FIE LAURSEN BURGER TATTTO ? – Fie Laursen
HAR BORIS EN KÆRESTE?

FIE LAURSEN BURGER TATTTO ?

OMG! Jaaaa, jeg har fået den mærkeligste og mest spontane tattovering. Min bedsteven Salman har en resturaunt der hedder Shakedown Burgers på Frederiksberg og da vi sad og spiste der, jokede vi om jeg burde få en og så 30 minutter senere joken, sad jeg i en tattoo salon på Istedgade! Jeg synes den er vildt sej og vil altid minde mig om Salman og vores lille møde sted. Jeg laver snart en video med ALLE mine tattoveringer! xx Jeg fik også en heartbreak emoji på håndledet! Kys til jer

img_9489 fie laursen tattoo fie laursen tattoo fie laursen tattoo fie laursen tattoo fie laursen tattoo fie laursen tattoo fie laursen tattoo img_9483 img_9484 img_9485 img_9486 img_9477 fie laursen tattoo boris fie laursen tattoo boris fie laursen tattoo boris

3 kommentarer

 • Rosa Møller

  Hej Fie, vil bare lige høre hvor din buksedragt er fra, da jeg synes den er vildt fed og godt kunne tænke mig den;) Hilsen Rosa<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Fie ville høre hvad det er for en blå hårfarve du bruger? Det er nogle fede youtube videoer du laver men kan du ikke også lave nogen hvor du lægger makeup?😊
  Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Det ville da være fedt hvis du kunne skaffe en rabatkode til shakesown haha 😂❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR BORIS EN KÆRESTE?