Jeg vil rejse verden rundt som ‘fattig’ – Fie Laursen
NU SKER DET: MIN BOG UDKOMMER

Jeg vil rejse verden rundt som ‘fattig’

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *


 

Jeg har været lidt bange for at dele denne drøm med jer, fordi jeg ikke vil lyde arrogant eller snobbet på nogen måde. Men nu prøver jeg. I har igennem fulgt meget i alle mine rejser på bloggen og det er ikke nogen hemmelighed at jeg altid har levet på first class, det har jeg ikke kun fordi jeg kunne, men også fordi det gav mig mange visninger. Jeg lærte hurtigt folk trykkede ind på det de drømte om, at kunne få. Giver det mening? Folk råber D’angleterre efter mig på gaden, fordi jeg havde en periode hvor jeg tjekkede ind hver uge og alle jeg møder joker om mine luksuriøse rejser, men jeg har faktisk en drøm jeg vil dele med jer. Jeg vil gerne prøve at rejse verden rundt og leve som ‘fattig’, det ord vil jeg ikke provokerer nogle med, men det er min måde at forklarer at jeg vil leve på et lavt budget, bo på hostels, spise billigt og hele tiden prøve at tænke økonomisk. Jeg ender altid på dyre hoteller, dyre bare og dyre resturaunter – og derfor møder jeg de samme type mennesker og føler ikke jeg oplever den anden side af verdenen. Jeg vil gerne prøve at smide den lukseriøse stil væk, rejse til en masse forskellige lande og måske vlogge det hele, samt de mennesker og oplevelser jeg får med på den vej. Hvad synes i om ideen? Gider i kun følge med i det lukseriøse? Det kan også være jeg på et tidspunkt smutter fra nettet 1 måned og rejser rundt, hvis folk ikke har lyst til at se med, når det ikke er det fineste som det plejer, haha, men det er en lille drøm jeg har. Jeg tror virkeligt jeg kan møde nogle spændende mennesker og få en på opleveren. Jeg har travle måneder der kommer med bog udgivelse osv, men når den falder ned vil jeg gerne rejse på dette eventyr, som jeg lige beskrev. Jeg ved ikke hvem der skal med eller om jeg måske tager på oplevelses-rejse alene, men det er noget jeg virkeligt lyster og drømmer om. Jeg sad lige og kiggede i mine ferie billeder, der er intet kultur, intet personlighed eller kærlighed over dem, synes jeg. Det hele er bare fint.. og kedeligt. Jeg vil opleve, leve og falde helt ned på jorden.

Vil du finde billige afbudsrejser, så tjek prissammenligningssiden travelmarket.dk*

fie laursenIMG_3416

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen

fie laursenFIE LAURsenfie laursenIMG_4061fie laursenfie laursen anne gadegaard

fie laursenFIE LAURSEN

 

14 kommentarer

 • Sofie

  Synes jeg helt klart, at du skal! Hostel-livet er voldsomt fedt! Jeg rejste til Prag for ikke så længe siden, og jeg mødte nogle helt vildt seje og spændende mennesker (og fik også scoret en flot, britisk kvinde – Prags gaynightlife er for vildt). Det er en helt unik oplevelse og virkelig fed. Jeg sov i en 16-sengs sovesal og havde absolut ingen problemer med at sove og følte mig tryg under hele opholdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra & Anne Marie

  Hej Pernille,
  Petra og jeg (Anne Marie) er sidste år studerende inde på CBS og skal til at skrive vores Bachelor project. Vi skriver om Kvinder der rejser alene og vil super gerne høre mere om din rejse og hvad du synes om det.
  Planer er at holde interviews engang i starten af April eller når det bedst passer for dig 🙂
  Vi glæder os til at høre fra dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra & Anne Marie

  Hej Fie,
  Petra og jeg (Anne Marie) er sidste år studerende inde på CBS og skal til at skrive vores Bachelor project. Vi skriver om Kvinder der rejser alene og vil super gerne høre mere om dine rejser, om du har rejst alene og hvad du syntes om det?
  Hvis det lyder som noget for dig so vil vi super gerne holde en interview som del af vores bachelor en gang i april 🙂
  Vi glæder os til at høre fra dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanja

  Fantastisk indlæg – og super idé! Men virkelig træls at falde over alle de stavefejl. Har du hørt om nutids-r reglen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste måde at rejse på er med en rygsæk på ryggen, hvor man deler værelse med fremmede mennesker fra hele verdenen og spiser de billige steder der ikke altid ser super lækre ud, men er fyldt med lokale. Det lyder måske ikke glamorøst, men det er langt mere kulturelt, spontant, socialt og mindeværdigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Don Don

  Så du snakker om at ville rejse som en backpacker alt imens du nu skal til at sugardate. Det giver simpelthen ingen mening, og jeg er super nederen over der er mennesker dig følger dig. Du er uærlig og et elendigt forbillede. Frygtelig fremtid vi går i møde hvis du er et fremtidigt forbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville ønske, at du ikke var et forbillede for nogen, for du er da godt nok ikke noget at stræbe efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det kunne være så fedt at følge med i en mere almindelig rejse – hvor vi læsere også kan relatere på et meget bedre niveau. Jeg skal selv ud og rejse om omkring 1-1,5 år hvor jeg har tænkt mig, at rejse til Thailand, Bali, Australien, new Zealand og Fiji, så det ville være hyggeligt hvis du rejse nogle af de steder hen for at kunne give tips og inspiration til min egen rejse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvad med at lave noget velgørenhed, så du inspirerer andre til at gøre godt, og det kommer til at handle om noget andet, se jeg er ligesom jer. Fx arbejde på børne hjem, samle ting ind til børnehjem i fattige lande? Det vil jeg personligt rigtig gerne følge med i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Hej fie.
  Jeg er selv ude st rejse og bo på hostels bla bla.
  Men nej, det ville være en utrolig dårlig ide. tvivler ærligt folk vil høre på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Der er ikke noget, der hedder at rejse verden rundt som fattig. Det er dyrt at rejse – lige gyldig om man bor på hostel eller D’angleterre. Når det er sagt, tror jeg noget interrail ville være godt for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channie

  Jeg vil hundred gange hellere se dig på en “ferie” tur som alle os andre også kun har råd til. Når du tager på dine luksusferier, minder du specielt bare mig om at jeg aldrig nogensinde får den mulighed og pludselig virker du bedre end os, så du ville virke mere “menneske” overfor mig, hvis du viste os at du ikke kun er luksus. Hvis du forstår hvad jeg mener? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Vil ALTID følge dig uanset om du vil prøve at rejse som “normale” mennesker uden ild i pungen! 😉 jeg elsker dig ik fordi du har “mange penge” men fordi du er den du er! Du er fucking sej! Og jeg må indrømme at i starten kunne jeg virkelig ikke lide dig! Jeg tænkte åhhh nej ik hende når folk snakkede om dig! Jeg er ik et menneske der dømmer folk jeg ikke kender. MEN! Efter jeg så reality Award, og du sprang ud fik jeg et helt andet syn på dig, jeg forstår godt din situation, jeg syntes virkelig du er en sej bitch! Jeg elsker dig som person og ik din penge pung! Du er dig selv og det er det vi kan lide, lov mig at du vlogger dine rejser fremover! Det er spændene og det kunne være fedt at se dig på vores andres Niveau! ❤👌🏼 Vi elsker dig og ik det du har skabt, aldrig Stop med det! Du er fantastisk’ 😘 Elsker dig smukke! ❤ vil ik lyde arrogant! Prøver bare at fortælle hvad jeg har på hjerte! ❤✌🏼 Go aften! 😉❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Nielsen

  Jeg vil gerne med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU SKER DET: MIN BOG UDKOMMER