NU KAN I KØBE MIN BOG!

DRAMA MED ONANI-CAROLINE

KØB MIN BOG ‘MIN ÆRLIGHED’ LIGE HER!


Hey bloggen. Jeg har lavet en Storytime om det der skete, da hun trådte op på min privat adresse og valgte bare at ville snakke om hvor fucked Boris og jeg var. Jeg kan ikke tage en pige seriøst, der hverken kan erkende sine EGNE fejl eller undskylde for dem, ligesom jeg selv gør, bla. i denne video. Caroline nægtede også at give mig en offentlig undskyldning, hvilket var største grund til jeg ikke kunne tage det seriøst. Nederste video er hele episoden filmet, hvilket i kan få et godt grin over, specielt fordi at Caroline skriver på sin facebook at jeg har redigeret videoen sammen, men enhver idiot kan se at videoen er lagt op i en lang køre, uden noget redigering. Haha! Kys for nu, jeres Fie

   

3 kommentarer

 • Louise

  Øv hvor er det ærgerligt at du skal forestille at være et forbillede for unge danske piger. Du er ekseptionelt umoden (hvilket virkelig er tydeligt i din video) og higer efter opmærksomhed og medieomtale, for en hver pris. Jeg håber snart for dine fans at du ændrer kurs og begynder at opføre dig anstændigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hei Fie. Har hele tiden trodd på deg. Men denne videoen beviser jo at Caroline er voksen og prøver å snakke ut om problemet. Du mobber henne og sier at dere har mer suksess enn henne. Hva har det med saken og gjøre? Denne videoen beviser Caroline sin versjon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej Fie. Jeg har faktisk fulgt din blog længe, har dog aldrig bevæget mig ned i kommentarfeltet før. Jeg har længe tænkt, at du virker som en helt fornuftig pige, der fungerer godt som forbillede for mange.
  Det får jeg (desværre) mere og mere svært ved at tænke om dig. Hele denne “digitale krig” der foregår mellem dig, Boris og Caroline er simpelthen noget af det værste, jeg længe har været vidne til. Jeg ved godt, man ikke kan være lige gode venner med alle, men jeg synes det her er en klar form for voksenmobning, og dét kan jeg ikke lukke øjnene for længere (uanset hvem der startede). Du har nu mistet en følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KAN I KØBE MIN BOG!