BOG TOUR AFLYST?! – Fie Laursen

BOG TOUR AFLYST?!


Hey bloggen! Jeg er nød til lige at sætte mig til tasterne, med en super dårlig nyhed og jeg hader at skulle fortælle den, men datoen d. 23/5 hvor jeg skulle i Fields og signere mine bøger, samt møde jer er desværre aflyst. Det er den fordi at Fields ikke havde vagter nok til rådighed, så derfor måtte vi rykke den dato til Arnold Busck i Rødovre Centrum. Jeg glæder mig til at eventyret starter om et par dage, hvor vi skal hygge os sammen rundt i HELE Danmark og så har jeg endda fået 5 nye byer, som jeg lige giver jer med i indlægget her! Men i alle byer er jeg nød til at have styr på min sikkerhed, da man aldrig ved hvad der er i vente, men det tror jeg også på i forstår. Jeg er så spændt og glad inden i, over jeg snart skal ud og give jer alle krammere. I kan forresten købe bogen lige HER og skrive en anmeldelse af hvad i synes om bogen! Jeg vil sidde og læse alle jeres beskeder derinde! xx Kys jeres Fie

EKSTRA DATOER FOR BOG TOUR!!!
Mandag d. 12/6 – 16.00, Arnold Busck Nykøbing Falster
Tirsdag d. 13/6 – 16.00 Arnold Busck Købmagergade
Onsdag d. 14/6 – 16.00 Arnold Busck Helsingør
Lørdag 17/6 – 11.00 Arnold Busck Køge
Lørdag 17/6 – 14.00 Arnold Busck Valby
Søndag 18/6 – 12.00 Arnold Busck Rødovre

fie laursen fie laursen fie laursenfie-laursen-bog-tour-sjaellandfie-laursen-bog-tour-fyn

19 kommentarer

 • Sandra

  Kommer du ikke til Sønderborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  koster det penge at møde dig til de forskellige steder? Fie Laursen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej sødeste Fie.
  Er du i rosengårdcentrets bog og ide, eller er du i Arnold busck i gågaden d 16/6 kl 15? Bare så man ikke møder op det forkerte sted, og ikke når at få mødt dig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver

  Arrgh Dejligste Fie-Queen! <3
  Gider du ikke kommer til Bornholm? Ville godt snakke med dig, om mit liv som mobbeoffer! Er stadig! )));

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det var godt PS kommer og ser dig imorgen i Kalundborg med min veninde og lillesøster glæder mig til at se dig❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver

  Kom til øen i søen, (Bornholm) )); Kunne godt snakke med dig. Om mit liv som mobbe offer. );

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må man gerne komme bare og få et billede og en autograf men at man så ikke har din bog og Ikke køber den?❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Selvfølgelig! Jeg håber vi ses <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Godt❤ Kommer imorgen i Kalundborg og siger Hej❤Glæder mig så meget til at se dig❤❤Kommer med min bedste veninde og min lillesøster❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må man gerne komme bare og få et billede og en autograf men at man så ikke har din bog og køber den?❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Kommer du ikke til Fredericia det stod vist et sted
  Hilsen Isa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malica Cicilie

  Hey! Så du er i Odense den 16/6? Men er det i bog og idé i rosengårdcenteret, eller i Arnold busck inde i Odense gågade? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor længe er du hver sted, er det en time eller to?
  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil det så sige, at den 23/5 signere du i Rødovre Centrum istedet for i Fields? Jeg ville bare være sikker, fordi at jeg kan se at du også, kommer til Rødovre den 18/6. Måske signere du bare i Rødovre to gange?
  Forsæt det gode arbejde Fie!
  Hilsen Tijana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil det så sige, at den 23/5 signere du i Rødovre Centrum istedet for? Jeg ville bare være sikker, fordi at jeg kan se at du også, kommer til Rødovre den 18/6. Måske signere du bare i Rødovre to gange?
  Forsæt det gode arbejde Fie!
  Hilsen Tijana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvordan kan du være i 2 forskellige boghandlere i Odense d. 16. juni på samme tidspunkt? Undrer mig bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du burde måske lave et nyt billede til Jylland/Fyn. Kalundborg ligger nemlig på Sjælland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *