucking guddommelig at kigge på ❤ du er så smuk ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jesperswn

  Nr 3. Not true! Du er jo fucking guddommelig at kigge på ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Fie du skal ik være så hård ved dig selv!!
  Jeg smiler altid når jeg ser på dig, det er nok ik for sjov jeg burger 90% af min hverdag på at glo på dig! Fordi du er så smuk og sød og rar jeg bliver aldrig træt af dig! Men det var ik min livs historie i kom for! Men ville bare fortælle dig at du hjælper mig og mange andre bare for du er den du er!! ❤ fuck din fortid vi lever i 2017, og det er det vi skal koncentrere os om! vis vi skulle kigge tilbage og bruge tid på alles fortid kunne vi ik gøre andet!! Jeg elsker dig Fie! Du er så sej! 👏🏼👏🏼❤ du mit forbillede på rigtig mange punkter! Selfølgelig ik de dårlige ting som fx: lige det med at tage stoffer! Siger ik det er iorden fordi det er det ik? Men man kan vælge at acceptere det eller lade vær vis ik man kan, har man ik noget at gøre på denne blogl! Da det er en del af dig! ❤ og det elsker dig for det! Elsker din energi din humor og ikke minst din personlighed! 👏🏼❤❤ Du må aldrig lave om på dig selv!! ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Forstår godt at du savner dine venner i L.A, men du må virkelig ik stoppe med at poste og oploade videoer, du er mit samlepunkt du må selfølgelig gerne tage til L.A, det er ik det jeg siger men du må ik stoppe, min verden går under jeg fucking dør seriøst! Jeg elsker dig så meget Fie du kan slet ik forestille dig hvor meget det er, det er virkelig ekstremt! Du er bare dejlig, keep go og forsæt dit gode arbejde! Elsker dig smukke! ❤ btw elsker når du går live det er så sjovt og hyggeligt!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Forstår godt at du savner dine venner i L.A, men du må virkelig ik stoppe med at poste og oploade videoer, du er mit samlepunkt du må selfølgelig gerne tage til L.A, det er ik det jeg siger men du må ik stoppe, min verden går under jeg fucking dør seriøst! Jeg elsker dig så meget Fie du kan slet ik forestille dig hvor meget det er, det er virkelig ekstremt! Du er bare dejlig, keep go og forsæt dit gode arbejde! Elsker dig smukke! ❤ btw elsker når du går live det er så sjovt og hyggeligt! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Fie du skal ik være så hård ved dig selv!!
  Jeg smiler altid når jeg ser på dig, det er nok ik for sjov jeg burger 90% af min hverdag på at glo på dig! Fordi du er så smuk og sød og rar jeg bliver aldrig træt af dig! Men det var ik min livs historie i kom for! Men ville bare fortælle dig at du hjælper mig og mange andre bare for du er den du er!! ❤ fuck din fortid vi lever i 2017, og det er det vi skal koncentrere os om! vis vi skulle kigge tilbage og bruge tid på alles fortid kunne vi ik gøre andet!! Jeg elsker dig Fie! Du er så sej! 👏🏼👏🏼❤ du mit forbillede på rigtig mange punkter! Selfølgelig ik de dårlige ting som fx: lige det med at tage stoffer! Siger ik det er iorden fordi det er det ik? Men man kan vælge at acceptere det eller lade vær vis ik man kan, har man ik noget at gøre på denne blogl! Da det er en del af dig! ❤ og det elsker dig for det! Elsker din energi din humor og ikke minst din personlighed! 👏🏼❤❤ Du må aldrig lave om på dig selv!! ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Forstår godt at du savner dine venner i L.A, men du må virkelig ik stoppe med at poste og oploade videoer, du er mit samlepunkt du må selfølgelig gerne tage til L.A, det er ik det jeg siger men du må ik stoppe, min verden går under jeg fucking dør seriøst! Jeg elsker dig så meget Fie du kan slet ik forestille dig hvor meget det er, det er virkelig ekstremt! Du er bare dejlig, keep go og forsæt dit gode arbejde! Elsker dig smukke! ❤ btw elsker når du går live det er så sjovt og hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvor er dine bukser fra? Kan jeg købe dem? Elsker dig så højt, så sejt du er dig selv<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hvilket redigeringsprogram bruger du? Det ligner det der engang hed picnic og har endnu ikke fundet en erstatning for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hungre også efter en rigtig ferie. Hvor hjernen kobles fra, internet kun findes på hotellets wifi inden man forlader det om morgenen og vender sent hjem om aftenen, med en masse oplevelser rigere, sol på kinderne og lidt rødvin i blodet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Zinck

  Hvis du kommer til Nordjylland, giver jeg gerne en tur i spa med alt hvad vores hjerter kan begærer. Massage, champagne, hygge og fjollerier. PS er 21 hehe ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Forstår godt at du savner dine venner i L.A, men du må virkelig ik stoppe med at poste og oploade videoer, du er mit samlepunkt du må selfølgelig gerne tage til L.A, det er ik det jeg siger men du må ik stoppe, min verden går under jeg fucking dør seriøst! Jeg elsker dig så meget Fie du kan slet ik forestille dig hvor meget det er, det er virkelig ekstremt! Du er bare dejlig, keep go og forsæt dit gode arbejde! Elsker dig smukke! ❤ btw elsker når du går live det er så sjovt og hyggeligt! ❤Fie du skal ik være så hård ved dig selv!!
  Jeg smiler altid når jeg ser på dig, det er nok ik for sjov jeg burger 90% af min hverdag på at glo på dig! Fordi du er så smuk og sød og rar jeg bliver aldrig træt af dig! Men det var ik min livs historie i kom for! Men ville bare fortælle dig at du hjælper mig og mange andre bare for du er den du er!! ❤ fuck din fortid vi lever i 2017, og det er det vi skal koncentrere os om! vis vi skulle kigge tilbage og bruge tid på alles fortid kunne vi ik gøre andet!! Jeg elsker dig Fie! Du er så sej! 👏🏼👏🏼❤ du mit forbillede på rigtig mange punkter! Selfølgelig ik de dårlige ting som fx: lige det med at tage stoffer! Siger ik det er iorden fordi det er det ik? Men man kan vælge at acceptere det eller lade vær vis ik man kan, har man ik noget at gøre på denne blogl! Da det er en del af dig! ❤ og det elsker dig for det! Elsker din energi din humor og ikke minst din personlighed! 👏🏼❤❤ Du må aldrig lave om på dig selv!! ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP: RED ADIDAS HOODIE