KENDT OG KNUST – CUTTING – Fie Laursen
Eovendo - Konkurrence!

KENDT OG KNUST – CUTTING


Hvis der er noget jeg hader så er det at fake et smil og det har gjort de seneste par måneder. Til sidst kunne jeg ikke mere og derfor tog jeg 9 dage væk, hvor jeg kun har postet få prerecorded videoer til jer, hvilket var meget tydeligt. Da i kunne begynde at mærke på mig at noget var galt og jeg fik rigtig meget hate i de videoer på Boris kanal jeg var med i, så valgte jeg at slukke kameraet. På alle videoer jeg var med i på Boris kanal skrev folk at jeg var trist og deprimeret, at man kunne se jeg ikke var tilstede og derfor tog jeg det ind. Folk havde ret. Hvorfor tænde kameraet og fake et smil, når man har brug for at erkende sine følelser og arbejde på dem? Min pause har været fornyende og sund for mig. Jeg er vendt stærkt tilbage, men denne video synes jeg i fortjente at få. I skal ikke lyves for eller være forvirrede. I skal have ærlige Fie, som jeg ønsker at være. Jeg elsker jer!

3 kommentarer

 • Anders

  Boris minder om Patrick Bateman fra American Psycho: ‘I’m simply not there’ 😂 Kan lige se ham med regnfrakke, økse, skævt smil, døde øjne: Sorbet?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lyst til at give dig et kram <3 Hvis jeg blev gravid nu blev det fjernet asap. Det passer ikke ind i min uddannelse/liv og blev jeg gravid nu ville de sidste 2 år at mit liv og uddannelsespenge være spildt. Uanset grunden er det dit liv, du ved bedst og skal ikke stå til ansvar for nogen. Dem som har travlt med at bekrige andre(om det så er pga. aborter eller andet) er ikke i fred med sig selv. Jeg forstår dig og ville give dig et knus hvis du var her 🙂 Power-kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Kærlighed til dig Fie, hold kæft jeg elsker dig! <3 du er så dejlig og skøn en pige! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eovendo - Konkurrence!