JEG VANDT TEENAGE AWARDS! – Fie Laursen
LAST NIGHT - CLUB AWARDS

JEG VANDT TEENAGE AWARDS!

Indeholder reklame links


JUMPSUIT: BOOHOO (HER), 120.- KR!

Hey bloggen. Idag var jeg til Teenage Awards som jeg var så heldig at være nomineret til. Til Reality Awards der vandt jeg for årets bemærkning og årets socialemedie bruger – Idag var jeg igen nomineret i kategorien socialemedie bruger og jeg vandt den sgu. Hold da fucking kæft. Det er takket være jeres stemmer. Jeg var så glad i låget at jeg tog ud og fik lavet 2 tattoveringer! Dem får i at se på Youtube senere. I kan også se min tale lige HER. xx Jeg elsker jer og TAK!

Husk også at køb min bog lige HER – Jeg skal rundt i hele Danmark i Maj på bog tour og glæder mig til at kindkysse jer alle sammen og give jer alle de krammere i ønsker. I er de fucking skønneste og jeg elsker vores lille ‘familie’. Vores lille fighter/smølfie army er verdens bedste. Tak for i er her!!

fie laursen

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

5 kommentarer

 • Amalie

  Hvor er din jakke fra? Den er virkelig, virkelig pæn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline og Filippa

  Du er så pisse sej. stort tillykke,
  Vi elsker dig. Du er så smuk.Vi ser så meget op til dig og håber vi kan blive lige så god som du er. Du er den bedste youtube, det er mega sejt at du har været med i paradis hotel, vi har set hele sæsonen og vi syntes du skulle have vundet det hele. Vi håber at vi en dag kan møde dig og hvis vi gør det bliver det den bedste dag i vores liv.
  Din bog er fantastisk vi har læst den mere end 100 gange og den er altid lige så god og spændende vær gang.
  Du har en stor god og kærlig personlighed du er fantastisk sød og vi elsker og ser op til dig.
  Dine videoer er mega goden de er i en god kvalitet og så sidder der den smukkeste pige bag skærmen.
  Vi forstår ikke du har harers for du er fantastisk og de er nok bare jaloux på dig fordi de ikke er så gode som dig.
  Kærlig hilsen
  Caroline og Filippa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke søde, du fortjener det:-)
  Sødt foto af du og Bubber.
  God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • da

  du er så pisse klam

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT - CLUB AWARDS