NOMINERET TIL ENDNU EN AWARD! – Fie Laursen
Zalando ønsker

NOMINERET TIL ENDNU EN AWARD!

Indeholder reklamelinks


Hold da kæft, hvor er jeg lykkelig. Det er jo ingen hemmelighed at jeg har haft det lidt op og ned den seneste tid, men jeg kan mærke at jeg går en god tid i møde og oven i det, så er jeg sgu’ blevet nomineret til Teenage Awards, hvor jeg er nomineret som ‘Årets socialemedie bruger’ og den går jeg stærkt efter at hive hjem! Jeg ELSKER socialemedier og dedikere alt min tid i det. Jeg har været igang siden Instagram startede og er aktiv på alle medier der jo er, så det er så stort at blive nomineret i. Til alle der nyder at følge med og vil støtte mig, så har jeg brug for i bruger 1 minut af jeres tid og stemmer på mig HER. I skal bare stemme på mit navn og hvis i selvfølgelig har lyst, så er min kære storebror Boris også nomineret under kategorien “Årets tv-personliged” og den synes jeg personligt han fortjener, da han var SÅ sjov på Paradise. Håber inderligt i vil bruge 1 min af jeres dag på lige at stemme på mig/os. I er de bedste. Tak fordi i er med mig! Jeg elsker jer! xx Kys jeres Fie

fie-laursen-fi fie-laursen-123

Hvis i ikke allerede har gjort det, så husk at i kan købe min bog lige HER

7 kommentarer

 • Tillykke med nomineringen og super fedt du vandt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med nomineringen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er seriøst SÅ sørgeligt at se dine snaps! Alle dine venner og dig selv, som ikke laver andet end at have mobilen fremme og desperat prøve at vise omverden hvor ” godt i har det ” 😝 Du fremstiller dig selv som dum, umoden og ja, bare virkelig uintelligent ! Hvor gammel er du egentlig? -shit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken lipgloss er det du har på for den ser mega godt ud har nemlig en blog hvor jeg prøver forskelige beauty/lifestyle produkter så det kunne være nice at lave et review på den lipgloss du har på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med nomineringen 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Woow, din makeup på de her billeder er SÅ flot. Vil du ikke lave en tutorial?
  Og tillykke med nomineringen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Bach

  Boris, – han var da ikke sjov for 5 øre. Han var da bare en irriterende nar.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zalando ønsker