FUCK DIG INGER STØJBERG! – Fie Laursen
DRAMA MED ONANI-CAROLINE

FUCK DIG INGER STØJBERG!


Siden jeg lagde mit Instagram billede op, med min ‘fuck Inger Støjberg’ kage, har jeg fået mange spørgsmål udover de mange grin og skulderklap, hvilket jeg satte stor pris på, for jeg vidste ikke hvordan folk ville reagerer. Anyways. Ligesom de fleste andre faldte jeg ned af stolen da Inger Støjberg postede hendes store smil, med en lagkage og som jeg vil sige, fejrede andre menneskers ulykke. Da jeg elskede at skubbe til folks grænser, postede jeg engang noget med jeg støttede Donald Trump, hvilket jeg aldrig har gjort og det var grænsen, men det er der aldrig rigtig nogen der har sagt noget til, dog vil jeg gerne pointerer det med, fordi jeg selv kender folk der poster idioter som Trump, Inger Støjberg osv, bare fordi de elsker at forarge folk. Det er så dumt og unødvendigt altså. Hellere promoverer noget der kan gøre en forskel, end noget der kan få folk til at snakke. Som der var der skrev til Inger “Jeg kunne forstå en fejring med kage, hvis du havde lavet 50 tiltag, der gav en bedre integration! Du er vel integrationsminister?”, jeg kunne ikke være mere enig. Over halvdelen af mine venner er udlændinge, mine bedste og tætteste venner er muslimer, andre jøder og så kristne. Jeg har venner fra alle religioner og lande. Jeg bliver ked af det inden i og får det dårligt, når jeg ser magtliderlige svin der bare vil have et “hvidt land” og endnu mere ked af det, når jeg ser kommentarer fra folk der skriver at hvis ikke der er folk som Inger, så mister vi Danmark og bliver overtaget af udlændinge.

Min bedsteven Salman som i ser på nedstående billede er mere integreret end de fleste af mine Danske venner. Han er startet på bunden, har startet sin eget Burger resturaunt, som i måske kender ‘Shakedown’ på Frederiksberg – og har opnået kæmpe succes. Han har det reneste hjerte, er loyal og bryder ikke en eneste lov. Han har altid passet på mig, som var jeg hans lillesøster og fra dag et, da jeg mødte ham tog han mig ind. Salman er et eksempel ud af 100 der viser bare fordi man kommer fra et andet land og flytter hertil, kan man sagtens få succes og opføre sig pænt. Jeg kender flere der er født med Dansk blod i årene end udlændinge der laver kriminalitet og fucker Danmark op, ved at sælge stoffer, lave økonomisk kriminalitet og andet. Jeg har det dejligste squad, vi har alle forskelligt blod i årene, såsom Afrikansk, pakistansk, Indien, Engelsk, Sri-Lanka, Afghansk, Tyrkisk.. Jeg ku’ blive ved! Jeg ELSKER mine venner og dem havde jeg ikke fået ind i mit liv, hvis de var blevet benægtet i at bo her, i Danmark. Jeg bliver så TRÆT inden i over alt den racisme og at det skal fejres med en fucking lagkage. Come on, Inger Støjberg. Tænk på hvor mange læger der stadig kæmper for at redde folk fra bomber i Syrien, hvor mange døde der allerede er. Vi er for fanden alle bare mennesker, men det virker ikke som der er meget menneske tilbage inden i dig, Inger og det gør mig ked af det. Folk flygter ikke fra deres land, for at starte forfra, de flygter fra krig og tænk engang, hvis Danmark så ud som Syrien og lande nægtede at lukke os ind. Skulle vi bare stå for døden? Til alle mine udlandske følgere, i er altid velkommen i mit hjerte og hos mig – og jeg håber ikke at idioter som Inger Støjberg gør at i føler jer uvelkommen, for I er velkommen og jeg vil gøre mit, som offentligt ansigt for at sætte fokus på, hvor forkert det hun har gang i er. Måske denne lagkage, kan skabe lidt opmærksomhed.

fie laursen17360860_1930485703849671_1355945118_n

(beklager mine facetunede øjenbryn #fail)

fie laursen

6 kommentarer

 • Tom Feilberg

  Inger Støjberg er syg i roen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Men var det ikke dig, der postede på insta, at du havde stemt på Donald Trump?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John Andersen

  Hej Fie.

  Jeg bliver noget stødt over dit blog indlæg. Inger støjberg gør et glimrende stykke arbejde og hun har alt ret til og nyde sin fine kage. For Danmark har brug for de stramninger ellers vokser vores børn ganske enkelt op i et samfund vi slet ikke kan genkende. Måden man skal takle syrien krisen på er ganske enkelt ved og lukke alle grænser og sende alle både tilbage, og så fokusere på og hjælpe de stakkels mennesker hvor de er. EU kan ikke rumme alverdens stakler. Realiteten er at vi bliver flere og flere mennesker på denne her jord og støresstedelen af dem vil vokse op i fattigdom, ligemeget hvor mange vi tager ind vil det ikke kunne ses i det større billede overhovedet.

  Jeg vil råde dig til og se denne her https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  Måske får du os øjnene op en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bertil

  Hej Fie,
  Vi er en gruppe fra strandvejsskolen på Østerbro som har projektuge, og vi skriver om “På vej væk fra afhængighed af cigaretter”.
  Og vi leder efter en person der ryger, som vi måske kunne interviewe/stille nogle spørgsmål.
  Vi går i 7 klasse, og er 6 personer i gruppen.
  K.h. Bertil, Nicolai, Vitus, Line, Michala og Sofie.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hold kæft hvor er du sej, Fie! Du har så fornuftig en tankegang, er så stolt! Udlænding eller ej, alle er mennesker og der sal være plads til alle <3333333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Bedste og smukkeste indlæg fra dig i lang tid <3 du steg lige voldsomt i min bog. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRAMA MED ONANI-CAROLINE