NU SKER DET: MIN BOG UDKOMMER – Fie Laursen
SÅ HAR JEG MØRKT HÅR...

NU SKER DET: MIN BOG UDKOMMER

Fotograf: Mathilde Boe


Hvor er det vildt. Dagen er kommet hvor ALT er sat på plads og nu skal jeg kun vente på at bogen bliver trykket og min bog tour er klar til MAJ MÅNED hvor jeg udgiver min bog! Hvor er det vildt ENDELIG at kunne sige, hvornår den 100% er ude.. Før har vi satset på April, men fordi jeg valgte at samle mod til at skrive om et kapitel fra min barndom, der var meget svært at skrive tog den længere tid. Idag har vi lavet bog shoot og det kan i se i nedstående video, hvor jeg også linker mit tøj! Jeg kan slet ikke forstå at jeg udgiver en bog. Min største drøm er at blive forfatter og det er jeg altså nu. Jeg håber på at skrive flere bøger og er allerede godt igang med en fiktiv bog, men før den er planen at udgive en bog sammen med Boris, en søskende bog med alle vores rejser og minder, bag om hvad vi har postet på socialemedier og de mennesker vi har mødt sammen. Skal i have bogen? :*

fie laursen

Sponsoreret


OUTFIT 1 // DENIM JAKKE: MISSGUIDED (HER), LEGGINS: BOOHOO (HER), SKO: CONVERSE (HER), TOP: FORREST&BOB (HER) OG (ENDNU EN LIGNENDE HER)

OUTFIT 2 // DENIM HEELS: BOOHOO (HER), T-SHIRT: BOOHOO (HER)
PS. I kan shoppe alle denim sko HER. Mine her koster kun 303.- kr lige nu!

OUTFIT 3 // SKIRT: BOOHOO (HER), T-SHIRT: BOOHOO (HER), BOMBER: BOOHOO (HER)

OUTFIT 4 // TWO-PIECE: BOOHOO (HER)


 

3 kommentarer

 • Natascha

  Fie du skal ik være så hård ved dig selv!!
  Jeg smiler altid når jeg ser på dig, det er nok ik for sjov jeg burger 90% af min hverdag på at glo på dig! Fordi du er så smuk og sød og rar jeg bliver aldrig træt af dig! Men det var ik min livs historie i kom for! Men ville bare fortælle dig at du hjælper mig og mange andre bare for du er den du er!! ❤ fuck din fortid vi lever i 2017, og det er det vi skal koncentrere os om! vis vi skulle kigge tilbage og bruge tid på alles fortid kunne vi ik gøre andet!! Jeg elsker dig Fie! Du er så sej! 👏🏼👏🏼❤ du mit forbillede på rigtig mange punkter! Selfølgelig ik de dårlige ting som fx: lige det med at tage stoffer! Siger ik det er iorden fordi det er det ik? Men man kan vælge at acceptere det eller lade vær vis ik man kan, har man ik noget at gøre på denne blogl! Da det er en del af dig! ❤ og det elsker dig for det! Elsker din energi din humor og ikke minst din personlighed! 👏🏼❤❤ Du må aldrig lave om på dig selv!! ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hvad kommer den til at koste Smukke? SKAL SÅ MEGET HAVE DEN! Elsker dig du er så sej skat! ❤ Sexy Bitch in the House! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal så meget have den bog!💕 Kan ikke vente😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ HAR JEG MØRKT HÅR...