DRAMA MED ONANI-CAROLINE – Fie Laursen
NU KAN I KØBE MIN BOG!

DRAMA MED ONANI-CAROLINE

Indeholder reklamelinks

KØB MIN BOG ‘MIN ÆRLIGHED’ LIGE HER!


Hey bloggen. Jeg har lavet en Storytime om det der skete, da hun trådte op på min privat adresse og valgte bare at ville snakke om hvor fucked Boris og jeg var. Jeg kan ikke tage en pige seriøst, der hverken kan erkende sine EGNE fejl eller undskylde for dem, ligesom jeg selv gør, bla. i denne video. Caroline nægtede også at give mig en offentlig undskyldning, hvilket var største grund til jeg ikke kunne tage det seriøst. Nederste video er hele episoden filmet, hvilket i kan få et godt grin over, specielt fordi at Caroline skriver på sin facebook at jeg har redigeret videoen sammen, men enhver idiot kan se at videoen er lagt op i en lang køre, uden noget redigering. Haha! Kys for nu, jeres Fie

13 kommentarer

 • Louise

  Øv hvor er det ærgerligt at du skal forestille at være et forbillede for unge danske piger. Du er ekseptionelt umoden (hvilket virkelig er tydeligt i din video) og higer efter opmærksomhed og medieomtale, for en hver pris. Jeg håber snart for dine fans at du ændrer kurs og begynder at opføre dig anstændigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hei Fie. Har hele tiden trodd på deg. Men denne videoen beviser jo at Caroline er voksen og prøver å snakke ut om problemet. Du mobber henne og sier at dere har mer suksess enn henne. Hva har det med saken og gjøre? Denne videoen beviser Caroline sin versjon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej Fie. Jeg har faktisk fulgt din blog længe, har dog aldrig bevæget mig ned i kommentarfeltet før. Jeg har længe tænkt, at du virker som en helt fornuftig pige, der fungerer godt som forbillede for mange.
  Det får jeg (desværre) mere og mere svært ved at tænke om dig. Hele denne “digitale krig” der foregår mellem dig, Boris og Caroline er simpelthen noget af det værste, jeg længe har været vidne til. Jeg ved godt, man ikke kan være lige gode venner med alle, men jeg synes det her er en klar form for voksenmobning, og dét kan jeg ikke lukke øjnene for længere (uanset hvem der startede). Du har nu mistet en følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har ikke fulgt med i jeres drama, og synes egentlig det virker rigtig latterligt. Forstår ikke giver hinanden opmærksomhed og taletid. Hvis hun siger noget om dig så lad hende da. Der er ingen der forventer at du forsvarer dig eller svarer igen. Du gøder kun sagen ved at gøre det. Det er meget mere bemærkelsesværdigt at hæve sig over det niveau. Noget der dog undrer mig er, at du i din film siger du er villig til at lukke den hvis hun er. Det første de spørger dig om er om I ikke skal få slukket den her ildebrand. Havde du nu sagt ja der havde I nok fået en mere konstruktiv dialog end den der mudderkastning. Man giver lidt og man tager lidt. Vis nu at du for en gang skyld er bedre end det der. Og lad være med at kalde hende navne. Det hele er virkelig ucharmerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg ser en pige der prøver at lukke den og en Fie der opfører sig som et meget barnligt individ. “Vi har jo mere succes end dig.” Virkelig arrogant og nederen sagt. Det ligner heller ikke noget i nærheden af et argument. Jeg ser også en Fie der gemmer sig med et kamera i døren og en mor i forgrunden der forsvarer en ikke særlig for selvstændig datter. Forstår ærlig talt ikke nogle af jer når det kommer til bitch fight – tag den dog mellem jer, hold pressen ude af det. Opfør jer som voksne mennesker. Bare lidt. Jeg tager kun udgangspunkt i denne video, har ikke set alt presse materialet – det er ikke lige min kop te når tøser opfører sig som børn i pressen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det kan godt være det ikke er hate, men det er mobning! Hold kæft hvor er du dobbelt moralsk! Du siger du mener mobning er noget af det værste i verden, og alligevel accepterer du at det sker lige foran dig! Det kan godt være det er facts om hende, men derfor er det stadig at hænge hende ud. Da den Instagram konto blev lavet hvor der blev hængt billeder ud af dig, der ramte det dig, men det var jo nogen du selv havde offentliggjort inden. Du mente ikke det var i orden og profilen skulle lukkes, men det er i orden at hænge Caroline ud? Du er så hyklerisk at det gør helt ondt! Hold op hvor ville jeg skamme mig hvis du var min datter! Tag for satan at blive voksen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Du mobber lige så meget som Caroline .. Det er sgu ærgeligt i ikke kan opføre jer som voksne mennesker . Husk nu på i er rollemodeller for mange unge mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fie jeg forstår simpelthen ikke at du ikke vælger dine kampe med mere omhu. Der er konstant drama omkring dig og det er simpelthen så pinligt at kigge på, hvordan du/i bliver ved med at køre i det.

  Dig og Caroline er lige gode om det og i bliver konstant ved med at mobbe hinanden. Det er så sørgerligt. Kan normalt godt lide at følge dig, men jeg synes virkelig du burde overveje hvilket menneske du er ved at blive/er (?) og hvilket syn andre mennesker får af dig, når du kører med i det her drama.

  Jeg håber virkelig for dig at du en dag får noget rigtig selvtillid og finder lidt ro i dit liv, så du ikke har behov for at køre ting sådan op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ano

  hvis du gerne vil opføre dig modent hvorfor stopper du så ikke det her drame? Det er ikke megen modenhed der kommer fra din side af når du bliver ved med at holde liv i dramaet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Kære Fie, vil du ikke godt stoppe med at hænge Caroline. Please please please. Det er så ubehageligt at være vidne til – bare at være klar over det sker. Jeg har forsøgt at kigge væk men jeg kan ikke holde ud at det fortsætter. Hun beder dig tydeligvis om at stoppe. Jeg ved at hun heller ikke har opført sig pænt overfor dig, men dig og din bror er ondskabsfulde og dine argumenter for at gøre hvad i gør er ikke gode nok. Du er selv blevet mobbet og det er meget klassisk at man ubevist kommer til at mobbe andre på et tidspunkt, hvis man har oplevet hvad du har. Du burde åbne nogle bøger om socialpsykologi og sætte dig ind i hvordan du fungerer, som menneske. Det er modbydeligt at sætte et andet menneske i så dårligt et lys offentligt, som du gør. Uanset om der er noget det eller ej. uanset om det er facts. Den tykke pige i klassen er tyk, ja. Men selvom det er sandt er det ikke okay at fortælle hende hun er det, specielt ikke hvis man har et så stort problem med det, som du tydeligvis har med caroline. Det er dumt at du synes du er bedre end hende. Jeg er rasende og jeg har lyst til at skrive en masse ting til og om dig, men det gør man bare ikke. hvis jeg nogensinde møder dig, hvilket jeg virkelig ikke tror, kan jeg overveje at sige det til dit ansigt. Men at fratage dig kontrollen i sådan en grad, som man gør når man hænger nogen ud på nettet, bør man aldrig udsætte noget andet menneske for. Åben en bibel en koran – whatever. Dig og din bror burde opfører jer ordentligt. Der er ALDRIG nogen undskyldning for at gøre andre ondt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Omg, jeg er flad af grin! Har fulgt hele jeres catfight, for ærligt, så er det det bedste jeg længe har oplevet!! Har ikke før kommenteret på noget, men jeg må simpelthen ud med det her! Jeg følger med i PH, og til at starte med, kunne jeg faktisk godt lide Caroline. Hun er sig selv, og ved første øjekast, ligner hun en sød og rolig pige… Men Caroline er god underholdning, intet andet. Hun er spejlblank, hvilket både viser sig i PH, og i jeres catfight. Hun taler og taler, men hun aner ikke hvor dum hun lyder. Åhhh det er sjovt! Hun manipulerer til højre og venstre, og tror hun kan få alt som hun vil. Ad! Det er tydeligt for enhver, at hun er galt på den. Hendes begrundelser er usaglige og enormt tynde! …Når alt det her er sagt, så er jeg vild med din mor Fie!! Hold kæft hun er genial! Det kan godt være du heller ikke har været helt sød. Men Caroline har for længst nået grænsen! At hun så træder ind på privat grund, for at fortsætte, det er ikke i orden! Håber snart hun kommer til fornuft, og får sagt ordentligt undskyld. Det her er sjovt at følge med i, men det har varet alt for længe nu. Held og lykke med hende Fie, hun er tydeligvis en stor mundfuld!! 🙂 Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt seriøst…. stop nu det der. Det er så unødvendigt og barnligt. Forstår ikke at i som mennesker ikke bare kan tage kontakt til hinanden uden kameraer, oplæg og youtubevideoer af hinanden. Du kan plapre alt det du vil, men synes det er nået til et punkt, hvor du bestemt kun gør det for opmærksomhedsskyld. Pigebarnet mødte op på din dør. Fair nok, du ikke havde lyst til at snakke med hende, når hun selv optager det. Men seriøst… det er ikke længere troværdigt, og når du står for en lille måned siden og siger at du ikke vil dyrke det mere, du er blevet mere moden bla bla bla, men netop nu har siddet og brugt det ene liv du har tilbage på at lave en “analyse” på alt det mudderkast, og som du selv er medskyld i, samt siger til Caroline at du er meget mere populær – wtf?
  Caroline sagde selv at hun ikke har noget imod folks seksualitet. Tag den “undskyldning” til dig og den sætning hun netop sagde i går aftes, og lad den ligge. Hun har ikke lyst til det mere – tro på det, og kom selv videre. Hvis hun generer dig igen, jamen så kontakt myndighederne. Lad nu være med at bruge din blog på at svine en anden til. Lad være med at lade fortiden indhente din fremtid. Det er spild af tid! Ja Caroline kan måske ikke stå ved sin fejl, men har du overvejet at folk er forskellige. For nogen er det svært at indrømme ens fejl, måske fordi de er flove over sig selv. Hvorimod tit dem der står og hele tiden siger “Jeg kan sagtens erkende mine fejl” rent faktisk ikke siger sandheden, men røvslikker og finpudser mig sig selv for at se bedre ud foran andre, som jeg synes du hele tiden gør. Jeg synes på trods af du mener Caroline ikke undskyldte, så var det alligevel hende der valgte at tage hen til dig. At hun krænker din privatgrund – jesus, vi bor i Danmark og ikke i USA! Hun filmede også dig, men har hun valgt at bruge sin morgen på at optage sig selv og lave en analyse af dig – nej? Du tænker med det samme, at selvfølgelig vil hun ikke det, når det er hende der startede alt det her. Og netop det skal du tage som i at det skal slutte. Hvis hun blev ved med at svine dig til, og alt det du siger hun stadigvæk gør, så tror jeg ærligt talt at hun ville offentliggøre optagelsen og blive ved med at svine dig til. Det at du har en video og en optagelse – og hvad så? Gør det dig til et bedre menneske? Det er netop der du burde tage afstand fra det, men du bruger netop disse øjenvidner, videooptagelser på at bygge en opmærksomhed-kliché rundt om dig. Jeg kan ærlig talt rigtigt godt lide dig, men synes den der “yo bitch” attitude er lidt et desperat instinkt at bruge, og føler lidt at det er din måde at beskytte dig selv på. Gør det dig seriøst glad, når du ligger sådan en video op, og siger f og b ordet hele tiden? Er det virkelig det der giver dig “drivet” for at nyde dit liv? Og i stedet for at lytte hvad Caroline egentligt siger i den video, bruger du alt hendes fortid på hende. Jeg føler at uanset hvor mange gange Caroline vil sige undskyld til dig, så vil du blive ved med at nævne den sang hun har svinet til og din seksualitet. Det er jo dig der så skaber dramaet. Alle ved jo godt, allerede fra opdragelsen, at hvis ens forældre altid vil sige nej til noget på baggrund af ens fortids gerninger, vil man jo aldrig kunne få en chance til. Folk ændrer sig jo, og jeg er glad for at der på trods af alt drama, rent faktisk er nogen der enten giver dem en chance eller smider dem ud af sit liv. Jeg føler at du aldrig nogensinde vil give hende en chance, men heller ikke gider at give slip på hende. Det er som om at du dyrker selv hende, og at du dræner din egen energi fra hende. Det er jo tydeligt, at du hele tiden kører rundt i det samme når du forklarer om Caroline. Forstår slet ikke hvorfor du ikke bare siger, jeg gider ikke at høre på det længere. Stopper med at svare Caroline og blokerer hende fra dine sociale medier. Fokuser på de glade mennesker, der støtter dig og vil dig det bedste. Forstår ikke at du vil lade en person, som har fået 5 sekunders ekstra opmærksomhed på at onanere foran tv til at drive så meget din blog. Du siger selv at du er en af Danmarks største bloggere. Men helt seriøst.. Prøv sammenlign æren og arbejdet bag din blog i forhold til andre. Jeg har ikke lyst til at nævne navne, men jeg har aldrig i mit liv set dem drive en blog på baggrund af en person. Det er jo til grin! Og det synes jeg generelt at du har gjort hele tiden. Du har aldrig kunnet drevet den alene – bare på dig selv. Det har hele tiden være involveret med nogle personer. Fra din ekskærester til nu Caroline. Hvor er du her? Er du dig selv overhovedet, eller har du virkelig bare ikke noget personligt eller potentiale at udstråle, siden du hele tiden skal bruge andre navne i din blog.
  Jeg vil ikke have at du skal tage det personligt, men skriver virkelig fra hjertet af fordi jeg netop tror at du er den eneste der kan stoppe dette drama. Jeg har fulgt dig siden dag 1, og støtter dig virkeligt, men jeg synes man ser mindre og mindre af dig, og jeg synes ikke man kan mærke at det er dig der driver denne blog. Synes det begynder at ligne en presse blog ala ekstrabladet, hvor du hver uge nævner en person, der har gjort dig noget negativt, som du høster antal seere på. Du siger selv at du føler dig tom, og at du ikke ved hvor dine venner er. Tag en pause fra alt det her – træk vejret og brug tid med dem du holder af, så vil dem der er ægte og loyale overfor dig komme. Det er åndsvagt at du afslører det på en video angående dine venner osv. Det kan egentligt være det der skaber tomrummet. For når du sætter sådan en video op og ser 50.000 har klikket sig ind på din video. Er der ikke tomrum, når du ligger den computer væk og kigger der omkring. Hvor er de 50.000 mennesker? Måske er de i pengepungen, men du ved jo selv, at det kan ikke gøre en glad i den lange ende.
  Håber virkelig du får en god dag. Solen skinner herhenne – gør den også det hos dig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hold nu op hvor er du umoden! Du er lige så god om det som hun er. Tag dig nu sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KAN I KØBE MIN BOG!