CAROLINE OVERFALDTE MIG – Fie Laursen
Paradise Hotel premiere

CAROLINE OVERFALDTE MIG

Jeg har endelig sat mig og fået redigeret videoen, som jeg optog da jeg vågnede imorges og ingen havde snakket om episoden. Inden jeg nåede at redigerer og ligge den op, kommenterede Caroline på det og derfor har jeg redigeret starten af videoen som jeg har gjort. Jeg har valgt at dele min del af historien, fordi jeg ikke vil kaldes en løgner, når jeg bliver forsøgt overfaldet. Jeg har mange øjenvidner og beviser på at Caroline prøvede at slå mig ned på klubben, at hun gik op til vores bord og ikke stod ved et toilet, som hun lyver omkring. Se videoen her og få hele historien. Kys for nu, Fie

8 kommentarer

 • Mulle

  Forstår godt at du er ved at få nok.
  Men du skal holde dig for god til sådanne noget her. Håber snart i to stopper det her, for det gavner ingen af jer og blive ved. Bryder mig så ikke om den tøz at han hun så også bliver ved er træls.

  Men fie hold dig for god til disse ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hey søde. Den eneste grund til jeg skriver indlægget er vitterligt, fordi at jeg bliver beskyldt for at true hende når jeg ikke gjorde det. Men jeg forstår selvfølgelig godt. Ønsker også hun lader mig være!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er jo helt gal. Føler med dig. Op med humøret og besøg vores nye webshop https://la-rue.dk/
  Vi ønsker dig det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Du ligner lidt en rap and med de læber der 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Øh, selvforsvar? Det er ikke selvforsvar hvis Caroline ikke har ramt dig inden plus det tæller som vold i vores lovgivning, så du sank længere ned end hende! Plus at skrive ironiske og flabede kommentarer tilbage er på samme niveau som at svine en direkte, så tag og bliv voksen kære fie og lad være med at lege uskyldig. I er begge to nogle dumme tøser, der seriøst burde opføre jer efter jeres alder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvis du ikke vil kaldes løgner, vil det nok være en fordel for dig at bringe alle dine “øjenvidner og beviser” på banen, i stedet for at slette eneste nuværende videoklip af situationen fra Instagram. Det er meget svært at tro på, at det her er andet end dine sædvanlige, klynkende løgne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Seriøst, du burde nok have ventet med at optage den video.. du er alt for hidsig og fremstår lige så latterlig som Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Dine videoer beviser overhoved ikke et forsøgt overfald! Så endnu engang så slap lige af med de overskifter du slår op …
  Helt 100 at Caroline skulle blive væk når der er en snor der fortæller hvem der skal være ved bordet og ikke. Men at hun er kommet for at “overfalde” dig tror jeg næppe. Hun er bare mega fuld, oprevet og vil diskutere sandsynligvis …
  Slap lidt af med at spil så hellig seriøst
  Det er til at brække sig over

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel premiere