Klar til Realityaward

Jeg vandt 2 awards, sprang ud og blev oprigtigt lykkelig


Hey bloggen. Jeg har været stille efter award showet, hvor jeg fandt modet frem og sprang ud som biseksuel på scenen. Jeg har aldrig haft så svært ved at få ord ud før, men jeg er så lykkelig for de kom ud. Jeg var nomineret i to kategorier og jeg vandt dem begge, overranskende nok! Årets socialemedie bruger og årets bemærkning, wauawww .. Stor tak til juryen, for de fine priser! Imorgen sætter jeg mig ned og optager en video omkring min seksualitet og en snak om Realityaward for jeg fik også nogle stik af andre paradisoer, faktisk 2 og det vil jeg gerne snakke lidt om .. Men fra nu, vil jeg sige tusinde tak for jeres kærlighed! Jeg er overlykkelig for at have vundet alt jeg var nomineret i, det er så skøn og vild en følelse! Efter showet tog mine venner i byen, jeg hoppede ind i en Uber med Boris og vi kørte ud til min mormor, hvor min mor også var og så snakkede vi alle sammen om alt. Både min mor og mormor gav mig et kæmpe kram og sagde det var sejt gået, de var stolte af jeg var sprunget ud og selvom jeg var så træt at jeg lå på min pels jakke på gulvet, så smilte jeg og det varmede inden i. Jeg kunne næsten have trillet en tåre, men måske de var brugt op fra min tale på scenen… Alt i alt, jeg er lykkelig og så må folk sige lige hvad de vil. Jeg har aldrig følt mig så fri og så meget ‘mig selv’ som jeg føler lige nu. Jeg føler mig næsten genfødt. Det er svært at forklare.. Jeg er lykkelig, oprigtigt lykkelig for første gang i meget lang tid. Tak for alt jeres støtte. Jeg elsker jer fandens højt.

Fotograf: Mathilde Boe

fie laursenfie laursen fie laursenfie laursen

Fotograf: Malene Anthony Nielsen (BT.dk)

fie laursen fie laursen

   

6 kommentarer

 • Christian Vieth

  Hej Fie. Stalkede lige din blog lidt, og faldt over dette indlæg (jeg vidste det godt, havde bare ikke læst dit indlæg om det) i hvert fald, pisse sejt, at du gjorde på scenen, og i det hele taget bare pisse sejt, at du sprang ud!! Ved selv hvor hårdt det var og er, da jeg også selv sprang ud som biseksuel for et års tid siden. Elsker dig og din personlighed, og følger altid med i dit gode arbejde! U go girl – chris <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heej smukke Fie
  Hvor har du købt din kjole henne som du havde på til reality award ? Synes den er så helt igennem smuk og klæder dig så godt <3
  Elsker din blog, youtube og instagram følger troligt med hver dag.

  Til slut vil jeg lige sige at det er så fedt at du har tudet stå ved hvem du er kæmpe stort thumps up til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Fie,

  Alt held og lykke til dig. Jeg ved selv hvor svært det er at springe ud og hvor meget det betyder, hvordan man bliver modtaget.

  Men husker jeg helt forkert, når jeg mindes at du for et par år siden lavede et indlæg på din blog om, at du var biseksuel? Det virker i hvert fald som om at du og alle andre har glemt det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tak søde
   Det snakker jeg om i min nye videoer der kommer ud, men også i mine andre interviews.xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det er så pisse sejt gået, jeg har kæmpe respekt for at du sprang ud offentligt, det kræver virkelig mod! Stort tillykke med det, jeg håber at du fremover kan blive ved med at nyde dit liv, nu uden at bekymre dig om om folk finder ud af din “hemmelighed”.

  Stor respekt og mange glade tanker fra en anden biseksuel pige til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du så sej! Er glad for du ikke skal gå rundt med det. Lav endelig en video. Vil meget gerne vide hvordan du fandt ud af, at du også var til piger og om det er noget du først har fundet ud af nu.

  Forresten hvad har du på læberne på billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Klar til Realityaward