Update på livet


Hey bloggen. Jeg har det rigtig godt idag, jeg har desværre været uheldig at have haft 2 dage ramt me migræne, men jeg havde heldigvis pre-recorded videoer + indlæg der kunne komme op til jer. Det er seriøst ulideligt at leve med migræne, selvom jeg har en stærk medicin er det som det med tiden har en svagere virkning på mig. Har i nogle gode råd til migræne? Idag skal jeg optage 2 videoer til jer, til min Youtube kanal og så skal jeg rydde op, sende en masse tøj fra min salgsside @salebyfie på Instagram, ned og have lavet negle da der er Realityaward imorgen og så skal jeg have sat nogle nye møbler op, som jeg har bestilt hjem! xx Kys og kram Fie

fie-laursen

   

11 kommentarer

 • Mille

  Treo virker eftersigende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hvis du tager p-piller, så prøv at droppe dem.
  Jeg havde migræne (med aura (synsforstyrrelser) og siden jeg droppede p-pillerne har jeg ikke haft det siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channie

  Den piercing man kan få for migræne er effektiv. Min veninde har døjet med migræne dagligt og fået medicin for det. Men hun begyndte også at blive immun overfor det. Hun har fået piercingen og har ikke haft migræne siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Først og fremmest: daith-piercing!
  Inden da, hjalp det mig da jeg kunne mærke den var på vej (jeg har m. aura) at æde to pamol, og to ibuprofen – og så ligge mig under en varm bruser, bagefter ind i et mørkt rum og så bare få RO. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Migrænse sucks; god bedring (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  På tattoosalonens insta reklamere de for en piercing der skulle fjerne migræne, prøv og tjek det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So sorry you suffer on migraine! It is hard … I know. Try to love yourself as much as possilbe, I learned this helps.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christie bak

  Hej Fie
  Ved ikke om det vil hjælpe på dig men har nogle veninder der også har døjet rigtig meget med migræne og de har fået BOTOX eller ræstilene i panden og det har hjulpet gevaldig på deres migræne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Måske du skulle overveje en eller 2 daith piercinger….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Daith piercing! Jeg led voldsomt af migræne og havde det flere gange i ugen, jeg har ikke haft et eneste anfald i de 4 mdr jeg har haft min piercing

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har du prøvet den der piercing i øret mod migræne, har hørt den virker på cirka 9/10 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *