VIL JEG STIKKE CAROLINE NED? – Fie Laursen
NU RYGER DET BLÅ HÅR

VIL JEG STIKKE CAROLINE NED?

Okey, er det her en fucking joke? Jeg har aldrig været skuffet over pressen før, for jeg har aldrig oplevet de skrev noget, der ikke havde en grund i sig, men lige nu er jeg faktisk lidt vred. Det er ikke nok at jeg kan grine af det Metroexpress indlæg der kom ud lige før, hvor der står jeg vil stikke Caroline ned og at jeg har haft truende adfær i min livestream, for der sidder jo mennesker der læser det indlæg, der ikke så livestreamen. Hvad med at sætte det hele i sammenhæng? ALLE der så den livestream, grinte, vi jokede og snakkede om hvor FUCKED det var at Caroline har opfordret en der så med, til at cutte i sig selv og det kvitterer vi så fint med et screenshot her, nu hvor Caroline går i offer rolle, siger at hun har politi anmeldt mig og nu skal ALLE have ondt af hende. Tror du jeg er en gangsta fra Ghettoen? Caroline, jeg har tusinde øjenvidner og videoer på at du forsøgte at slå mig ned i byen forleden, som jeg også beviste i min video, du kan se nedstående.  Der er nok en grund til du er BANDLYST fra den klub og alle andre klubber, de personer bag har med at gøre!!!! Jeg ved ikke hvem du har suttet pik på igen, for at få Metroexpress til at lave en artikel der får mig til at ligne en voldelig person. Men alt blev sagt med et smil på læben og det eneste jeg sagde om at ‘cutte dig’, var at vi sagde det var DÅRLIG STIL og PISSE KLAMT at du siger en person skal cutte og så sagde jeg imens vi hørte ‘cash me outside’ remix, at jeg nok skulle cut dig næste gang jeg så dig og grinte, for derefter at sige ‘ejjj’, hvor vi hele tiden nævnte at vi ikke havde noget imod dig, før du begyndte at spille op, selv imod Boris som du så agressivt skubbede på natklubben, for at slå ud efter mig. Nå, Caroline, jeg glæder mig til at se din forklaring på at du kalder en person for SLUT for derefter at bede personen cutte i sig selv?  For så vidt jeg ved var du imod slut shaming ? Og der vil åbenbart ikke nævnes at min lille joke, kom fra at DU havde angrebet en person, der sad og så med i livestreamen. Jeg reagerede blot på at du havde sagt et andet menneske skulle gå ud og skære i dem selv. Jeg er seriøst i chok over hvordan den tøs kan vride alt rundt og hvordan hun ALTID skal komme og prøve at rive artikler ud af mit navn. Husk nu tilbage på for 10 måneder siden, hvor jeg gav dig en chance da HELE DANMARK hadede dig, jeg hentede dig og vi lavede en video hjemme hos mig, så jeg kunne hjælpe dig med at få et bedre navn, igennem MINE FØLGERE. Du sagde at du så op til alt jeg gjorde, at du synes det var sejt og du håbede du selv kunne nå hen hvor jeg var efter Paradise. Caroline, jeg ønsker dig god vind fremover, men istedet for at fucke rundt med andres navne for at få opmærksomhed, så kæmp for at opnå ting selv. Det eneste du har opnået er 2 sæsoner af Paradise og en masse hate. Jeg arbejder på mit TV, min bog der udkommer til April, en designkollektion, bloggen, youtube og har faktisk mennesker der følger med for at støtte mig, hvor du bliver kaldt ‘Onani Caroline’ selv i dine Interviews og vitterligt ikke rammer pressen med mindre du onanerer, knepper eller sviner mig til. Find nu på noget andet, vær sød at lad mig være, før jeg er nød til at få et politi tilhold på dig. Jeg har nok beviser på at du efterhånden stalker mig og endda gamle beskeder, hvor du siger du var fan af mig og så op til alt jeg opnåede og gjorde. Please, hop videre i livet, lev Onani-drømmen ud på TV og giv den gas. Det er godt TV. Men du behøver ikke at malke på mit navn, for at opnå succes.  Desuden blev der joket med hashtagget #CutCaroline som i at VI cutter hende af, altså ud af vores liv og ikke at vi CUTTER i hende. Jeg troede jeg var den overdramatiske, men nu ser jeg da en anden side, HAHA! Watch and learn, det har du været god til. Orale!

fie-laursen-caroline

45 kommentarer

 • FreakFie

  Me dont likie you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FreakFie

  You Suck PP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nej nu skal I stoppe med at lange ud efter hinanden på skift. ✋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor kan man se din livestream???😳 You go girl!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Tror sgu jeg kom til at skrive 2 kommentarer😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg så også din livestream. Alle der så med kunne sagtens forstå at i bare jokede, og sagde at vi skulle cutte hende ud af vores liv, og ikke i hende! Det er nok bare hende/dem der ikke er intelligente nok til at fat en joke!😉 Keep up the good work!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg så også alle din livestreame. Alle på streamen forstod joken! Det er nok bare svært for den uintelligente bitch at fat en joke, ej hahhah😹 Du er for nice Fie! Fortsæt det gode arbejde😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Latterlig artikel at skrive uden at kende sammenhængen. Self vil du ikke stikke hende ned hvilken både pressen, Caroline og du ved. Der er virkelig bliver overskredet nogle grænser når man stikker til noget så alvorligt. Så livestreamen og der var ingen tvivl om at du snakkede i sjov
  Håber det her pis går over hurtigt
  -nellie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Fie. Jeg hedder Caroline(ikke den Caroline😅) og jeg er 20 år. Jeg har fulgt lidt med fra sidelinjen på din blog, såvel som på youtube og i medierne og jeg må indrømme at som en ganske almindelig jysk pige har jeg svært ved at forstå hvordan i kan ryge sådan i totterne på hinanden og at man som 2 voksne mennesker taler til og om hinanden som var i 2 13-årige piger. Dog fornemmer jeg også at din opførsel er 100% betinget af Carolines, men det er dog også dig der har unge/børn som ser op til dig og på den baggrund, på trods af at hun kommer med den ene dårlige historie efter den anden, synes jeg du bør være det større menneske og holde dig fra at synke ned på hendes niveau, for har man ikke fulgt med så ser det ud som at du er et lige så lille og ynkeligt menneske som hende. – Sagt med kærlighed. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie! ❤

  Du er så sej Fie! 👌🏼❤ og det er 100% Caroline der er gal på den! 😁❤ hun er en klam vibrator kælling! Elsker dig! Smukke!!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej jeg kan sige at det er 100% rigtigt det fie siger jeg så livestreamen for start til slut og ja vi joket med Caroline fordi hun havde sagt til en at hu skulle gå ud og cutte også lavede vi hashtaget #cutcaroline og jeg siger ikke det her fordi jeg holder med fie men fordi Caroline er gået over steggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dunia

  Haha, hun vil godt nok gøre ALT for opmærksomhed. Fie, jeg så med igennem hele din live streaming, både på Facebook og på Instagram. Du jokede med det hele og mente det ikke bogstaveligtalt. Hun er langt ude, men Fie elsker dig, din personlighed, din stil, din blog, din youtube kanal og ALT ved dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fucking sej fie jeg elsker dig. Du har mig hele vejen haha elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • www.la-rue.dk

  Jeg er også hundred procent på din side! Caroline er skør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hey fie, shit en stor inspiration du er! Jeg elsker dine videoer og ikke mindst, alle dine blogindlæg! Kæmpe respekt til dig<333

  -Frederikke Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Go Fie!! Bitches just want attention. Hun er jo en jaloux bitch fordi hun bare gerne vil være som dig og det vil hun jo blive ved med at prøve på at være siden alt det fan pis med hende. Er først begyndt at følge dig på Youtube og syntes du er cool. Love and keep cool babe;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg forstår dig 10000%, jeg er en pige på 13 år, og jeg synes selv Caroline er gået over grænsen. Jeg så men i din livestream fra start til slut, og vi jokede med alt.❤️❤️ Håber alt det her bliver okay fie! Ønsker dig det bedste❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det betyder meget du skriver. Tak min smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg elsker dig Fie og du har intet forket gjordt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou⭐️

  Jeg så din livestream og du truede jo ikke onani/psyco caroline, men du hjalp en fan fordi onani caroline havde svinet personen til. Her for ca 3 kvarter siden skrev jeg en kommentar til onani caroline hvor der stod at jeg syntes at det er ynkeligt at hun prøver ar lyve sig igennem sandheden når fie jo har beviser… nu har hun blokeret mig HAHAH! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hahaha, det er typisk hun blokerer. Men tak for støtten smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg så ikke live streamen. Jeg synes bare, du skal lægge hende på is. Hun vinder, når du ofrer et ord på hende og hun er ikke det værd! Hun fortjener slet ikke at komme ud af din mund, du er bedre. Alt du siger vil hun vride om. Fokuser på fremtiden i stedet for. Keep your head up <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg så din livestream og du svinede ikk caroline til men du hjalp en fan der havde brug for hjælp, fordi at onani/psyco caroline havde svinet personen til. Her for en halv time siden skrev jeg en kommentar til carolines billede hvor jeg skrev at jeg syntes det var ynkeligt at hun løj når fie jo havde beviser. Nu har hun blokeret mig HAHAH!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Ups kom sku da til at Skive 2 kommentarer haha ups:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Ups kom til at skreve det 2 gange😅 Hehe sorry.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cemilla

  Pressen har intet at skrive om, så de hapser bare “drama” fra side til side🙄 Løgn på løgn, har hende Caroline snart ikke fået nok opmærksomhed?
  Held og lykke med det sødeste fie❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Hej Fie Sorry det intet har med opslaget at gøre men jeg vil rigtigt gerne snakke med dig! Hvor skal jeg skrive? ❤️🙏🏼
  BTW brækker jeg mig snart over Caroline😵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  OMG helt ærligt så din live fra den startede til den sluttede du jokede bare og havde det sjovt og hørte musik og jokede med (onani caroline) seriøst kan folk ikke tage noget sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  JEG SÅ LIVESTREAMEN! Du svinede ik Caroline til på nogen måde! Du forsvarede en Fan der havde brug for hjælp! Du har intet gjordt forkert! Og du slettede den kun fordi Boris ik skulle se hvad du havde planlagt som “hævn” du sagde inden Caroline blev nævnt at denne livestream bliver slettet! Elsker dig bitch! Vil du følge mig på Instagram? Loveyou_medina ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  FUCK Onani Caroline. Du snakker sandt, jeg så det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omaima

  Dine udtagelser her er jo sande! Jeg så din LIVE Stream og i var på ingen måde truende. Hvor er det dumt af MetroExpress og Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Dårlig stil af MetroExpress. Fie, du forsvarede en fan og lavede en joke. Du sagde intet om at skære hende? Caroline skal sylte opmærksomhed nu. Trist altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Klart nok. Du har handlet helt fornuftigt, og det var en skidesjov joke. Kender det godt. Jeg bliver sgu også skuffet over pressen når de tager afstand til truende udtalelser, og ikke lige vinkler historierne til min fordel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Caroline lyver. Jeg så din LIVE…. Alt du skriver her er rigtigt og det er faktisk ulovligt MetroExpress skriver at den falske info. Stay strong.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De lyver, MetroXpress og Caroline. Men du har nok ret i hun har givet et blowjob for den artikel. Jeg så din LIVE, hele vejen igennem. Du sagde faktisk intet ondt og de kommentarer MetroExpress skriver var ikke fra JER men os der så med og kommenterede.

  Det hele er så forkert jo. Du forsvarede bare en fan og sagde vi skulle cutte hende ud af vores liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Ej stop dog! Det er Fies personlighed! ❤ DET ER FUCKING FOR SJOV! Hahahah! De kender dig ik TYDELIGEVIS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg så med i den livestream, alt der blev sagt der var for sjov og Fie reagerede på det personen skrev. Hun vidste ikke på det tidspunkt at det var 4år gammelt. Nej hun reagerede på hvordan hun dog kunne få det skrevet til et andet menneske. Tag jer sammen og find noget andet at hate på, i så tydeligvis ikke med i den livestream. Så ville i ihvertfald vide bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er der et sted hvor man kan se live-videoen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU RYGER DET BLÅ HÅR