Fie Laursen Bog Tour – Fie Laursen
En snak om ærlighed

Fie Laursen Bog Tour

Se datoer for bog tour HER Idag går turen til Kolding og så Fredericia imorgen .. 😉

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

8 kommentarer

 • T

  Kære Fie. Hvor køber jeg din Adidas-rosa-sweat? 🙂 den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Fie! Jeg har mødt dig i dag (17 /06-17) i Køge til din bogtour. Jeg fik en autograf i min bog og et billede af dig og mig! Jeg er så overlykkelig over at jeg har mødt dig. Du betyder seriøst alt for mig og jeg elsker dig rigtig meget! Jeg har en fanside af dig og vil gerne vide om du vil følge den? ❤️😱
  PS. Det var mig der gav dig den bamse som var en isbjørn og nogle kort til dig og nogle kort som du skulle give til hp , Boris og Jose! ❤️😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Fie! Jeg har mødt dig i dag (17/06-17) i Køge til din bogtour! Jeg fik en autograf i min bog og et billede med dig. Jeg er så overlykkelig over jeg mødte dig! Jeg har en fanside af dig og jeg ville høre om du vil følge den❤️❤️ jeg elsker dig af hele mit hjerte og du betyder alt! Jeg var lige ved at græde da jeg mødte dig!! Knus og kram din største fan Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christoffer

  Hej Fie jeg mødte dig da du var i stenløse. Jeg havde et brev til dig og Boris. Jeg vil gerne høre om i har læst det. Hvis i ikke har så ville det være en god ide at læse det så snart i har tid. Det skal helst være læst inden den 23 juni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Vi læser alle breve, men det tager selvfølgelig sin tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hej fie🌹Jeg er lidt forrvirret for jeg vil sygt gerne møde dig men der står på datoerne for din bogtur at du både er i rosengårdcentreet den 16/6 kl. 15:00 og at du er i Arnold busck den 16/6 kl. 15:00 vil du ik nok hjæpe mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om ærlighed