Disse kendte vil vi have sex med – Fie Laursen
Gør min krop mig til en luder?

Disse kendte vil vi have sex med


En af de mest kendte Youtube trends lige nu er ‘smash or pass’, de fleste kendte youtubere i USA laver dem og nu er Boris og jeg de første i DK der er med på den. Vi har lavet 2 Smash og pass med Danske Youtubere + Danske kendte og jeg kan afsløre vi skal filme en med Paradisoer meget snart. Jeg ELSKER selv at se folks videoer med det, fordi det er sjovt at se hvem folk godt ku’, haha. Her har i 2 videoer, hvor Boris og jeg åbner op! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør min krop mig til en luder?