JEG HAR FÅET DRØMMEJOBBET – Fie Laursen
FUCK DIG INGER STØJBERG!

JEG HAR FÅET DRØMMEJOBBET

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hold nu fucking kæft, hvor er jeg glad inden i og jeg stråler idag, af fuldstændig ubeskrivelig lykke. Jeg har altid fortalt jer at min største drøm er at blive forfatter, det er den levevej jeg ønsker at opnå resten af mit liv, ved siden af det medie univers jeg nu er i. Jeg kan officielt kalde mig forfatter nu, da min bog ‘Min Ærlighed’ er ude og til jer der ønsker at købe den, så kan den købes lige HER. Udover min første bog er ude til forudbestilling, så har jeg scoret drømmejobbet! Jeg har idag fået mit første job som Ghostwriter og til jer der ikke ved hvad det er, så er det at jeg skal skrive en bog, for en anden kendt person. Jeg kan endnu ikke fortælle jer hvem personen er eller hvem forlaget er, men jeg glæder mig til at komme helt ind på denne person, lytte til alle tanker og oplevelser, som jeg skal arbejde på at skrive ned på 200 sider, i en bog. Jeg er utroligt lykkelig for at have scoret mit drømmejob, nemlig endnu en forfatter opgave. Wauw. Jeg er SÅ lykkelig idag. Kys for nu, jeres Fie

fie laursen

6 kommentarer

 • Anna

  Jeg begriber ikke at man kan få et job som forfatter når man har så mange stave- og grammatikfejl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Fie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ej styr dig.. du har jo ikke engang selv skrevet din egen bog. Derudover kan du ikke formulere dig, og din grammatik er 7. klasse niveau! Stop nu dig selv.. ps. Zoom lige ind på dig blogbillede.. du ligner en retarderet mongol.. vitterligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke og godt gået:-)
  Det er bare om at forfølge dine drømme og mål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor er din flotte top/bh fra? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så håber jeg da du får en anden til at læse korrektur 🙂 held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUCK DIG INGER STØJBERG!